Bildirim
NFS UnderGround2 ile ilgili herşey. (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bende çok yavaş çalıştı ekran kartım fx5200 ondanmı oldu bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraPredator -- 6 Şubat 2008; 13:16:49 > -
nfs2 yı dl edebılecegım bı lınk koyabılrmısnz<*? -
-
ya bende nfs 2 var ama kurumunda sorun var yardım edermisiniz? -
yarışa başlayın yukarda yeşil oku görünce sol shift tuşuna bas.kaza yapma manevra yapmaya çalışma sürekli yol değiştirme. -
ewt en ii araba mx-5.full modifiye ile deneyin top speed,accelaretion ve handling full(en sonda) -
-
under groun 2 yi bıraktınız mı.ben bitirip bırakmıştım şimdi yeniden başladım. -
valla ne yapayım ne edeyim oyundan ayrılamıyorum sesler falan THX sertifikalı oyunu yine yükledim ve oynuyorum çok güzel yeni çıkcak nfs biraz undergraunda benzerse çok tutulur -
bendende bir tane
-
bu oyunda en iyi dirft aracını ve en iyi ayarlarını söyleyeck biri var mı. Bu arada dirft rekorum 520bin vw golfle. -
arkadaşlar skyline yi tavsiye ediyor ama denenemedim. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]
quote:
Orjinalden alıntı: HarryBlade
Ben 487 yaptım , 6. vites 10.000 rpm de
Tranier yok , isterseniz arabanın kayıt dosyasını atabilirim..
Nitro full ve araba 10.000 devirde.Birincisi 10000 devirde direk motor patlar ve nitro fullken normal gezme modunda bunu yapmak imkansız.Photoshop var bence bu fotoğrafda.Ama diyorsan ben yapıyorum.Videosunu çek inanalım
yaw parayı görmüonmu sınırsız nitro ile bende o kadar hız yaparım hile bu motorda patlamıyo sınırsız nitroda var :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 7 Mart 2008; 20:08:21 >
-
bu oyuna tam 8 defa bitirdim... tam bir hastasıyımdır ancak 377 km bastım ve üzerinide hiç görmedim arkadasların nasıl yaptıgı hakkındada hiç bir fikrim yok biraz anlatabilirlermi hangi model arac ve modifikasyon ayarları var??? -
quote:
Orjinalden alıntı: queresma_tik
unutulmayacak bir oyundu
-
Oynamıştım ama yarıda bıraktım. Şimdi bitirmeye yaklaştım... Tiyolar iyi olur... -
gercekten guzel oyun ama mostwanted daha iyi bence -
quote:
Orjinalden alıntı: The MasteR
quote:
Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]
quote:
Orjinalden alıntı: HarryBlade
Ben 487 yaptım , 6. vites 10.000 rpm de
Tranier yok , isterseniz arabanın kayıt dosyasını atabilirim..
Nitro full ve araba 10.000 devirde.Birincisi 10000 devirde direk motor patlar ve nitro fullken normal gezme modunda bunu yapmak imkansız.Photoshop var bence bu fotoğrafda.Ama diyorsan ben yapıyorum.Videosunu çek inanalım
yaw parayı görmüonmu sınırsız nitro ile bende o kadar hız yaparım hile bu motorda patlamıyo sınırsız nitroda var :D
Trainer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X