Şimdi Ara

NFS:World Online [BETA İnceleme]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beta Evreni

Oyunda ilk dikkatimi ceken grafikler oldu.Arabalar her ne kadar guzel olsada sehrin grafikleri o kadar guzel degil insan gokyuzunde bulut bekliyor olur olmaz.Kocaman bir sehir ve her sey sinirsiz tek basimiza polislere dadanabilir,single olarak yarisabilir yada turnuvaya katilabiliriz.Tabi oyun online ve sadece bunlar olmaz.Oyuncularla her an etkilesim halindeyiz,haritanin belli yerlerinde bazi isaretler var,ben suana kadar 2 cesit isaret gordum.Bunlardan ilki bildigimiz yaris arkadaslar.Bu bolgelere ister yaya ister Teleport yardimiyla gidip diger oyuncularla kapisabiliriz Lobby acmak yok 8 oyuncuyu rastgele dagitiyor.Private Match'de teke tek kapismalar yasaniyor ve son olarak Single Race'in ne oldugunu soylememe gerek yok sanirim.2.isaretse social kismi icin ayrilmis kucuk bir beyzbol stadyumunda bence pek gerekli olmayan(cunku zatten Free Roam teknigi var)bir yer.Zatten kendi karakterimizi yaratamiyoruz sadece ilk arabamizi sectirip surucusu bile olmayan arabamizla saliyor bizi ve tabiki hasar modellemeleri cok kotu.

SafeHouse

Oyunun belki en detayli kismina geldik arkadaslar.SafeHouse nedir,elle tutulurmu,yenirmi iste tum bu sorularin cevaplari burada.

SafeHouse bildigimiz garaj,garaj ama deposunda bilimum ekstra var.Mesela-bircogunuzun hemen bakacagi yer olan-Customization,3 baslik altinda inceleniyor:Performance,Paint,Vnyl.

Performance Shop:Araciniza hazir kitler alip ekstra hiz vs. kazandirabilirsiniz.
    Pait Shop:Aracinizi boyayabilirsiniz(Betada sanirim henuz calismiyor)
    Vnyl Shop:Sticker,logo tatoo...
    SafeHouse'daki diger seyler ise standart,araba al-sat,kullanici profili ve powerup console.

NFS:World Online [BETA İnceleme]

Madem Online Skill Olsun Haci

Acikcasi salt yaris oyunu pek gguzel olmazdi,iste EA burda kendini gosteriyor.
    Oyunda her skille boost deniyor ve boostlar oyle yok efendim ''Artistlik yap nitro al,ne biliyim polislere carp fulle gazi...''gibi seylerle olmuyor,bu boostlar satin aliniyor,ama o kadar pahali degiller.Ileriki basliklarda bunlar hakkinda bilgi verecegim.

Modlar

Oyunumuzda 4 yaris modu bulunuyor ve her yaris moduna ait boostlar var.Ayni boost birden fazla modda kullanilabilir.

-Free Roam:Stadyumda gecerlidir ve pek gereksizdir kendileri
    -Circuit:Sehirde gezinirken kullanilir,boostlari varil falan devirmede yardimcidir.
    -Pursuit:Iste salt aksiyon,saf macera.Bir polise carpinda gorun bakalim kac bucakmis.Otomatik olarak bu moda gecer ve polislerden bir guzel dayak yersiniz.
    -Sprint:Yarislarda kullanir,rakiplerimize guzel anlar yasatiriz.

Boost Tablosi

Level atladikca boost point geliyor ve bu boostlari daha guclu yapabiliyoruz.
    Nitrous:Gecici olarak hizinizi arttirir.
    Traffic Magnet:1.Siradaki elemana bir magnet yapisir ve o bolgedeki arabalar ona carpar.(Araba yoksa boost etkisiz olur.)
    Ready:Boostlarin cooldaown'ini bitirir.
    Juggernout:Onumuzde bir duvar olusturur ve...
    One More Lap:Yarisa 1 tur daha eklenir,ama sadece 1 kere kullanilabilir.
    Slingshot:Bunu pek anlamadim
    Emergency Evade:Polislerden kacmamiza yardim ediyor saolsun.
    Instant Cooldown:Hani polislerden kurtulunca bir cooldawn belirir ve o sure boyunca saklanmak zorunda kaliriz ya,bu boost olayi bitirir.
    Run Flats:Lastik patladiysa sisirir.
    Shield:Traffic Magnets'den korur.

Grafik:70
    Ses:60
    Oynanabilirlik:80
    Eglence:90
    Cesitlilik:95
    Genel:90

ALINTIDIR.

• Sanıyorum ki ana konu mevcuttu.Ayrıca oyun hack dolu, pek önermiyorum world u.
  • Zaten NFS ler hep hayal kırıklığı
  • bu cıktımı ne oldu anlamadım. carbondan sonra seri bitti bence
  • Oyun çıkalı yıl oldu inceleme geç olmuş :D

Evet hile dolu o yüzden hile ile oynamazsanız zevk alamazsınız. Mesela sizden başka herkes 3ten geriye sayarken daha 3teyken basıp gidiyor siz sap gibi süreyi bekliyorsunuz veya gidiyorsunuz adam zart diye sondan önünüze düşüyor falan. Böyle bebe oyunu olmuş adam gibi oynayayım diyene zevk vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Sanıyorum ki ana konu mevcuttu.Ayrıca oyun hack dolu, pek önermiyorum world u.

Kesinlikle katılıyorum artı olarak level kas kas nereye kadar belli bir süreden sonra bayıyor oyun. Hiç sürükleyici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Oyun çıkalı yıl oldu inceleme geç olmuş :D

Evet hile dolu o yüzden hile ile oynamazsanız zevk alamazsınız. Mesela sizden başka herkes 3ten geriye sayarken daha 3teyken basıp gidiyor siz sap gibi süreyi bekliyorsunuz veya gidiyorsunuz adam zart diye sondan önünüze düşüyor falan. Böyle bebe oyunu olmuş adam gibi oynayayım diyene zevk vermiyor.

Haklısın geç oldu Arkadaşım oynuyordu oyun orjinal di bir de giden parasına yanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canıl96

quote:

Haklısın geç oldu Arkadaşım oynuyordu oyun orjinal di bir de giden parasına yanıyor

Arkadaşını keklemişler bu oyun bedava dağıtılıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Canıl96

quote:

Arkadaşını keklemişler bu oyun bedava dağıtılıyor

Sanırım orjinal versiyonu dvdli olduğu için ve + Starter pack verildiği için satılıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.