yaw arkadaşlar bu bahsettihiniz oyun neydi ben anlayamadım hoş anlasam bile açamaz benim pc ekran akrtı yok bende kasıyo yawwww
need for speed underground 2
ee gine bi sonuş yok offf offff
yeni araba al
para yokki zaten 350 z var daha ne alabilirim ki
Yarışlar bittikten sonra seni garaja gitmeni ve oradaki haritadan yarışmadığın yarışları gösteriyor çoğu zaten 4*4 araba yarışları bunları bitirdikten sonra 100%100 bitiriyorsun
bende % 68 de bitti ve normal oynanıyo
arabanın puanını bir üst seviyeye çıkar...
ben bu yazıyı 28 şubat ta yazmıştım. hiç okuyan olmamış herhalde. özellikle bu başlığı açan arkadaş...
quote:
Orjinalden alıntı: scudman
oyunu üç hafta önce bitirdim işte size tavsiyeler , öneriler t tuşundan sürekli olarak oyunu takip edin. özellikle gizli bölümlerle ilgili kısma (hidden blimem neydi unuttum hidden shop muydu yoksa neyse) aracı modifiye edin t tuşuna basınca sayfanın en altında kilitli kısımların yüzdesi yazıyor. yüzde 71 geçtiyseniz olay bi nebzede olsa tamamdır. hatta şu üste yada ters açılan kapıları yaptıysanız zaten dış modifiyede yapılacak başka bi şey yok demektir. sık araç değiştirin tüm kilitlileri açmak için görüntü puanınızın yüksek olması gerekir yada yıldızların. eğer yeni yarışlar açılmıyorsa bütün shopları tek tek dolaşın mutlaka yeni bi şeyler vardır. özellikle reçel in (rachel in ) ve diğerlerinin gönderdikleri sms leri okumadan geçmeyin ben mesela oyunun yüzde 91 ine gelince reçel den bi sms geldi. tebrikler geriye kalan kısımları world map tan bitirmelisin diye. harita yeni yarışlar çıkmıyor diye tekrar tekrar oyuna başlamanın anlamı yok çünkü gerek yok
eğer isteyenler varsa oyunun save lerini isteyenlere gönderebilirim. isterseniz bunun için ayrı bi başlıkta açabilirim iyi oyunlar
ama iyide iblader senin mesajlar normal olarak gelmiş bende tiburon aldım mod ettim graphics shop tan çıktım bi baktım bi msj 350 z yi ilk arabayı getir diye şasırdım kaldım
quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
ama iyide iblader senin mesajlar normal olarak gelmiş bende tiburon aldım mod ettim graphics shop tan çıktım bi baktım bi msj 350 z yi ilk arabayı getir diye şasırdım kaldım
e bu duruma ne diyorsunuz peki
Ne Uğraşıyorsun Save Game İndir :D
yok be kendin yapınca bi bakşa zevki oluyor böyle gece 3 lere kadar falan
sen ancak yoldan geçen arabalarla yarışırsın kardeş .. fazla yarışman lazım.. ama sabırlı olman lazım..