Bildirim
nfs u2 kayıt sorunu.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o oyun bende de var ama ben o olaylara hiç girmedim -
windows xp ise
C:\Documents and Settings\Kullanıcınınadı\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
buraya keydeder,ama benim de bi sorunum var,bi savei başka bilgisayara götürdüm,oyun açılıo ama save etmio. -
quote:
Orjinalden alıntı: xander23
windows xp ise
C:\Documents and Settings\Kullanıcınınadı\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
buraya keydeder,ama benim de bi sorunum var,bi savei başka bilgisayara götürdüm,oyun açılıo ama save etmio.
ewt burda...bendede su an 106 var onla bitirmeye calısıom oyunu... -
şuan yüzde 62 deyim world map full completed ancak tek bi yarış yok napam bi yardım -
arabanı mümkün olduunca upgrade et -
quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
şuan yüzde 62 deyim world map full completed ancak tek bi yarış yok napam bi yardım
Arabana yeni parçalar tak.Ara sokaklarda haritada görünmeyen gizli yarışlar ve shoplar vardır vardır onları bul.Sonra yeni stage ler acılır. -
quote:
Orjinalden alıntı: rainman71
quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
şuan yüzde 62 deyim world map full completed ancak tek bi yarış yok napam bi yardım
Arabana yeni parçalar tak.Ara sokaklarda haritada görünmeyen gizli yarışlar ve shoplar vardır vardır onları bul.Sonra yeni stage ler acılır.
full shoplar -
su an %70 deim beyler bitti bitio
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X