Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Envayi çeşit ıvır zıvır oyuna tonla kardeşlik isteği,talebi gelir,şu oyun için 1 kişi dahi bulamadım ya helal olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Envayi çeşit ıvır zıvır oyuna tonla kardeşlik isteği,talebi gelir,şu oyun için 1 kişi dahi bulamadım ya helal olsun...

Disk alanlar var, diğer gördüklerim de paylaşmak istemiyordu. Zaten bir avuç insan toplamda :) Çıkış tarihi yaklaşsın, biri çıkar mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

Envayi çeşit ıvır zıvır oyuna tonla kardeşlik isteği,talebi gelir,şu oyun için 1 kişi dahi bulamadım ya helal olsun...

Disk alanlar var, diğer gördüklerim de paylaşmak istemiyordu. Zaten bir avuç insan toplamda :) Çıkış tarihi yaklaşsın, biri çıkar mutlaka.

Ya disk olarak sipariş vericem aslında ama hem bekleme süresi hem de bu şekilde DMC alma imkanımızda olacağından daha makul geldi,yoksa esecek sonunda alıcam ikisini birden disk olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 25 Ocak 2013; 18:54:59 >

• quote:

quote:

quote:

Ya disk olarak sipariş vericem aslında ama hem bekleme süresi hem de bu şekilde DMC alma imkanımızda olacağından daha makul geldi,yoksa esecek sonunda alıcam ikisini birden disk olarak

Disk olunca DLC (dmc devil may cry oluyor sanırım :) ) kullanılamıyor diye bir şey mi var? Kısa süredir PS3 sahibiyim ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum, sonuçta oyun her şekilde konsola yükleniyor, aynı şekilde DLC'ler de yüklenecektir, yanlış mıyım?

• quote:

Bulamazsın kardeşim ,şu forumda bu oyunu oynayacak kişi sayısını toplasan 10 kişi anca çıkar..Ben kutulu almayacak olsam seve seve ortak olurdum sana.
  • Çok tatlı bir oyuna benziyor ama RPG benden uzak olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Disk olunca DLC (dmc devil may cry oluyor sanırım :) ) kullanılamıyor diye bir şey mi var? Kısa süredir PS3 sahibiyim ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum, sonuçta oyun her şekilde konsola yükleniyor, aynı şekilde DLC'ler de yüklenecektir, yanlış mıyım?

Ne demek istediğini anlayamadım açıkçası,burada anlatmak istediğim 1 oyun parasına 2 oyun alabilme imkanı kardeşlikle,DLC ya da disk olayı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Çok tatlı bir oyuna benziyor ama RPG benden uzak olsun.

Baldan tatlı oyun mirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Çok tatlı bir oyuna benziyor ama RPG benden uzak olsun.

Baldan tatlı oyun mirim.

6 kilo alayım o zaman. Yanında polenide varsa iyi olur.
  • Hkofferhouse'dan alayım diyorum. Güvenilir midir orası arkadaşlar? Yoksa PSN'den almak mı mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Hkofferhouse'dan alayım diyorum. Güvenilir midir orası arkadaşlar? Yoksa PSN'den almak mı mantıklı?

Merhaba kutulu almak istiyorsan Hkofferhouse güvenlidir 2-4 günde türkiyeye posta gelmiş oluyor. Ben böle oyunları psnden almayı istemem elimde dursun isterim. ama psn den alım tabikide daha pratik ve daha uygun. Karar sizindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Hkofferhouse'dan alayım diyorum. Güvenilir midir orası arkadaşlar? Yoksa PSN'den almak mı mantıklı?

Sağlam site orası 3-5 oyun almıştım hepsi gelmişti ,alanlarda hiçbir sorun yaşamadı bildiğim kadarıyla.O sitenin konusu da vardı forumda.
  • Bu sefer biraz uzadı Hkofferhouse. Benim sipariş 18'inde verildi. 23 ünde HongKong'dan yola çıktı. Daha Türkiye'ye giriş yapmadı hala. Toplamda 9 gün oldu neredeyse. Gelmesi ile ilgili bir şüphem yok ama 10 günü geçecek gibi bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Bu sefer biraz uzadı Hkofferhouse. Benim sipariş 18'inde verildi. 23 ünde HongKong'dan yola çıktı. Daha Türkiye'ye giriş yapmadı hala. Toplamda 9 gün oldu neredeyse. Gelmesi ile ilgili bir şüphem yok ama 10 günü geçecek gibi bu sefer

Aynen benimki de 18'i henuz cıkış dışında haber yok, gelir yakında herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bu sefer biraz uzadı Hkofferhouse. Benim sipariş 18'inde verildi. 23 ünde HongKong'dan yola çıktı. Daha Türkiye'ye giriş yapmadı hala. Toplamda 9 gün oldu neredeyse. Gelmesi ile ilgili bir şüphem yok ama 10 günü geçecek gibi bu sefer

Gelir gelir , rahat ol

Bu 8. alışverişim, daha öncekilerde sorun yaşamadım hiç.
  • quote:

quote:

quote:

Gelir gelir , rahat ol

Bu 8. alışverişim, daha öncekilerde sorun yaşamadım hiç.

Heyecan dorukta napalım bekleyeceğiz :) ilk gelen yazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Hkofferhouse ne kadar güvenilirdir arkadaşlar?Disk versiyon sipariş vericem sanırım bu gidişle...
  • quote:

Bu Hkofferhouse ne kadar güvenilirdir arkadaşlar?Disk versiyon sipariş vericem sanırım bu gidişle...

Hong Kong tabanlı bir sitedir. Güvenle alışveriş yapabilirsin. PTT Kargo ile takip edebiliyorsun paketini. Ama paketin eline ulaşma süresi 3 ila 10 gün arasını bulabiliyor.
  • Bugüne kadar en az 100 kere hongkongdan ürün getirtmişimdir. Farklı firmalardan. Buna dayanarak;

Ürün kargoya verildikten sonra yurtdışına gönderilme aşaması oluyor. Bu bazen 1 gün bazen 5 günü bulabiliyor. Ondan sonra genelde tam 3 gün sonra Türkiye'ye giriş yapıyor, eğer sabah giriş yaparsa gümrük kontrolü o gün oluyor. Ama genelde gümrük kontrolü 1 gün sonra yapılıyor. Kontrol edildikten sonra kargonuz pakete ekleniyor ve PİM dağıtıma çıkarıyor. Eğer İstanbul'da değilseniz, ilinize karayolu ile gönderiliyor. İstanbul'a 600km den az mesafesi bulunan bir ilde oturuyorsanız 1 günde, 600km den fazla varsa 2 gün sonra kargonuz ilinizin PİMe (Posta işleme merkezi) geliyor. Aynı gün dağıtıma çıkıp genelde o gün teslim ediliyor.

Kargoya verildikten sonra (gönderi müşteriden alınmıştır ibaresi çıktıktan sonra) bana en erken 7 günde en geç 13 günde geldi. Burada sabretmeniz gereken yurtdışına gönderildi yazısını görmek. Ondan sonra genelde 4 ila 7 gün arasında geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 26 Ocak 2013; 21:07:26 >

• quote:

quote:

Bu Hkofferhouse ne kadar güvenilirdir arkadaşlar?Disk versiyon sipariş vericem sanırım bu gidişle...

Hong Kong tabanlı bir sitedir. Güvenle alışveriş yapabilirsin. PTT Kargo ile takip edebiliyorsun paketini. Ama paketin eline ulaşma süresi 3 ila 10 gün arasını bulabiliyor.

İyi o vakit,güvenilir diyorsanız sipariş vereyim yavaştan. 10 gün bekleriz artık n'apalım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.