Şimdi Ara

NFSU2 DE Sokak Araçları kayboldu yarışlarda yok (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyide yoldaki araçlar bende çıkmıyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PNR05 -- 20 Nisan 2005, 19:35:20 >
  • YARIS YOK DIYE BIRSEY YOK ARABANI MODIFIYET ETMEN GEREK ETMEDEN OLMAZ DIYELIMKI MODIFIYET ETMEDIN VE PARANI GEREKSIZ YERLERE HARCADIN OZAMAN GECMIS OLSUN:) CUNKU ARABANI MODIFIYE EDEMEDIGIN ICIN DEVAM EDEMICEN BI ONERIM SU OLABILIR GIT SENIN GIBI ARABALARI OLANLARLA RACE YAP KAPIS OZAMAN BELLI BI PARA GELIYO 300 400 DOLARMI NE OLE 50 TANE YARIS YAPSAN BELKI MODIFYENI TAMAMLARSIN HANI YARIS YOK DEDIGIN ICIN GERIYE SADECE BU KALIYO.... KOLAY GELE...
  • aracım modlu modifiye sadece fzlasıyla yok yani body motor yan çıkartmalar falan tamam pek eksik yok olsa başka tam yüklü aracın var tiburon + golf
  • helps
  • BEYLER daha modifiyeli olan golf ü kullansam bişiy değişir mi ????
  • quote:

BEYLER daha modifiyeli olan golf ü kullansam bişiy değişir mi

buna gerek yok nfs2 yi ikikez bitirdim bölümleri feçebilmen performansların tamamını alabilmen için oyundaki yani hangi bölüm yarışlarını yapıyorsan oradaki soplara giderek arabanın alınmayan modifiyelerini alacaksınız. mesela dağlık alanda isen oradaki shopları kullancaksın eğer oralara girmezsen alman gereken performansları alamaz ve yarışları açamazsın.
    Ayrıca oyn için güzel değil diyen arkadaşlara gülüyorum adamlar daha ne yapsınlarki oynanabilirlik ve grafik olarak çok daha güzel nfs 2 diğerleriyle karşılaştırılamaz bile ama şehri ezberlemek gerekiyor. Yarışların nerede olduğunu bulabilmek için.
  • arabayı modifiye et tüm marketlere gir sokaktakilerle kapış yeni stageler açılacaktır
  • etrafta banknot lar oluyo onları toplamaya çalış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

arabayı modifiye et tüm marketlere gir sokaktakilerle kapış yeni stageler açılacaktır

+1sokak yarışlarıda önemli
  • iyide araç zaten stage 2ve 3 motor yüklü durumda ee paramız kadar body var yani çoğu mod var dağlıktakinede girdim hata ordan bişiy aldıydım ama para bitmek üzere 2000 var dolar
  • şu adrese bir bak istersen.. nfsug2 ile ilgili gerçekten güzel bilgiler var:

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedunderground2/hints.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

şu adrese bir bak istersen.. nfsug2 ile ilgili gerçekten güzel bilgiler var:

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedunderground2/hints.html

çok tşk ederimde bu pek normal bitimek için deil daha hile içeriyor
  • [Deleted by Admins]
  • ya bu araç deiştirsem ama deişince modsuz olcak a komple tıkadım çok sinirim bozuluyor

• açarsın davayı

• quote:

Orjinalden alıntı: megane2ccmania

açarsın davayı

ulan ali artizi çok konuşma gece 3 lere kadar oynadım sonra oyun bozuldu olm
  • Bence yeni sürümü varsa onu al.Zaten oynanacak oyun kalmamış.Neighbours From Hell gibi bu oyun
  • oyuna laf yokda aynı cd den arkadaş bitirdi benim durum belli
  • kesin bir tane modifiye yapmayı unutmuşşsundur..
  • ne gibi diyorsunuz body motor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.