Bildirim
NFS UnderGround2 ile ilgili herşey. (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
NFS 2 de en hızlı araba tt 'mi skyline'mi -
bunda en süper makine pejo 106 yaması -
-
%100 save bendeki
-
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
%100 save bendeki
Hocam bende sırf arabaya bişiler yapmak için 106 ile oyunu bitirecektim ama zaman yok işte.Eğer bana save dosyasını bi şekilde iletirsen çok sevinirim -
ben biliyom bunu oyunu açmadan evvel biyama var ordan hızı ayarlıyon oyuna öle giriyon oyundayken yolda veya yarışta 'I' tusuna basıyon 400 küsür 600 km hız arası gidiyor basılı tutarsan oyun iyice sapıtıyor :D
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
%100 save bendeki
-
quote:
Orjinalden alıntı: sddecar
gercekten guzel oyun ama mostwanted daha iyi bence
dostum bu oyunda gaza bastığın anda araç most wanted ya da carbon gibi gereksiz patinajlara girmiyo, hele joypad le analog oynamayı deneyin çok büyük zevk alacaksınız ben aynı zevki most wanted ve carbondan alamadım ve şu an bilgisayarımda hala UG2 durmakta diğerlerini ise bitirince sildim gerçi beğeniler farklıdır ama oyun motoru olarak UG2 daha iyi, kaymalar, aracın tepkileri falan diğerlerinden daha gerçekçi
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
NFS 2 de en hızlı araba tt 'mi skyline'mi
dostum ben ikisine de full donanım takıp full nosla düz yolda test ettim çoğu arabayı skyline ile en son 386 yı gördüm yol bitmese daha da yapabilirdi ancak tt ile 360 küsürde motor devri bitiyo ama nossuz full donanımla soruyosan o zaman tiburon derim nos olmadan skyline dan bile daha iyi
bir de şu pejo 106 yla 494 km yapan 99 milyon doları olan arkadaşlara soruyorum bunlarla oyundan nasıl zevk alıyosunuz anlamıyorum
-
yaw bişey sorcam bu oyunu bitirdim pcde ama 106 yoktu ps2de vardı arkadaşlarda bide bu 106 ve corsayı ekleyince başka bir araba gitmiyor dimi normal ekleniyo -
quote:
Orjinalden alıntı: The MasteR
yaw bişey sorcam bu oyunu bitirdim pcde ama 106 yoktu ps2de vardı arkadaşlarda bide bu 106 ve corsayı ekleyince başka bir araba gitmiyor dimi normal ekleniyo
gitmez sanırım.denemedim ama gitmez.
bide arabayı uçurma yamasını nerden indirebilirim.
UP -
arkadaşlar underground 2 yi türkçeye çevirdiğim için heralde hamachide oynayamıyorum tekrar ingilizceye çevirmem için yardım edebilecek babayiğit arıyorum -
106 ya bak be bi kuramamıştım onu denemiştim ama olmamıştı.
Harbidende süper duruyormuş oyunda ya bi ara deneyeyim tekrar. -
The master kardeş bilgin olsun diye yazayım dedim
106 ve Corsa'yı yapınca CİVİC gidiyor. Bence iyi Düşün Civic iyi araba bence... -
UP.Under ground 2 ile ilgili sorular buraya.(giren uplasın) -
quote:
Orjinalden alıntı: éGé
UP.Under ground 2 ile ilgili sorular buraya.(giren uplasın)
sen ilk önce şu hız rekorunun doğrusunu yaz da ondan sonra giren uplar merak etme -
Seviyorum oyunu ama biraz sıkıcı bana göre... -
en ii araba yarışlarından bir tanesi nfsu2 -
O bir efsane. PC'm olduğu sürece yükleyeceğim ilk 3 şey içindedir. (1.işletim sistemi, 2.driverlar, 3.NFS Underground 2) -
drift rekorumu görünce ağzınız açık kalcak 1,285,968 resmi varda koyamıyom -
quote:
Orjinalden alıntı: kkff
drift rekorumu görünce ağzınız açık kalcak 1,285,968 resmi varda koyamıyom
Fazla mı yani?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X