Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplar için teşekkürler. Böyle arşivlik oyunları kutulu bulundurmanın hazzı ayrı oluyor.
  • JRPG türünden anlasam alacağım oyunlardan biri olurdu. Ne zaman JRPG oynasam belli bir yerden sonra tıkanıyorum. Normal RPG oyunlarına göre daha zor oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 27 Ocak 2013; 0:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Bu Hkofferhouse ne kadar güvenilirdir arkadaşlar?Disk versiyon sipariş vericem sanırım bu gidişle...

Hong Kong tabanlı bir sitedir. Güvenle alışveriş yapabilirsin. PTT Kargo ile takip edebiliyorsun paketini. Ama paketin eline ulaşma süresi 3 ila 10 gün arasını bulabiliyor.

Mirim diyorsa doğrudur ,bende imzamı atarım bu yazıya.Bu ara nedense ptt sapıttı ama ,eskiden bana amazon'dan aldıklarım en geç 1,5 hafta da geliyordu şimdi bazen 3 haftayı görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Bu Hkofferhouse ne kadar güvenilirdir arkadaşlar?Disk versiyon sipariş vericem sanırım bu gidişle...

Hong Kong tabanlı bir sitedir. Güvenle alışveriş yapabilirsin. PTT Kargo ile takip edebiliyorsun paketini. Ama paketin eline ulaşma süresi 3 ila 10 gün arasını bulabiliyor.

Mirim diyorsa doğrudur ,bende imzamı atarım bu yazıya.Bu ara nedense ptt sapıttı ama ,eskiden bana amazon'dan aldıklarım en geç 1,5 hafta da geliyordu şimdi bazen 3 haftayı görüyor.

Hava nasıl orada çakal ? Gece uzun mu ?

• quote:

Yağmurlu ve uzun bir gece.
  • quote:

quote:

Dikkat et'de doluya dönüşmesin
    ondan sonra,
    Hava nasıl oralarda üşüyor musun?
    Kar yağıyor pencereme görüyor musun?
    şarkısını söylersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

quote:

Dikkat et'de doluya dönüşmesin
    ondan sonra,
    Hava nasıl oralarda üşüyor musun?
    Kar yağıyor pencereme görüyor musun?
    şarkısını söylersin

Mümkünse kar yağmasın baba ,Doğu Beyazıt ve Van'da yeterince gördüm..

• Kar iyidir ama fazlası zarar. Çoşkun anlamaz bizi mirim o anca veryansında bulunsun bize. Ayıp yahu. :P

Bu arada haftaya geliyorum PS3'e. Ortak oyunumuz pek olmaz ama arada paslaşırız.
  • Bu gerizekalı PTT ne halt ediyor anlamadım gitti. Dün akşamdan beri Hongkong'tan yola çıktı diye gözüken kargom takip numarasını girdiğimde Bu Barkoda ait kayıt bulunamadı diyor.

Ulan PTT bu kargoyu iç edersen (çok da beklediğim bir oyun) ana avrat çok fena söveceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Bu gerizekalı PTT ne halt ediyor anlamadım gitti. Dün akşamdan beri Hongkong'tan yola çıktı diye gözüken kargom takip numarasını girdiğimde Bu Barkoda ait kayıt bulunamadı diyor.

Ulan PTT bu kargoyu iç edersen (çok da beklediğim bir oyun) ana avrat çok fena söveceğim.

Yarin aramayi dene istersen? Bende de 21'inde hong kong'dan cikacak yaziyor ve ptt'ye gectigimde internstional bolumu cikmiyor, sadece domestic cikiyor ve kayit bulunamadi diyor. Onceden international kismk cikiyordu ve gonderi musteriden alindi yaziyordu, iki uc gundur o bolum kayip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

Bu gerizekalı PTT ne halt ediyor anlamadım gitti. Dün akşamdan beri Hongkong'tan yola çıktı diye gözüken kargom takip numarasını girdiğimde Bu Barkoda ait kayıt bulunamadı diyor.

