Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin olalım da, yukarıda oyunu önermeyen herkes oyunu (demoyu değil) bizzat oynadı değil mi en az 3-4 saat? Oynamadığınız oyunu önermeyecek haliniz yok ya :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca JRPG oyunu grafiklerine bakarak çocuk oyunu yaptınız ya. Ne diyelim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Emin olalım da, yukarıda oyunu önermeyen herkes oyunu (demoyu değil) bizzat oynadı değil mi en az 3-4 saat? Oynamadığınız oyunu önermeyecek haliniz yok ya :)

Yanlis olmasin demosunu oynadim oyunun tarzi bana hitap ediyor taa ds versiyonundan beri de takip ediyorum.
    Arkadas cok diyalog varmi demis ondan dolayi onermedim cunku buyuk ihtimal sıkılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun spota geldimi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

bu oyun spota geldimi arkadaşlar?

Bir spotçuda gördüm.

http://www.kegames.net/ps3oyunlar1fiyatlistesi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

bu oyun spota geldimi arkadaşlar?

Bir spotçuda gördüm.

http://www.kegames.net/ps3oyunlar1fiyatlistesi.html

teşekkürker kahramaman elektronikte varmı acaba?
  • Onu sormak lazım. Çok buluna bir oyun olmadığı için kıymete bindi
  • Dün başladım oynamaya,

PSN store'dan 129.99TL'ye aldım. 16 gb dosyayı iki kere yüklemek zorunda kaldım ilk seferinde makina kitlendi ve dosya bozuldu. bu ayki adil kullanım kotamı doldurdum ama şimdilik aldığıma değdi diyebilirim.

Çok güzel bir hikayesi var, yeni bir anime serisini izlemeye başlamış gibiyim, ya da yıllar önce çocuk halimle pokemon izliyor gibiyim, gerçi pokemon izlerken de büyüktük baya, yaş 31, neyse :)

Yavaş yavaş oyunun içine girmeye başladım baya özellikli bir oyun, 3 saat oynadım hala tutorial bitmedi havasında, hala yeni özellikler açılıyor ve bir şeyi ilk kez yaparken anlatıyor.

Ortamlar çok güzel çizilmiş, videoları izlemiştim sadece ama beklediğimden iyi çıktı grafikler.

ilk önce japonca başladım, bütün konuşmaları seslendirmişlerdir belki diye, ama japonca seçince bile dublajsız diyaloglar var, o yüzden tekrar ingilizceye döndüm.

Oyundaki tek eksik bütün diyalogların seslendirilmemiş olması, önemli diyaloglar seslendirilmiş ve çok güzel olmuş, hepsi seslendirilse mükemmel olurdu.

Müzikler çok güzel japon filarmoni orkestrası çalmış bu tarz müzik oyuna yakışmış.

Dövüş sistemi de güzel ve şu an için basit geldi, ayrıca çok fazla basit yaratıkla karşılaşıyorum yolda yürüyemez oldum bu biraz sıkıyor.

Şu an için puanım 9, bir puanı da yetersiz seslendirmeden kırıyorum.

Ben bu oyunu bitiririm :)

• Ben de dün gece aldım oyunu yükleniyor hala. Sabırsızlanıyorum JRPG'lere ilk adımım olucak bu oyun. Animelerden falan alışkınım Japon kültürüne ama ilk kez bi JRPG oynayacağım hayırlısıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Ben de dün gece aldım oyunu yükleniyor hala. Sabırsızlanıyorum JRPG'lere ilk adımım olucak bu oyun. Animelerden falan alışkınım Japon kültürüne ama ilk kez bi JRPG oynayacağım hayırlısıyla

JRPG'ler biraz sabır ve türü sevmeyi gerektiriyor, ama sevilmeyecek pek yanı da yok bence. Ni no kuni'de özellikle o kadar çok olumlu yönü birleştirip olumsuzları elemişler ki gerçekten harika bir oyunla başlamış olacaksınız. Tavsiyem çok acele etmeden, yan görevleri yaparak, etrafı gezerek ilerleyin. Böylece hem oyunu uzatıp dünyasında daha fazla ve renkli zaman geçirmiş olur hem de ister istemez boss battle'lara daha yüksek level'da girmiş olursunuz. Bir de gerçekten o kadar çok ayrıntı var ki bu oyunu 30 saatte koştura koştura bitirip bırakmak büyük kayıp olur :)

• Bu oyunu oynamaya başlamam biraz daha vakit alacak. Dead Space 1 bitti, şimdi de araya

Fist of The North Star: Ken's Rage 2 girdi. Animesini 2 sezon ve yeni film ve seriler de dahil herşeyi ile bitirmiştim. Tüm seriyi bir kez daha baştan oyun olarak oynamak zevkli olacak.
  • Bu arada bu oyun sanırım bu forumda Final Fantasy serilerinden sonra en çok konuşulan ve ilgi çeken JRPG oldu
  • J-RPG kültürüm az olsada bu oyunu oynayacağım ileride.
  • Psn e ortak olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyun çok zevkli de, bir nokta beni uyuz etti. J-RPG'lere özel bir durum mu bu bilmiyorum ama cidden uyuz oldum. Şimdi yolda yürüyorum karşıma çük kadar bi yaratık çıkıyor, onun için yarım saat ekran değişiyor müzikler çalıyor. Zaten bir kere attack'a tıklıyorum ölüp gidiyor. Yarım bi yarım saat daha yok expler yok altınlar yok şu yok bu aga bu ne ya, vur geç. Ha tamam boss bölümlerinde bu yapılıyor çok pis gaza geliyorum ama, şimdi yolda yürürken 1 levellik yaratık ve 10 saniyelik vuruş için 10 dakika beklenir mi ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanhiziroglu -- 5 Şubat 2013; 18:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Beyler oyun çok zevkli de, bir nokta beni uyuz etti. J-RPG'lere özel bir durum mu bu bilmiyorum ama cidden uyuz oldum. Şimdi yolda yürüyorum karşıma çük kadar bi yaratık çıkıyor, onun için yarım saat ekran değişiyor müzikler çalıyor. Zaten bir kere attack'a tıklıyorum ölüp gidiyor. Yarım bi yarım saat daha yok expler yok altınlar yok şu yok bu aga bu ne ya, vur geç. Ha tamam boss bölümlerinde bu yapılıyor çok pis gaza geliyorum ama, şimdi yolda yürürken 1 levellik yaratık ve 10 saniyelik vuruş için 10 dakika beklenir mi ya ?

Biraz abartmışsınız :) Bu battle'lar sizin level'ınızla ilgili, yeterli level'a geldiğinizde o familiar'lar sizden kaçar zaten. Ayrıca birkaç tür dışında bunlardan kaçmanız da mümkün. Ve evet bu birçok jrpg'de bulunan bir sistem, pokemon veya FFX oynasanız ne yapacaksınız acaba, onlarda yaratıkları da göremiyorsunuz :) Özetle bu battle'lar sizin için iyidir, biraz sıkıcı olabilir genelde ama ne kadar grinding o kadar ekmek.

• O durum aslında bende de var ama benim derdim savaşlar için beklemesi değil.

Benim derdim savaşacağım yaratıkları haritada görmek. Savaşıp savaşmama olayının bana kalmasını tercih ederim. Yaratıkları görmediğim oyunlarda leveli düşük yaratıklarla karşılaştığım zaman sürekli kaçmaktan sıkılıyorum.

Ni No Kuni'de gördüğüm kadarıyla yaratıklar haritada görünüyor. Savaşma tercihi bize kalmış. Bu olayın olması iyi
  • Ben item olayında biraz hayal kırıklığına uğradım karakterlerin kılıcını değiştirince üstünü başını giydirince oyunda değişmedi şu ana kadar o garip geldi.Gerçi optionsda hala açılmayan bir yer var belki oradan değişir diye umut ediyorum.Ayrıca familiar karakterler belirli levellardan sonra pokemondaki gibi değişse ve başlarda daha çocuksu olan karakterler oynanış biçimi vs ilerledikçe daha sert bir hal alsa ben bayılırdım şahsen.

Psnden iki tane familiar indirdim onları ilerleyen zamanlarda mı değerlendireceğiz bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Ben item olayında biraz hayal kırıklığına uğradım karakterlerin kılıcını değiştirince üstünü başını giydirince oyunda değişmedi şu ana kadar o garip geldi.Gerçi optionsda hala açılmayan bir yer var belki oradan değişir diye umut ediyorum.Ayrıca familiar karakterler belirli levellardan sonra pokemondaki gibi değişse ve başlarda daha çocuksu olan karakterler oynanış biçimi vs ilerledikçe daha sert bir hal alsa ben bayılırdım şahsen.

Psnden iki tane familiar indirdim onları ilerleyen zamanlarda mı değerlendireceğiz bu arada?

Familiarlar evolve oluyor

• fsd
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.