Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha bir buçuk saat oynadım, cevaplarsanız sevinirim.

Hikayede anlamadığım nokta oldu:

Bana bu paralel dünyadan bahsedebilir misiniz? Benim anladığım şu:

Herkesin, paralel dünyada bir eşi var, bizim çocuğun annesi paralel dünyada bu baş düşmana karşı gelip öldürülmüş mü?
  • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Gets A Free DLC Familiar On Feb. 12th

quote:

Namco Bandai are releasing a new DLC Familiar for Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, called the Draggle. The DLC will be available for free on February 12th and Namco also released a new trailer for the game along with their announcement

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 3 Şubat 2013; 3:26:06 >

• J-RPG oynamak için illa anime sevmek mi gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

J-RPG oynamak için illa anime sevmek mi gerekir?

Çok alakası yok bence, ikisinin de Japon işi olması dışında. Ancak bu oyun bir anime stüdyosunun elinden çıktığı için anime'den nefret eden birinin hoşuna gitmeyebilir, ancak anime delisi değilsen de gayet oynayabilirsin. Bu tarz bakımından eşsiz bir oyun, her rpg severin denemesi gerek bence.
  • Orijinalden alıntı: zack06
    Namco Bandai are releasing a new DLC Familiar for Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, called the Draggle. The DLC will be available for free on February 12th and Namco also released a new trailer for the game along with their announcement

Bu ve bir familiar daha ücretsiz olarak EU'ya geldi zaten, 12'sinde Amerika'da çıkacak. İndirdim bekliyor oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 3 Şubat 2013; 9:18:54 >
  • Ben de dün gece PSN store'dan satın aldım, 2 dosya var biri 15.5 gb biri 6 gb.

6 gb olan indi 15.5 gb olan %80'lerde.

6 gb olan dosyayı install ettim oyun ikonu geldi ama tıklamadım, iki dosyayı da yükleyip öyle başlayayım diye bekliyorum.
  • Psnde fiyat nedir acaba ve hala devam ediyorsa ortak almak isteyen var mı?
    Ayrıca Kutulu satılan bir yer var mı İstanbulda?
    Oyunu merak ettim biran önce başlamak istiyorum.

Edit:anadolu yakasında veya anadaolu yakasına yakın bir yerde bulamadım ne yazıkki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 3 Şubat 2013; 13:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

Orijinalden alıntı: RS13

J-RPG oynamak için illa anime sevmek mi gerekir?

Çok alakası yok bence, ikisinin de Japon işi olması dışında. Ancak bu oyun bir anime stüdyosunun elinden çıktığı için anime'den nefret eden birinin hoşuna gitmeyebilir, ancak anime delisi değilsen de gayet oynayabilirsin. Bu tarz bakımından eşsiz bir oyun, her rpg severin denemesi gerek bence.

Tesekkurler hocam.Bir deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun zamandır (2009'dan beri ) PS3'üme dokunmuyorum. Şimdi özledim, bir oyunla açılışı yapmak istiyorum. Ama tek oyunluk param var. Bu paramı da bu oyuna harcamak istiyorum. Ama oyunda senaryo senaryo diyip durmuş herkes, gameplay'den fazla konuşmalar falan yok dimi ? Ona göre alıcam bu oyunu da Bu arada, "Haa, madem tek oyunluk hakkın var, şunu şunu al, bunu sonra alırsın" diyebileceğiniz bir oyun var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Arkadaşlar uzun zamandır (2009'dan beri ) PS3'üme dokunmuyorum. Şimdi özledim, bir oyunla açılışı yapmak istiyorum. Ama tek oyunluk param var. Bu paramı da bu oyuna harcamak istiyorum. Ama oyunda senaryo senaryo diyip durmuş herkes, gameplay'den fazla konuşmalar falan yok dimi ? Ona göre alıcam bu oyunu da Bu arada, "Haa, madem tek oyunluk hakkın var, şunu şunu al, bunu sonra alırsın" diyebileceğiniz bir oyun var mı ?

eğer oynamadıysan Far Cry 3 olabilir, Hitman olabilir, Max Payne 3 olabilir, yada 15 mart'da çıkacak GoW ascension beklenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Arkadaşlar uzun zamandır (2009'dan beri ) PS3'üme dokunmuyorum. Şimdi özledim, bir oyunla açılışı yapmak istiyorum. Ama tek oyunluk param var. Bu paramı da bu oyuna harcamak istiyorum. Ama oyunda senaryo senaryo diyip durmuş herkes, gameplay'den fazla konuşmalar falan yok dimi ? Ona göre alıcam bu oyunu da Bu arada, "Haa, madem tek oyunluk hakkın var, şunu şunu al, bunu sonra alırsın" diyebileceğiniz bir oyun var mı ?

eğer oynamadıysan Far Cry 3 olabilir, Hitman olabilir, Max Payne 3 olabilir, yada 15 mart'da çıkacak GoW ascension beklenebilir

O tarz oyunları PC'imde oynuyorum zaten onun için PS3 exclusive arıyorum. Gow serisini de pek sevmem. Bunları göz önünde bulundurursak sanırım Ni No Kuni iyi bir seçim olucak ?

• quote:

Oyunda yeterince gameplay var, klasik Nintendo GBA veya DS jrpg'lerine (Pokemon oyunları, Dragon Quest oyunları, FF serisi) benzer bir oran düşünebilirsin. En azından benim gözlemim henüz bu şekilde. Sonuç olarak platinlemenin 80 saat sürdüğü böyle güzel ve dolu bir oyun harika bir seçim olur bence ki ben 100 saatten aşağı oynamam diye düşünüyorum.

• Oyunu tr psnden aldım ama benim ana hesabım UK da.Tr hesabımla mı oynamak zorundayım ?Öyle olmadığını söyleyinnn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Oyunu tr psnden aldım ama benim ana hesabım UK da.Tr hesabımla mı oynamak zorundayım ?Öyle olmadığını söyleyinnn.

Hayır, aldığınız hesap açıkken indirin, sonra kendi hesabınıza geçin ve oynayın.
  • quote:

quote:

Oyunu tr psnden aldım ama benim ana hesabım UK da.Tr hesabımla mı oynamak zorundayım ?Öyle olmadığını söyleyinnn.

Hayır, aldığınız hesap açıkken indirin, sonra kendi hesabınıza geçin ve oynayın.

Teşekkürler yakalamışken bir soru daha sorayım Dark Souls'u UK hesabımda bitirip platinum aldım şimdi TR den ek paketini indirmek istiyorum yine UK hesabıma geçip ek pakete oradan devam edebilirim herhalde değil mi?
  • Kızım yarın yanıma geliyor. Ni no kuni'li günler başlıyor...
  • quote:

quote:

Ama eski hesabınızı silerseniz oynayamazsınız, sakın silmeyin!!
  • quote:

Nino kuniyi açikcasi onermiyorum fazlasiyla hikaye anlatimi ve diyalog var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Nino kuniyi açikcasi onermiyorum fazlasiyla hikaye anlatimi ve diyalog var.

katılıyorum

• Ni No Kuni nin demosunu bende izledim . çizgi film gibi . bu uzakdoğu oyunlarının alayı buna benzer . zevk meselesi ama çocuklar için çıkmış herhalde yada ben yanlış anlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.