Şimdi Ara

nfs shift grafik problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NFS Shift oyunumu bir hevesle yükledim, ama hiç oynayamadım, Laptopta oynamak mümkün müdür? Makinamım özellikleri acer asprie 5920 t7300 4 mb l2 cache 2 gb ddr2 800 160 gb 5400 rpm sabit disk nvidia 8600 m gs 256 mb ekran kartı vista home premium ne yapmam gerekiyor? ekran kartı için herhangi bir program eklemem gerekli mi?

• redsqadron

Foruma hoşgeldiniz..Öncelikle forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.

Konuya dönersek, oynamak kısmet olmadı diye bir anlatım şekli ile yardım alamazsınız..Hata mı alıyorsunuz?Sorun tam olarak nedir?Lütfen detaylı anlatınız.
  • Yazılarınızı üye olmadan da okuyordum ve forumu sürekli takip etmekteyim. Shift oyununda hayır herhangi bir hata ile karşılaşmıyorum. Yalnız benim sıııntım oynarken çözünürlüğü düşürdüğüm zaman ekran window modunda kalması, ve grafiklerin yavaş akması, bunu düzeltebileceğim bir patch veya bir yazılım varmıdır yoksa bir ayar yüklemelimiyim ekran kartımın son driver ını kendi sitesinden indirdim.195.62 numaralı nvidia nın son driver ı. Benzeri bir sorun gta 4 oyununda yaşamıştım. 185.82 numaralı sürümü yüklediğimde daha iyi fps almaya başlamıştım. Sistemim yeterli gelecekmi NFS Shift oyunu için ve 256 mb olan 8600m gs ekran kartımın ram ini ayarlayarak yükseltmek mümkün müdür? yardımlarınız için şimdiden teşşekkür ederim.

• çözünürlükde tam ekran sorunu için şu ayarı yap

nfs shift grafik problemi

Grafiklerin yavaş akması ise ekran kartınının gücü ile alakalı. Sürücü sürümleri arasında çok çok az farklılıklar olabilir, çok büyük beklentilere girmemek lazım. İyi bir oyun zevki için güçlü sistemler gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.