Yarin aramayi dene istersen? Bende de 21'inde hong kong'dan cikacak yaziyor ve ptt'ye gectigimde internstional bolumu cikmiyor, sadece domestic cikiyor ve kayit bulunamadi diyor. Onceden international kismk cikiyordu ve gonderi musteriden alindi yaziyordu, iki uc gundur o bolum kayip.

http://www1.ptt.gov.tr/en/interaktif/kayitliposta-yd.php

Şu sayfadan görülebiliyor yurtdışı kargoları.. Benimki 23'ünde HongKong'tan çıktı gözüküyordu, dün akşama kadar. Bir işi de düzgün yapsalar kafamı kıracağım. Pazartesi, salı günü bir arayacağım kayıtta bir değişiklik olmazsa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

http://www1.ptt.gov.tr/en/interaktif/kayitliposta-yd.php

Şu sayfadan görülebiliyor yurtdışı kargoları.. Benimki 23'ünde HongKong'tan çıktı gözüküyordu, dün akşama kadar. Bir işi de düzgün yapsalar kafamı kıracağım. Pazartesi, salı günü bir arayacağım kayıtta bir değişiklik olmazsa.

Domestic cikiyor artik bu linkten sadece iste, ustteki international kismi kayboldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Valla moral bozmak gibi olmasın ama çok çektim ben PTT den. Shopto dan çok sipariş veren biriyim, İngiltere'den 3-4 günde geliyor İstanbul'a. İstanbul'dan İzmir Alsancak'a gelmesi 7-10 gün. Hatta bir keresinde gelmedi hiç, şiakyet ettim baya kavgalar ettik. 2 ay sonra ortaya çıktı benim oyun...
    Kayıtlara da çok geç işliyorlar, bazen elime ulaştıktan 3-4 gün sonra sitelerinde anca yazıyor ulaştığı...

Eklenit: Oyuna başlayan olmadı mı hiç? Biraz gaza getirin bizi oyundan bahsederek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Ocak 2013; 10:55:50 >

• 158 tl olmasa hemen alacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Valla moral bozmak gibi olmasın ama çok çektim ben PTT den. Shopto dan çok sipariş veren biriyim, İngiltere'den 3-4 günde geliyor İstanbul'a. İstanbul'dan İzmir Alsancak'a gelmesi 7-10 gün. Hatta bir keresinde gelmedi hiç, şiakyet ettim baya kavgalar ettik. 2 ay sonra ortaya çıktı benim oyun...
    Kayıtlara da çok geç işliyorlar, bazen elime ulaştıktan 3-4 gün sonra sitelerinde anca yazıyor ulaştığı...

Eklenit: Oyuna başlayan olmadı mı hiç? Biraz gaza getirin bizi oyundan bahsederek

Moral düzeltmek gibi oldu aslında :) Siteye geç girmelerine sevindim şimdi, 10 gün oldu daha güncelleme yok çünkü. Şu ana kadar bu adrese ulaşmayan ürünüm olmadı ama bakalım. Oyun daha çıkmadı bu arada, 1 Şubat'ta çıkacak, o nedenle kimse oynayamıyor henüz. Sadece HKofferhouse erkenden gönderdi.

• Yıl 2013 olmuş konuşmalarda halen ses yok :( Sadece alt yazı sesi ile idare edilecek artık. Ucuzlayınca alınır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Yıl 2013 olmuş konuşmalarda halen ses yok :( Sadece alt yazı sesi ile idare edilecek artık. Ucuzlayınca alınır artık.

Oynadın mı seslendirmeleri mi olmamış?Bende ucuzlayınca almayı planlıyorum şöyle 30tl falan olsun jrpgler çabuk ucuzluyor ama bu tutacak gibi bide o sıkıntı var
    Ayrıca geçen skype aramışsın pc başında değildim sonradan gördüm
  • Bu oyun biraz geç ucuzlar gibi geliyor bana. Exc. oyunlar multi platforma göre daha özenli yapıldığından kitle tarafından daha çok ilgi görüyor. Forumlar baya bir yoğun şu sıralar(yabancı)

Bekleyeyim dedim ama malesef beklemeyip siparişi verdim,iş rpg oyunu olduğu zaman sabır falan hikaye oluyor kendi adıma
  • Kaça geldi üstadım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.