Şimdi Ara

NFS U2 arabalariniz? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
1
Favori
39.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MAd 1de de böyleydi bunda da böyle he şey tam olarak açılmıyor sanırım.
    Xtrap ben mdiumda oynuyorum Hardda kasanları taktirlerle karşılarım ancak. Eşşk gibi zorlaşıyor. Bence yarışlar uzun falan değil. Gran turismo oynasan ne demek istediğimi anlardın.
  • yau merak ettimde bu Hard'da oynadıgımda acıLan parcaLarda aynı boLumLeri medium'da oynasam aynı zamanda genemi acıLıyor o parcaLar ve veriLen para esitmi ? Cunku NFSund1 de oyLe degiLde ben Hard da bitirmistim meseLa 50. yarısta yarısı acıktı adam mediumda oynarken 68. yarısta feLan ancak aynı parcaLar acıLdı.
  • Yok ya hiç farkeden bişi yok sadece egolarını tatmin etme meselesi

NFS U2 arabalariniz?
  • Bak taksi böyle olur xtrap

NFS U2 arabalariniz?
  • Opel Corsa yapmış adamlar

NFS U2 arabalariniz?
  • Bu da 106
  • bosver abim uzuLmeye degmez. Ben snn icin cekerim Avrupa versiyonu copy'Lerim yoLLarım sana merak etme sen feda oLsun bea
  • Eyvallah xtrap senin canın sağolsun. Bu arada verdim unlimitide arabalarımı oylarınızı beklerim. Eki eki eki
  • zahmet oLmazsa tam oLarak sitedeki yerini yoLLada yarım saat heLL abimisin arabası nerde diye aramayaLım yaw
  • Yok daha yeni koydum oradaki admin beylerin dileği olursa koyulacakmış. Burada ki arkadaşlara da tavsiyem arabalarını orada yayınlamaları. Birbirimize destek oluruz hem, hem de Türkün modifiye gücünü göstertmiş oluruz.
  • ei ozaman benm taksiyede bi 10 cakıver abi hem yorumLarda guseLdi Nice Car feLan hava yapmak gibi oLmasın kac ay once koymustum gerci
  • Vay vay vay hemen koyayım 10 yıldızı
  • tabi buLabiLirsen bu arada tek yorum varmıs bee neyse en azından isinde uzman bi adama begendirmisiz http://www.nfsunlimited.net/underground/showroom/view/?id=9557 cak be abi 10 yıLdız bu arada adam ne demis yaf Enkei feLan jant'Lardan bahsediyoda oncesini anLayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 22 Kasım 2004, 21:39:35 >

• 106 ve corsayı netten indirebiliyomuyuz acep ?
  • Abi hepinize tebrikler ben hala oynayamadım içim gitti arabalara
  • Buldum bile senden evvel. Belki enkei veya momo cant kullansaydın daha iyi olurdu falan demiş galiba. Çok bilmiş bezemenq
    O arabalar Avrupa versiyonunda varmış. Netten indirebilirmiyiz bilemem ama belki diğer arabaların yerine koyarsak çalışır.
  • arkadaşlar bu bagaja konan ekran, hoparlör ve ya tüplerin pratikte ne faydası var? bi de süper modifiyeli aracı veriyom hiç modifiyesiz araç alıyorum adam bırak para vermeyi üstüne para alıyo bu ne biçim iştir ya?
  • Aman hojam modifiyeli araçlarınızı trade etmeyin sadece yeni slot açılınca sponsorlaar tarafından o zaman yeni araç alıp garajdaki diğer slota koyun.
  • Oyun bitti bunlar oyun sonrası çalışmalar

NFS U2 arabalariniz?

NFS U2 arabalariniz?

NFS U2 arabalariniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz -- 22 Kasım 2004, 23:39:54 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.