Şimdi Ara

NFS U2 arabalariniz? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
1
Favori
39.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneme yap?yorum bakal?m resim ç?kacak m??

• bende senin gibi yaptim arbayi renk farkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Deneme yap?yorum bakal?m resim ç?kacak m??

cıkıt baba en sonunda... bravo

8yildizi takmisiz ohh! ben daha 6dayim yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: NePhThYs

Eskiden dragta 390 - 400 fln yapabiyorduk,artık yapamicaz galiba.En son 377 yaptım skyline ile.Bir sitede inceleme yazısı okurken bir şey gözüme çarptı,adam oyunda yaptığımız outrun chalange yarışlarında bazı arabaların bizi uniq item veren yerlere götürdükleri yada bunun benzeri bir söz geçiyordu hiç gören oldu mu?

Outrunlardan unique performance kit , unique wide body kit , ve unique spoiler kazandim, dedigin gibi var boyle birsey.
  • Bu biraz dandik oldu ama olsun

• vay anasına yaw benimki daha yeni
  • TT OWNZ araba dedigin böyle olur gençşer

• buyrun;
    bu da benim wide bodykit siz mustang...

• buda benim arabamın suanki hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 21 Kasım 2004, 22:46:48 >
  • heLL abi sen bu kadar arabayı nasıL modifiye ediyon yaf ona paramı dayanır ? yeraLtı isLerine bi eL feLan mı attın yoksa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

buda benim arabamın suanki hali

abi hevesini kırmak istemem ama cok renkLi oLmus yaf biraz sadeye git bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad

quote:

Orjinalden alıntı: sNaKe_

ALDIM ALDIM EKRAN KARTINI ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SALI GÜNÜ GELİYORRRRRRRRRRR BENDE ARABALRIMI KOYACAM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

hahah hayırlı lsun

Teşekkürler!

• quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

Kardesim ne karısıyorsun arkadasın nickide bir hos

• Beyler şu ss lere bakıyorumda 60bin, 70bin, 80bin kredi var millette nası oluyo bu ya??? Ben 2bin kazansam bi yarıştan mutlaka gidecek bi yeri oluyo, nası biriktiriyorsunuz bu kadar?? Acaba zorluk dercesi Hard olunca daha mı az para kazanıyorsun???
  • !!!CIVIC RULEZZZ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz -- 22 Kasım 2004, 1:10:57 >
  • quote:

heLL abi sen bu kadar arabayı nasıL modifiye ediyon yaf ona paramı dayanır ? yeraLtı isLerine bi eL feLan mı attın yoksa ?

Yok beyaf bende 5 tane araba var garajda o kadar. Biraz ilerlerseniz ve de ana yola ç?k?p di?er arabalarla kap???rsan?z 20 saniyede bir 400 dolar kazanmaya ba?lars?n?z. Yar?? teklif ediyorum adam ok diye nosla geçiyorum ondan sonra bi ters yöne giriyorum duvara çarp?yo zalaklar
  • hellmarch dostum gizli yerle uğraşmadım direk world map'deki bütün yarışları yaptım şu an %100 dio t'ye basınca oyun komple bitti herhalde.
    ama hala tek tük kilitli zımbırtılar var.
    yinede o gizli yere gidiim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: masaya

quote:

quote:

Kardesim ne karısıyorsun arkadasın nickide bir hos

banane La oda gostertmeseymis arabasını karısırm tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

heLL abi sen bu kadar arabayı nasıL modifiye ediyon yaf ona paramı dayanır ? yeraLtı isLerine bi eL feLan mı attın yoksa ?

Yok beyaf bende 5 tane araba var garajda o kadar. Biraz ilerlerseniz ve de ana yola ç?k?p di?er arabalarla kap???rsan?z 20 saniyede bir 400 dolar kazanmaya ba?lars?n?z. Yar?? teklif ediyorum adam ok diye nosla geçiyorum ondan sonra bi ters yöne giriyorum duvara çarp?yo zalaklar

heLL abi bu arada sen Hard mı oynuyosun ?? Bide bu yarısLar ne oLe yaw cok uzun git git git git git aLLah bitmiyo bide Hard'da oynayınca dakkasına yetisiyo srfszLer catch-up'ıda kapatamıyos sonra bi yere kodukmu sonra yeniden basLa git git git git git git git git offff.

• Evo

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.