nfshp2 nin seriali..varmıdır...böyle birşey istiyor ama cd sinde yok:ne yapmak lazım?
kafadan salla bi numara....
Sağol bi deneyeyim..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Amiral</i> <br />Sağol bi deneyeyim..Denedim...birinci tuttu:800*600 32bit den başka ayarlanmıyor bu:acaba radeon için bir patch i falan varmı?yada bu değerlerden farklı oynayabilen varmı? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ben 1280*960 ta oynuyorum yaw olur mu öyle şey sitesinde baktınmı patch için...
Kartın ne ki senin. ea göre oyun bu kartları destekliyor...
NVidia GeForce NVidia GeForce 2 NVidia GeForce 3 NVidia GeForce 4 ATI Radeon 7200 ATI Radeon 7000 ATI Radeon 7500 ATI Radeon 8500 ATI Radeon 9000 Matrox Parhelia NVidia TNT2
Eğer bu kartlardan birine sahipsen oyun hata veriyor mu? Yok hatada vermiyosa o zaman kartının üreticisinden en son sürücüyo veya varsa update ini yükle...
bir tane serial buldum internet üzerinden cd key kabul edip oyuna girdim 56k ile bagladigim icin oyunadan atildim isteyene verim
NFS 2 de de tum bolumleri gecmek mi gerekiyor yoksa Nette mi geciyorsunuz America s army gibi ?
ha?
Bolumleri yani arabalari cikartmak icin Internette oynamaniz mi gerekiyor yoksa offline olarak kazanip sonra Online olarak Multiplayer Ozelligi varmi Internet icin ?
Me 9068 driver ını yükledim...artık 1280*1024*32bit oynayabiliyorum:Bu arada bu oyun için kötü yorum yapan arkadaşların bir listesini yapalımda panoya asalım..bu kişilerin yorumlarını kimse okumasın...oyun tek kelimeyle mükemmel:benim nazarımda nfs5 i rahat tokatlar...911turbo ve m5 müthiş keyif veriyor!
Amiral +1 isimlerini yazmak dışında
Magic offline olarak oynayıpta açtırabilirsin...
Guzel o zaman :-D
Yanlız kazandığın yarışlar sayesinde verilen puan para...kilitli olan arabaları-yolları açtırmanı sağlıyor....ne kadar köfte o kadar burger hesabı!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme