Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

Yıl 2013 olmuş konuşmalarda halen ses yok :( Sadece alt yazı sesi ile idare edilecek artık. Ucuzlayınca alınır artık.

Yahu koymasınlar seslendirme felan :) Daha çok içerik koysunlar seslendirme yerine. Savaşta sessiz olmasınlar yeter bana.
    700 saat gameplay verin bana, seslendirmeyi kendim yaparım oynarken. Japonca kötü ama idare edeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Kaça geldi üstadım

90-95 arası geldi(tam hatırlamıyorum)
  • Teşekkür ederim üstadım,eğer yeni alacak arkadaşlar varsa benle irtibata geçerlerse parası hazır bi adette benim için sipariş geçerlerse çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Valla moral bozmak gibi olmasın ama çok çektim ben PTT den. Shopto dan çok sipariş veren biriyim, İngiltere'den 3-4 günde geliyor İstanbul'a. İstanbul'dan İzmir Alsancak'a gelmesi 7-10 gün. Hatta bir keresinde gelmedi hiç, şiakyet ettim baya kavgalar ettik. 2 ay sonra ortaya çıktı benim oyun...
    Kayıtlara da çok geç işliyorlar, bazen elime ulaştıktan 3-4 gün sonra sitelerinde anca yazıyor ulaştığı...

Eklenit: Oyuna başlayan olmadı mı hiç? Biraz gaza getirin bizi oyundan bahsederek

Moral düzeltmek gibi oldu aslında :) Siteye geç girmelerine sevindim şimdi, 10 gün oldu daha güncelleme yok çünkü. Şu ana kadar bu adrese ulaşmayan ürünüm olmadı ama bakalım. Oyun daha çıkmadı bu arada, 1 Şubat'ta çıkacak, o nedenle kimse oynayamıyor henüz. Sadece HKofferhouse erkenden gönderdi.

Hala aynı sistemi daha düzeltememişler. Hala kayıt bulunamadı gözüküyor takip noyu girince.

• quote:

Yıl 2013 olmuş konuşmalarda halen ses yok :( Sadece alt yazı sesi ile idare edilecek artık. Ucuzlayınca alınır artık.

Nasıl ya, oyunda dublaj yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

quote:

quote:

Valla moral bozmak gibi olmasın ama çok çektim ben PTT den. Shopto dan çok sipariş veren biriyim, İngiltere'den 3-4 günde geliyor İstanbul'a. İstanbul'dan İzmir Alsancak'a gelmesi 7-10 gün. Hatta bir keresinde gelmedi hiç, şiakyet ettim baya kavgalar ettik. 2 ay sonra ortaya çıktı benim oyun...
    Kayıtlara da çok geç işliyorlar, bazen elime ulaştıktan 3-4 gün sonra sitelerinde anca yazıyor ulaştığı...

Eklenit: Oyuna başlayan olmadı mı hiç? Biraz gaza getirin bizi oyundan bahsederek

Moral düzeltmek gibi oldu aslında :) Siteye geç girmelerine sevindim şimdi, 10 gün oldu daha güncelleme yok çünkü. Şu ana kadar bu adrese ulaşmayan ürünüm olmadı ama bakalım. Oyun daha çıkmadı bu arada, 1 Şubat'ta çıkacak, o nedenle kimse oynayamıyor henüz. Sadece HKofferhouse erkenden gönderdi.

Hala aynı sistemi daha düzeltememişler. Hala kayıt bulunamadı gözüküyor takip noyu girince.

Zaten bugün düzeleceğine asla inanmamıştım, kaç gündür böyle.

• 4 yıldır kullanıyorum hep böyleydi, hatta bu iyi hali

Ben oyun Avrupada 25 inde çıkacak diye biliyordum. Bekleriz 1 hafta daha problem değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Ocak 2013; 16:22:47 >
  • quote:

4 yıldır kullanıyorum hep böyleydi, hatta bu iyi hali

Ben oyun Avrupada 25 inde çıkacak diye biliyordum. Bekleriz 1 hafta daha problem değil :)

Öyleydi, ancak 1'ine erteledi Namco lojistik sorunları nedeniyle :)
    Yalnız lojistikte ciddi sıkıntı oldu bu oyunda, WE sipariş veren insanların bir kısmının siparişi iptal edildi. Tek kullanıcıya yüzlerce WE satmışlar, o da şimdi 300 dolardan satıyor ebayde WE'leri. Rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 28 Ocak 2013; 16:29:06 >
  • Ufak tefek dağıtıcılar olsa tamam derdim de, Namco Bandai böyle hatalar yapıyorsa komik gerçekten. Sipariş veripte alamayanlar iyi isyan ederler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

quote:

Sadece demo olan sahnelerde konuşmalar sesli , oyun içerisinde klasik yazı şeklinde :)
  • quote:

quote:

quote:

Sadece demo olan sahnelerde konuşmalar sesli , oyun içerisinde klasik yazı şeklinde :)

Kötüymüş ya :-\

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kötüymüş ya :-\

Bazıları yazı sever :) Klasik jrpg yolunu izlemişler. Elbette cutscene'lerde dublaj ve combat sırasında karakter sesleri var, ancak keşif sırasında dublajı çok da gerekli görmüyorum ben. Bazen keşif sırasında aynı kişiye birkaç kez gittiğinizde tekrar tekrar aynı şeyleri duymak yazıyı hızlıca geçmekten daha sinir bozucu olabiliyor.

• arkadaslar bu oyunu alan var mi bolge PAL (2) olarak? aldiysaniz nerden aldiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Bu gerizekalı PTT ne halt ediyor anlamadım gitti. Dün akşamdan beri Hongkong'tan yola çıktı diye gözüken kargom takip numarasını girdiğimde Bu Barkoda ait kayıt bulunamadı diyor.

Ulan PTT bu kargoyu iç edersen (çok da beklediğim bir oyun) ana avrat çok fena söveceğim.

Yarin aramayi dene istersen? Bende de 21'inde hong kong'dan cikacak yaziyor ve ptt'ye gectigimde internstional bolumu cikmiyor, sadece domestic cikiyor ve kayit bulunamadi diyor. Onceden international kismk cikiyordu ve gonderi musteriden alindi yaziyordu, iki uc gundur o bolum kayip.

http://www1.ptt.gov.tr/en/interaktif/kayitliposta-yd.php

Şu sayfadan görülebiliyor yurtdışı kargoları.. Benimki 23'ünde HongKong'tan çıktı gözüküyordu, dün akşama kadar. Bir işi de düzgün yapsalar kafamı kıracağım. Pazartesi, salı günü bir arayacağım kayıtta bir değişiklik olmazsa.

Haydaa, simdi güncellemişler hong kong'dan 28'inde çıktı yazıyor. 10 gunde ancak hong kong'dan mı çıktı sipariş yani yuh.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Haydaa, simdi güncellemişler hong kong'dan 28'inde çıktı yazıyor. 10 gunde ancak hong kong'dan mı çıktı sipariş yani yuh.

Bende hala kayıt bulunamadı gözüküyor. PTT bir haltlar karıştırıyor kesin.

Seninkinin HongKong'tan ne zaman çıktığını şuradan öğrenebilirsin.

http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp
  • quote:

quote:

Bende hala kayıt bulunamadı gözüküyor. PTT bir haltlar karıştırıyor kesin.

Seninkinin HongKong'tan ne zaman çıktığını şuradan öğrenebilirsin.

http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp

Oradan bakıyorum zaten, 18ınde verdiğim sipariş 28'inde hong kongdan çıkmış, en az bir hafta daha bekleyeceğim yani :( ptt sorgulama sistemi çalışmıyor, panik yapma bence, yarın aramayı dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Haydaa diyalog sesi nasıl olmaz ya. Miyazaki hayranıyım tamda soracaktım. Pal alsam japonca ses seçebilirmiyim diye ? ucuzlayınca alınır direk.
  • Büyük ihtimalle Professor Layton'daki gibidir sonuçta yapım şirketleri aynı. Konuşmaların olmaması rahatsız etmiyor. Arada seslerini duyuyorduk yetiyordu ama tabii onun gibi değilse bilemeyeceğim.
  • Beyler Bu Oyuna Neden Bu Kadar İlgi Var. Ayrı Bir Özelliği Mi Var ?

Shopto Da Şu An PS3 Pre Orders Da 1.

Şaşırttı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QReal

Beyler Bu Oyuna Neden Bu Kadar İlgi Var. Ayrı Bir Özelliği Mi Var ?

Shopto Da Şu An PS3 Pre Orders Da 1.

Şaşırttı...

Bu oyunu almamdaki etkileri sıralıyorum...

Senaryosu:
    Duygusal oyunları sevenler için birebir.

Müzikleri:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Joe_Hisaishi

Görseller:
    Level 5 - Oyun dünyasında kalitesi ile öne çıkan firmalaadan biri.

Stüdyo Ghibli
    Gökteki Kale, Komşum Totoro. Küçük Cadı Kiki , Kırmızı Kanatlar, Prenses Mononoke, Ruhların Kaçışı , Howl'un Yürüyen Şatosu, Küçük Denizkızı Ponyo) Bu filmlerin birini bile izlemen, adamlarıın işlerini ne kadar iyi yaptıklarını anlamam için yeterli.

Oyun dünyasının iki büyük sitesinden aldığı puanlar: İgn: 94 - Gamespot: 90

Asıl önemli noktaya gelirsek. İnsanlar bu tür oyunların oynanış dinamiklerini zor veya itici bulurlar.
    Yıllar önce, bende farklı düşünmüyordum. Yalnız Final Fantasy X ve Dragon Quest VIII oynamaya başlamamla, bunca zamandır neler kaçırdığım farkına varmam bir oldu.

Çekinmeyin deneyin...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.