Ya arkadaşlar ben nfs2 3 bölümde takıldım ya haritadaki bütün yarışları geçtüm açılmadı daha sonra garajdaki wols map taki 1. bölüm deki 2. bölümdeki 3. bölümdeki bütün yarışları geçtim (tabi buradan geçtinmi para falan vermiyolar) ama yok hala geçemedim 4. bölüme şimdi diyosanız haritada gözükmeyen yarışları geçeceksin haritayı dolaştım çok ama çok ama yok buldum 5 tane falan ama yok geçirmiyor oyun ya bi el atın benim bu sorunuma iyi bir nfs ciyim under1 de 388.75 yapmış adamım övünmek gibi olmasın ayrıca tam bir ford mustang hastasıyım tabi bilirsiniz mustang ön kaldırarak en fazla giden araba oyunda arkadaşları çağrıyorum eve bir havalar bir havalar ağızları açık kalıyo ama benim gibi biri 4.bölüme geçemiyo şimdi yeniden başladım bari boş boş gezmeyeyim hje bide haritada ne yarışacak com araba var nede otobana çıkayım hız için arabalar hiç gelmiyo nos alayım uzun oldu sıkıla bilirsiniz onun için okurken şarkı falan dinlemenizi öneririm duvan35@msn.com SAYGILARIMLA DUVAN
aynısı bana oldu undergroundu bıraktım ama arkadasımın dediğine göre yoldaki arabalrla yarısıyormuşsun 5 yada 10 herneyse ondan sonra harita açılıyormus ben denedim olmadı sen belki yaparsın
ya dedim ya haritada ne yarışacak araba ne de nitro kazanacak taşıtlar var ANLIYACAĞIMN BEN SAP GİBİ KALDIM ORTADA