arkadaşlar oyunun yüzde 36 sındayım ama butün yarıslar bitti ve ben oynayamıyorum neden acaba sygılarımla
kardeşim aynı soruyu bu gün 6 kişi daha sordu .ya modifiye bölümüne git ordan yıdızları arttır yada esc ye bas jump to graje de eğer yoksa garajaına git ordan oraya gir ve resume nin yanındakini aç ordan sağ tarafta not compeletet yada compeletet yazar not complatet bölümlerini geç sonra bana mesaj attttttt.
bende takılmıştım ya gizli yarıs ara yada jip alıp suv yarıslarını oyna yada world map"tan not compeleted yarıslarını bitir ben öyle geçtim
arkadaşlar heryerde söyledim bazen bir ""erkek"" (dikkat edin erkek olacak) sizi arıyor onun sözlerini dinleyin.. dediği bölgeyi anlamanız yeterli.. şöyle bi konuşma yapıyor. birazını yazayım, """....easily find in the Hotel Plaza (yada başka bir bölge).....""" bunun gibi bişii sadece konuşmanın bu bölümünü anlaman yeter..
yıldızını yukselt bence
abi sen nfs ikiyi oynayıp napcan insan nfsU2 oynar
eğer oysa spoiler falan tak tampon falan tak öyle takınca yıldız yükselir bu arada yıllar önceki oyunu neden oynuyon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme