Şimdi Ara

NFS U2 arabalariniz? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
1
Favori
39.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mohahaha olcak abisi işşalla 2.yide koycan
  • Xtrap korsan taksicilik mi yapıyon sen bununla yoksa
  • yaw hellmarch bukadar parayı nasıl topluyorsun ve acaba hummer h2 den sonra hangi araba açılıyor bide arabaları takasladığımda mesela ben arabayı elden geçirmişim yükseltmişim onun yerine sıfır araba alıcam üstüne bi fark veriyormu
  • Blits son koyduğun araba güzel.
    Peki araba satma varmı varsa nerde arkadaşlar.Bi ara bi yazı okumuştum ama kaybettim sonra.Okadar çok başlık varki nfs ile ilgili burda sorayım dedim?
  • ALDIM ALDIM EKRAN KARTINI ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SALI GÜNÜ GELİYORRRRRRRRRRR BENDE ARABALRIMI KOYACAM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

• Buda benim Amerikalı ;
     NFS U2 arabalariniz?

NFS U2 arabalariniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaKe_

ALDIM ALDIM EKRAN KARTINI ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SALI GÜNÜ GELİYORRRRRRRRRRR BENDE ARABALRIMI KOYACAM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

hahah hayırlı lsun

• işte şimdilik 206

evo yada subaru çıkınca deiştirmeyi düşünüyorum

http://home.ripway.com/2004-8/162039/nfs_206_garajda.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlCaDrAs -- 20 Kasım 2004, 19:20:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mellun

yaw o kadar araba var baktım ama en güzeli benimki olmuş
    arthurun siyahda güzel olmuş ama onu kırmızı far kırmızı kaput vinlysi cam ve rüzgarlık rengini kırmızı dene bi :)
    son hali yavrunun :p böyle giderse skyline almıcam çok hoşuma giyio tipi arabanın :)
    bide lastikleri yakarken video çektim ama upload yapıcak yer bulamadım

NFS U2 arabalariniz?

araba manyak yaw

• resimleri nasıl jpeg formatına çeviriyosunuz.f12 ile capture yapınca nfsu200(vs.).tga şeklinde eagames klasörünün içine yolluyo.bu dosyaları a açamadım.
  • link vermiştim işte 206

NFS U2 arabalariniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omermu

resimleri nasıl jpeg formatına çeviriyosunuz.f12 ile capture yapınca nfsu200(vs.).tga şeklinde eagames klasörünün içine yolluyo.bu dosyaları a açamadım.

printscreen yapıp paint'de jpeg olarak kaydediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bart71

yaw hellmarch bukadar parayı nasıl topluyorsun ve acaba hummer h2 den sonra hangi araba açılıyor bide arabaları takasladığımda mesela ben arabayı elden geçirmişim yükseltmişim onun yerine sıfır araba alıcam üstüne bi fark veriyormu

Baba paras? de?il al?nteri yaz?yor araban?n arkas?nda Takaslad???n zaman ötvden dü?üyorlar yeni araba bedavaya geliyor. Ama sen para istersen sana 2006 y?l?nda kullan?lmak üzere eskiliralardan verebilirler

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Xtrap korsan taksicilik mi yapıyon sen bununla yoksa

abi bak kırıLıyom ama he sen ugras dur arabayı sekiLLendir sora sevdigimis biri cıksın Taksimi Lan bu? desin emege demi saygınız yok bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 20 Kasım 2004, 21:15:10 >
  •  NFS U2 arabalariniz?
    buda gizli yer. Ya beyler şu önizlemeyi nasıl açıyorsunuz Allah Aşkına birisi söylesinde eşşek gibi sayfayı kaplamasın resimlerim. Cahilim bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: aDoLF®

mohahaha olcak abisi işşalla 2.yide koycan

isaLLah saoLasın destek oLdugun icin

• ya iyi de extreme performans upgrade'lerini tüm arabalara yapamıyorum... çözümü bilen var mı?
  • hellmarch resimi eskisi gibi ekleme postreply yapacaksın, fastreply olmaz diskinden resimi yukle sonrada mesajda bu resimi goster secenegini isaretle
  • Eskiden dragta 390 - 400 fln yapabiyorduk,artık yapamicaz galiba.En son 377 yaptım skyline ile.Bir sitede inceleme yazısı okurken bir şey gözüme çarptı,adam oyunda yaptığımız outrun chalange yarışlarında bazı arabaların bizi uniq item veren yerlere götürdükleri yada bunun benzeri bir söz geçiyordu hiç gören oldu mu?

NFS U2 arabalariniz?

NFS U2 arabalariniz?

NFS U2 arabalariniz?

• tüm gizli yerleri bulmuş bütün shopları açmış adam atsın ss ini haritanın görelim bizde hellmarch senin celica güzel olmuş eline sağlık

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.