Şimdi Ara

NFS UnderGround2 ile ilgili herşey. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
98.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burun Kaldırmak
    Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum.Yapamayanlar çoğunluktadır,arabanın burnunu kaldırmayı.
    Şimdi en baştan başlayalım.Ama bunun için tüm parçaların açık ve trainer olması gerekiyor.Rx-7 alıyoruz.Full modifiye yapıyoruz Performance yi.Body ve visual önemli değil ama yapabilirsiniz.Specialtyden istediklerinizi koyun.Hydroliği unutmayın.Traineri açın.Manual vitesle Free Run a geçin.Insert tuşuna basın(sınırsız nitro).End tuşuna basarak nitroyu doldurun.Düz bir yere gelin.H tuşuyla önü kaldırın(space+H+Up).Adından Space+J+Up
    yaparak burnunu sektirmeye başlayın.Elinizi Space ve J den çekin Alt tuşuna basın.Arabanın burnu kalkacaktır.İnmemesi için teker teker vites arttırın.Bu sırada Alt(nitro basılı olcak).İşte bu kadar basit arabanın burnunu kaldırmak.

2,000 Hydro yapmak

Yukardaki modifiyeyi yapın.Trainere gerek yok.Arabayı bir şekilde ters çevirin.Ters çevirdikten sonra hiç beklemeden H+Up tuşuna basın ve olanları görün.

Alıntı değildir.

• forumda yaptığım en yüksek hız 389km vardı bi kaç arkadaş fs deyip lekelediler üstüne trainer ss ler koydular aslında yorum yazmıcaktım ama kullanmasını bildikten sonra street-x de en iyi araba rx-7 dir drag-sprint-circuit vs. skyline 4over resimi bulabilirsem koyarım tabi yine fs. demicekseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelo50
    forumda yaptığım en yüksek hız 389km vardı bi kaç arkadaş fs deyip lekelediler üstüne trainer ss ler koydular aslında yorum yazmıcaktım ama kullanmasını bildikten sonra street-x de en iyi araba rx-7 dir drag-sprint-circuit vs. skyline 4over resimi bulabilirsem koyarım tabi yine fs. demicekseniz

Resimleri bekleriz. Korkma en azından ben fs demiycem Bide bence yanlışın var. Street-X de en iyi araba Corolla dır
  • ya BEYler oyunda Modifiye ederken bir hata verio ve pc kapanio nasi oluo anlamadim 2 tane farkli crack denedim ama gene ayni olay var yardimci olabilicek varmi
  • Gönder bakalım resimleriiiiiiiiiiiii. Söz fs demicem
  • Up
  • u2 diomda drift diomda baska bisey demiom.
  • Buyrun!!!

NFS UnderGround2 ile ilgili herşey.

http://forum.donanimhaber.com/m_23327010/mpage_1/key_NFS/tm.htm

resimi burdan aldım eski bi topic di alt sıralarda kaybolmuş trainer ile yaptığım hızlara aldırış etmeyin bazı arkadaşların inadına yaptım

NFS UnderGround2 ile ilgili herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelo50 -- 26 Kasım 2008; 12:03:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Apsihinx

Gönder bakalım resimleriiiiiiiiiiiii. Söz fs demicem

senin fs dememen beni mutlu etmez lafın nerenden anlıosun benım tek kaygım emeğimle bi şeyler yapıp sizlere sunuyorum ama sizin takdirinizi alcağıma fake triner fs tarzı kelimelerle bide üstüne laf yiyorum sen emeğinle bi şey yapmadığın için benim konuşmam sana komik gelmiş olabilir neyse uzatmıcam lafı anlayana........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelo50 -- 26 Kasım 2008; 12:45:55 >
  • ++++++++++
  • MosT Wanted falan ZewK WeRMiYoR Pro Street Ve Daha YeNiLeRi
  • bu oyunu netten nasıl oynıyabılırız . detaylı anlatım varsa sevınırım ....
  • [DHTUBE=http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157621181001653&set=a.129220983841673.25629.100002613155970&type=3&theater]
  • S.a ArkadaşLar Ya Bu NFS UndergrounD 2 - Nerden PotoğRaF ÇekiyOr Ve - Nereye Atıyor ???
  • tune edilmiş celica veya skyline cok hızlı
  • Ben de bir ara oynuyordum.
  • 2 tane street x var geçemiyorum.
  • En iyi NFS oyunu.
  • Varlığını unuttuğum konuyu hortlatmanız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan oyunu oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.