Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://shopto.net/video%20games/ps3/PS3NI04-ni-no-kuni-wrath-of-the-white-witch

studio ghibli elinden ne çıkarsa alınır izlenir oynanır
  • 100 TL'ye aldım Kadıköy'den, kutulu ve açılmamış. Güzel oyun, yanardağ bölümüne geldim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Bu oyunun Japon versiyonu 12 dolara düşmüş ,keşke içinde ing. dil seçeneği olsaydı herkes ona hücum ederdi.

12 dolar mı?

Maalesef.

http://mariio128.com/ninokuni-shiroki-seihai-no-joou-japanese-version-ps3-as.html

9 dolara düşmüş şimdi de. Fiyat şaka gibi. 2005 de çıkan dandik PC oyunlarını bile ARAL 20 TL ye satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 29 Nisan 2013; 0:37:23 >

• Harbiden şaka gibi... Japon versiyonlarında İnglizce seçenk var mı acaba? Olmadı oradaki bir arkadaşa aldıracağım bundan sonra bir süre bekleyip.
  • bu oyunun konusu hortlamasında ne hortlasın, oyunun bitirenler var ise (ki ben biitrmedim) bir kaç sorum olacak.

bazı yerlerde denk gelen yeşil sandıkları nasıl açıyoruz. ileride bir familiar gelecek üstüne mi binicez napıcaz.
  • konuşantahta kullanıcısına yanıt

Partiye bir eleman daha katılacak, özel bir ekipmanı var açmak için onları. Yerlerini not et aklına şimdiden.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim,

kazandan cini çıkartıp kimya işlerine girmek üzereyim.elemanda gelecek yakında sanırsam.teşekkürler bilgi için

ben bu konuyu arada gelir hortlatırım :) hoşçakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konuşantahta -- 24 Haziran 2013; 16:24:05 >
  • Arkadaşlar oyun psn de plus üyelerine 44.10 tl kaçırmayın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir oyuna göre süper fiyat, bence de kaçırmayın.
  • Almak isteyenle ortak olabilirim.
  • Arkadaşlar oyunu aldım 2. hakkına ortak olmak isteyenler pm atsın lütfen 25tl'ye verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneXX -- 20 Eylül 2013; 10:16:49 >
  • FFX ten sonra oynadığım en iyi J-RPG. gerçekten çok başarılı olmuş.
  • Ni No Kuni 2'nin
    PS4'e gelebilme söylentileri dönüyor.

Zack sağolsun haber verdi:

http://www.psu.com/a021767/Ni-no-Kuni-2-in-development-for-PS4----Rumor

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    Eyvallah icotron
    Umarın sadece söylenti değildir. Yoksa uzun zamandır aldığım en güzel oyun haberi olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Eyvallah icotron

Rica ederim eyyyyy Zack-teran.

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Umarın sadece söylenti değildir. Yoksa uzun zamandır aldığım en güzel oyun haberi olacak :)

İnşallah. Uzun süredir 1'i oynayacağım diyordum ama nasip olmadı bir türlü. Bu nesilde beni heyecanlandıran son 2 oyun:

Ni No Kuni
    Ve Puppeterr

Bir an evvel oynamam gerek.

• Hocam, işi gücü bırak, ikisini de oyna bitir hemen! (ne kadar kolay yazılıyor değil mi )

İkisi de çok eğlenceli ve güzel oyundur. Puppeteer çok uzun değil, işlerin yoğun olduğu zamanıma denk gelmesine rağmen bitirdim bir haftada.
    Ama Ni No Kuni (İngilizce ismine alışmadım nedense :)) "azıcık" uzun sürüyor. Heleki her şeyi yapmak istersen yandın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hocam, işi gücü bırak, ikisini de oyna bitir hemen! (ne kadar kolay yazılıyor değil mi )

İkisi de çok eğlenceli ve güzel oyundur. Puppeteer çok uzun değil, işlerin yoğun olduğu zamanıma denk gelmesine rağmen bitirdim bir haftada.
    Ama Ni No Kuni (İngilizce ismine alışmadım nedense :)) "azıcık" uzun sürüyor. Heleki her şeyi yapmak istersen yandın.

Uzun olsun, mis gibi zamana yaya yaya oynarız.

İkisi içinde uzun zamandır heyecanlanıyorum. Videolarını izleyip ekran başında şu şekile giriyorum.
    />
    İsimlerini duyunca şöyle oluyorum.
    />

İşin içinde Miyazaki reisin olduğu her aklıma gelince ise kendimden geçiyorum.
    />

En yakın zamanda oynayacağım bu arşiv elmaslarını.

Shingeki No Kyojin ve Kuroko No Basket animelerini kesin izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Shingeki No Kyojin ve Kuroko No Basket animelerini kesin izle

Shengeki No Kyojin'i copy boy Oziko'da tavsiye etmişti, Shadow of the Colossus'a benziyormuş. Ama henüz izleme fırsatım olmadı.

Kuroko No Basket'i de sen epey methetmiştin. Bunuda henüz izleme fırsatım olmadı.

Eyvallah Zack tavsiyeler için, kesinlikle listemde en üsteler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.