NFS Most Wanted NFSU 3 yerinemi çıkacak ? ilk defa duydum
Nfs serisi Gran Turismonun yanında komik kalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: pew
quote:
Orjinalden alıntı: God_Father
beyler underground 2 fos cıktı...
inşallah "NFS Most Wanted" iyi olur
NFS Most Wanted NFSU 3 yerinemi çıkacak ? ilk defa duydum
Hayır, Nfs : Hot Pursuit 3 gibi bişey olacak...
bu oyun sinir bozmak için yapılmış vaktininzi boşa harcamayın.gerilmek istiyorsanız silent hill oynayın
oyunu üç hafta önce bitirdim işte size tavsiyeler , öneriler t tuşundan sürekli olarak oyunu takip edin. özellikle gizli bölümlerle ilgili kısma (hidden blimem neydi unuttum hidden shop muydu yoksa neyse) aracı modifiye edin t tuşuna basınca sayfanın en altında kilitli kısımların yüzdesi yazıyor. yüzde 71 geçtiyseniz olay bi nebzede olsa tamamdır. hatta şu üste yada ters açılan kapıları yaptıysanız zaten dış modifiyede yapılacak başka bi şey yok demektir. sık araç değiştirin tüm kilitlileri açmak için görüntü puanınızın yüksek olması gerekir yada yıldızların. eğer yeni yarışlar açılmıyorsa bütün shopları tek tek dolaşın mutlaka yeni bi şeyler vardır. özellikle reçel in (rachel in ) ve diğerlerinin gönderdikleri sms leri okumadan geçmeyin ben mesela oyunun yüzde 91 ine gelince reçel den bi sms geldi. tebrikler geriye kalan kısımları world map tan bitirmelisin diye. harita yeni yarışlar çıkmıyor diye tekrar tekrar oyuna başlamanın anlamı yok çünkü gerek yok
eğer isteyenler varsa oyunun save lerini isteyenlere gönderebilirim. isterseniz bunun için ayrı bi başlıkta açabilirim iyi oyunlar
etraftaki diger arabarlarla yarisinca acilmayan etaplar aciliyo bana olmustu bi kez ardsım diger arabalarla yarısmamı soledi 5 arabayla falan yarıstıktan sonra diger etaplar acılmıstı
quote:
Orjinalden alıntı: nuhcinar
Ama bu sorun genellikle önceden bir kaç bölüm ya da tüm bölümler world map'le bitirildiği için olabiliyor...
Oyunu %96 gibi bitirmiştim. Hiç world map kullanmadım...
Bune şimdi yaa adam musAkka dan kopyalamış gelmiş yapıştırmış msj die aynısını bişey bulamadın heralde atıcak
quote:
Orjinalden alıntı: rudeboys
quote:
Orjinalden alıntı: nuhcinar
Ama bu sorun genellikle önceden bir kaç bölüm ya da tüm bölümler world map'le bitirildiği için olabiliyor...
Oyunu %96 gibi bitirmiştim. Hiç world map kullanmadım...
Bune şimdi yaa adam musAkka dan kopyalamış gelmiş yapıştırmış msj die aynısını bişey bulamadın heralde atıcak
Harbiden ya... Şimdi farkettim.. Telif hakkı denen bişey var kardeşim... "nuhcinar, bana borçlusun"
bir oyun bu kadar hayal kırıklığı yaratabilir. siz nasıl oyunda o kadar ilerlediniz ki 70 lere 90 lara kadar
katılıyorum
bence de kötü. hiç sarmadı beni, özellikle modifiye olayı. bana ne kardeşim modifiye falan. otomatik olsun bunlar seçeneklerle. menü menü dolaş yok satıcıları gez yeni bişey varmı ? oyunda yarış tan çok modifiyelerle uğraş dur.
quote:
Orjinalden alıntı: God_Father
beyler underground 2 fos cıktı...
inşallah "NFS Most Wanted" iyi olur
+1
quote:
Orjinalden alıntı: cosmo
etraftaki diger arabarlarla yarisinca acilmayan etaplar aciliyo bana olmustu bi kez ardsım diger arabalarla yarısmamı soledi 5 arabayla falan yarıstıktan sonra diger etaplar acılmıstı
işte etraftaki arabalar yok
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
bencede
quote:
Orjinalden alıntı: MK_X
hojam,bi sürü topic acıldı bu konuda!onlara baksaydı yaaw!! neyse,oyunu %100 bitirmek içi,ana menüden eorld map'e gel,not completed olanların icabına bak!!ama para vermiyo direk olarak yarısırsan,para almanını bi yolu vardı ama unuttum!!(yarısa baslayıp,hemen pause edip,restart race yapmaktı galiba ama kesin diil)
iide arattırdım zaten de bişiy çıkmadı daha doğrusu benim konuyla ilgili bişiy çıkmadı
quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
bencede
valla ea dan beklenmez ama nfs yi gt gibi bi ton modifiye koyup araba işinden anlayanlar için yapsalar yer gök inler bence . gt oynayanlar bilir arabaya parça alırsın gelişir parça alırsın gelişir bi tane daha alırsın araban bozulur eski halinden daha kötü olur . nfs de bu yok en son çıkan arabanı geliştirir var ayrıca oyunun eksik olması da tam bir ea klasigi .