Şimdi Ara

NFT beğenerek Anketten günde 6-30 dolar arası kazanç sağlama sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NFT beğenerek Anketten günde 6-30 dolar arası kazanç sağlama sitesi paylaşıcam

KYC vs yok

Sadece siteye üye olup yukardan ''Start Worke'' basarak NFT oyluyorsunuz ve günde 6-30 dolar arası kazanç sağlıyorsunuz

gün içerisinde bonuslar vs çıkıyor

Ödeme yöntemlerini kripto USDT ETH gibi yada Paypal gibi yapıyorlar

Ödemenizi alabilmeniz için 200 dolar limitine gelmeniz gerekir. Ayrıca 100 dolar oylama kazancı gerekmektedir. Toplamda 100 doları oylama kazancı dahil 200 dolar kazanca ulaşınca ödeme yapılmaktadır.

Referanslı Link (Referans linkinden üye olursanız kazancınız daha yüksek olur bonus vs)

https://nftsolk.com/?r=HU650iFExVVL

Referanssız Link: 

https://nftsolk.com

Profılın kısmınızıda doldurmayı unutmayın

KYC yok Yatırım yok bedavadan denenmeli scam olabilirmi bilmiyorum ama olmazsa başındna katılmakta yarar var neden çünkü ücretsiz ya :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 25 Nisan 2022; 13:29:58 >

• Ödeme aldınız mı hocam hiç

• bende bugün öğrendim bakalım 6 dolar verdi 10 tane oylamaya yani 1 -1.5 ay sonra onların istediği limite ulaşıcaz

kyc yok yatırım yok gunde 1-2 kez 10 nft oyluyorsun 1-2 dk bıle almıyor zararı yok denemek lazım

• scam muhtemelen zaman kaybı.

• Para çekimine girince kimlik onayı istiyor ama kimlik onayı kısmı doğru scam olabilir gibi mail onayı da istemiyor. Ama adamlar buradan ne kazanıyor onu anlamadım

• scam olmasa 200 limit koymazlar, vur kaç işte

• Scam olduğuna eminim ama yemin edemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.