|
Bildirim
Dolandırıcılığın bir niteliği kalmadı çok ayağa düştü, jpg satarak adam mı dolandırılır ya.
|
Onceden kripto varliklara laf atanlara cahil musmelesi yapardim. Simdi goruyorum ki haklilarmis bu is kesinlikle bi yerde patlayacak. Baslarda balinalar ve finansal okuryazarlığı iyi olanlar kaymağını yedi bi hevesle girenler hüsrana uğradı artik herkes temkinli. Son tokatlari vurmak icin piyasa bi kac kere daha hareketlenecek sonrasinda da biter gider bu işler.
|
Burada deli gibi reklamı basılan nft de patladı demek. Teknoloji sitesi olmasından mütevellit iki haber çakar geçersin de daha düne kadar günde 5 tane nft haberi görmeden kepenkleri indirmezdi dh.
Buz gibi dolandırıcılık , keriz silkeleme olduğu belliyken neden böyle bariz yönlendirme yapıldı buradan, anlamadım. |
NFT zaten başlı başına bir saçmalık değil miydi Allah aşkına. O kadar para veriyorsun eline somut bir şey bile geçmiyor. Dijital bir eserede para vermek başlı başına saçmalıktı zaten . Kripto parada aynı şekilde saçmalık
|
Her düşüşte böyle deniyor, çıkınca hepsi unutuluyor. |
Küreselcilerin pompaladığı ne kadar saçmalık varsa DH hepsine borazanlık yapmıştır. Gönüllü mü paralı mı ben onu merak ediyorum. |
Nft geç adam kendi projesinde sınırsız coin basıp milletin elinde olan coinin değerini 100 küsür dolardan 0.0000000 bilmem kan bin kat değer kaybettirip hiç edecek ve bu adamın yanına kar kalacak hiç bir yaptırımı olmayacak geçiniz efenim. Nft aynı bokun laciverti amaç bu işe girmek isteyip bir bok bilmeyene oluyor işi bilen zaten dipten toplayıp nftleri depeden kitliyor. Nft gider zft gelir ama herkes tokatlana tokatlana işleyişi öğrenene kadar zft bvt gibi zombırtılar çıkacak. Adam gibi merkeziyetsiz eth harici bir cacık olmaz.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Her düşüşte böyle deniyor, çıkınca hepsi unutuluyor. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eee zaten. NFT'lere geleceğin yatırımı şeklinde takılanlar vardı. Hala var mısın? |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aslında pek de farkı yok. Birileri değer verdiği sürece para eden şeyler ikisi de. Bu arada kripto yatırımcısıyım. |
Küreselcilerin pompaladığı ne kadar saçmalık varsa DH hepsine borazanlık yapmıştır. Gönüllü mü paralı mı ben onu merak ediyorum. |
|
|
|
Kurt puslu havayı sever . Bu kadar olumsuz haber varsa bi 1 milyon tl lik kripto alayım bari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |