Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gundur dağıtımda, bir zarfı getiremediler hala, yarın gelse bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

2 gundur dağıtımda, bir zarfı getiremediler hala, yarın gelse bari

Benim geçenlerde aldığım ürünüm 4 gün dağıtımda bekledi. Dağıtım merkezini aradığımda size hala ulaşmadı mı diye tepki geldi. Sonradan telefonumu vs bıraktım. Bana gün içerisinde dönüş yapıp postacının benim postamı kutusunda unuttuğunu dediler. Postacılar bu konuda biraz vurdum duymaz. Bu sebeple yarın kesinlikle dağıtım merkezini arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

quote:

Benim geçenlerde aldığım ürünüm 4 gün dağıtımda bekledi. Dağıtım merkezini aradığımda size hala ulaşmadı mı diye tepki geldi. Sonradan telefonumu vs bıraktım. Bana gün içerisinde dönüş yapıp postacının benim postamı kutusunda unuttuğunu dediler. Postacılar bu konuda biraz vurdum duymaz. Bu sebeple yarın kesinlikle dağıtım merkezini arayın.

Teşekkürler, bugun aradığımda dün 11'de dağıtıma gelmiş ama postacı 9'da çıkıyor bugüne kalmış dediler ama şimdi de gelmeyince işkillendim iyice. 5 kere aramadan bir şeyi de yaptırabilsek keşke şu ülkede, yarın arayacağım mutlaka, teşekkürler.

• PSN den önsipariş vermiştim, gece 12 de indirebilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

quote:

Aradım, öğleden sonra gelecekmiş. Neyse bu da bir şey.
    Psn'den alıp da indiren var mı?

• Benim oyun dün geldi. Akşam sadece oyunun çalışıp çalışmadığına bakmak için makinaya taktım. Girmedim oyuna. Oyun ilk başta 4 gbyte zorunlu yükleme yapıyor. Sonrasında direk dublaj için dil seçme seçeneği geliyor ki, direk japoncayı seçtim.
  • Bugün yarın ilk yorumları alacağız anlaşılan ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Benim oyun dün geldi. Akşam sadece oyunun çalışıp çalışmadığına bakmak için makinaya taktım. Girmedim oyuna. Oyun ilk başta 4 gbyte zorunlu yükleme yapıyor. Sonrasında direk dublaj için dil seçme seçeneği geliyor ki, direk japoncayı seçtim.

Geçmiş olsun :) Benimki de geldi biraz önce. Referans olsun, HKofferhouse fiyat olarak 14$ yazmış ve gift işaretlemiş.

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu

• quote:

Benim oyun dün geldi. Akşam sadece oyunun çalışıp çalışmadığına bakmak için makinaya taktım. Girmedim oyuna. Oyun ilk başta 4 gbyte zorunlu yükleme yapıyor. Sonrasında direk dublaj için dil seçme seçeneği geliyor ki, direk japoncayı seçtim.

Geçmiş olsun :) Benimki de geldi biraz önce. Referans olsun, HKofferhouse fiyat olarak 14$ yazmış ve gift işaretlemiş.

Hayırlı olsun. Söylemeyi unutmuşum hkofferhouse hep düşük fiyat ve gift yazıyor kargolarına. Hakikaten çok memnunum bu firmadan. Biraz geç oldu (bu sefer 14 gün sürdü) ama elime nihayet geçti.

Valla başlarsan ilk yorumlarını bekliyorum. Malum önce Dead Space serisini bitireceğim, sonra bu oyuna başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 1 Şubat 2013; 14:15:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Şansa bak indiremiyorum:http://www.bagogames.com/ni-kuni-pre-pre-order-playstation-store-working/

Aynen. Tekrar indirmeyi deniyorum.
  • hangi spotcularda var oyun beyler ? takas yoluyla almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

Şansa bak indiremiyorum:http://www.bagogames.com/ni-kuni-pre-pre-order-playstation-store-working/

Sorun halloldumu beyler bende satın alcam indirebildinizmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantemike

quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

Sorun halloldumu beyler bende satın alcam indirebildinizmi??

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network-Technical/Ni-No-Kuni-PreOrder-still-not-working/td-p/18191878/highlight/false/page/104

Şuanda sıfırdan alanlar indirebiliyor ama pre-order verenlerin bazılarının siparişleri iptal edilmiş, tekrar satın da alınamıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

bandai kodunu kullanmadıysan ortak olalım istersen bende 1700 puan falan var sendeki 1000şe 2700 civarı olur gerçi adam gibi birşey yoktu puanlara ama ps1 oyunu var bir tane onu alabiliriz

• Arkadaşlar bugün 1-1,5 saat kadar oynayabildim (ilk boss'un sonuna kadar), henüz demodan çok farklı bir oynayış yok ancak oyun çok tatlı gerçekten, oynayış çok akici. drippy dublajini çok ovdukleri için ingilizce oynuyorum, güzel şimdilik. biraz oynayayim düzgün bir yorum yazarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bugün 1-1,5 saat kadar oynayabildim (ilk boss'un sonuna kadar), henüz demodan çok farklı bir oynayış yok ancak oyun çok tatlı gerçekten, oynayış çok akici. drippy dublajini çok ovdukleri için ingilizce oynuyorum, güzel şimdilik. biraz oynayayim düzgün bir yorum yazarım :)

Devamını bekliyoruz yorumların
  • Pre-Order yaparak indirdiğim 6 gb lık dosya çalışmıyor. Store dan 16 gb lık oyun dosyasını indiriyorum.

Bu dosya çalışır herhalde...
  • Oyunu indirdim en sonunda fazla İngilizcem olmadığı için Google translite kullanıyorum.Bu arada beni ekleyin arkadaşlar listemde 3 kişi var onlarda hiç online deil TR_Serdar_66

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.5 saat güncellemesi: 2. boss'u da zorlanmadan geçtim. Karşılaştığım tüm yan görevleri tamamlamaya çalışıyorum ki oyunu mümkün olduğunca uzatayım ve görmediğim pek bir şey kalmasın :) İlk kasabayı kaç kez baştan sona gezdim bilmiyorum. Bu sabrım ileride tükenebilir tabii ama yan görevler eğlenceli, basit ve oldukça faydalı. Yani henüz kendimi zorlayarak yaptığım bir görev vs olmadı sayılır. Oynayışı Dragon Quest IX'a bayağı benzetiyorum, malum o da Level5 oyunuydu; oynamayanlar için açıklayayım, bu artı bir özellik. Hatta Ni No Kuni'de daha eski rpg'lerdeki bazı sinir bozucu özellikleri düzeltmişler; örneğin bir item bulduğunuzda ekrandaki açıklama metnini/görselini geçmek için tuşa basıp beklemeden hareketinize devam edebiliyorsunuz. Ben combat sisteminin orijinalliğini ayrıca bu yönden de takdir ettim, normal bir jrpg'de herhangi bir random encounter'da "bitse de gitsek" diye art arda attack tuşuna basmaktan yorulan parmaklarınız bu oyunda biraz huzur bulacak. Görsellikle ilgili söylenmeyen pek bir şey kalmadı, ama özellikle Oliver'ı farklı yönlerden bir oraya bir buraya koşturup baktım, pelerini her seferinde ahenkle dans ediyordu, bravo dedim. Şu ana kadar tek glitch ile karşılaştım, o da minicik bir şeydi.
    Özetle oyun şu ana kadar yükseltilen beklentileri bile karşıladı diyebilirim ki daha bir şey görmedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 2 Şubat 2013; 23:47:16 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.