Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönüllerin GOTY'si...
  • Aldım rahatladım, gerçi kendimi kontrol edemedim yılbaşı indirimlerine kapılıp 150tllik oyun aldım. Baktım daha da çok alınacak şey var, kendimi frenlemeye çalışıyorum. Bazılarını yine alırım sanırım.

Bu arada oyunu alınca 2 verisyon eklendi listeye biri 5.9gb diğeri 15gb civarı bunların hangisi ne oluyor fark nedir? Aceleyle çıkmam gerekti o yüzden bakamadım, biri PS3 biri Vita falan mı?
  • Arsenic kullanıcısına yanıt
    İkisini de indirmen gerekli.Onlar sonra birleşip tek dosya oluyor.
  • Cevap için teşekkür ederim.

İkisine de listeye ekleyeyim eve geçince.
  • ortak almak isteyen varmı?
  • Üstad Miyazaki (Hayao Miyazaki - 宮崎 駿)'nin tüm animelerini severek izlemiş, yıllarca unutmamış biriyim.

Evlat Miyazaki (Gorō Miyazaki - 宮崎 吾朗 ) 2011'de Tepedeki Ev adında bir anime yaptı. Bu sene izleme şansım oldu. Güzel bir filmdi ama filmde geçen tek bir diyalog Evlat Miyazaki'ye cephe almama neden oldu.

Film hakkında büyük bir spoiler vardır:

Filmde bir kız ve bir erkek var. Birbirlerinden hoşlanıyorlar. Bir süre sonra kardeş olduklarını öğreniyorlar. Aslında kardeş değiller ama içerisinde bulundukları durum yüzünden birbirlerini kardeş sanıyorlar.

Biri diyor ki:

"Kardeşte olsak, kan bağımızda olsa sana olan duygularım asla değişmeyecek."

Ardından ikisininde yüzünde mutluluk.

• Bugün indirimden aldım ve başladım sonunda. Oyunun daha ilk saniyesinde miyazaki'nin tüm sanat eserlerini tekrar izleme isteğine kapıldım. Bu oyunda bir sanat eseri böyle bir oyun bir daha gelmez oynadığınız popüler TPS-FPS-Spor çöplüklerini bir kenara atın, gerçek anlamda farklı ve yaratıcı bir eser görün. 17 TL üstelik bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Üstad Miyazaki (Hayao Miyazaki - 宮崎 駿)'nin tüm animelerini severek izlemiş, yıllarca unutmamış biriyim.

Evlat Miyazaki (Gorō Miyazaki - 宮崎 吾朗 ) 2011'de Tepedeki Ev adında bir anime yaptı. Bu sene izleme şansım oldu. Güzel bir filmdi ama filmde geçen tek bir diyalog Evlat Miyazaki'ye cephe almama neden oldu.

Film hakkında büyük bir spoiler vardır:

Filmde bir kız ve bir erkek var. Birbirlerinden hoşlanıyorlar. Bir süre sonra kardeş olduklarını öğreniyorlar. Aslında kardeş değiller ama içerisinde bulundukları durum yüzünden birbirlerini kardeş sanıyorlar.

Biri diyor ki:

"Kardeşte olsak, kan bağımızda olsa sana olan duygularım asla değişmeyecek."

Ardından ikisininde yüzünde mutluluk.

Üstat yanlış çeviri olmasın, bak bu çeviride dediğin sahne nasıl geçmiş...

quote:

-İkimiz kardeş oluyoruz.
    -Ne yapacağız peki?
    -Tüm duygularımızı derinlere gömüp yaşananları unutacağız.
    -Daha önce olduğu gibi sadece birer arkadaş olacağız.

İngilizce'si de şöyle...

-But then...
    -We're brother and sister.
    -What should we do?
    -We forget whatever it was\Nwe felt about each other.

Yani dediğin gibi bir durum yok, rahat olabilirsin. Miyazaki bu alemin kralıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 2 Ocak 2014; 6:46:50 >

• Yok kaptan, o sahneyi demiyorum. O sahne başlarıydı. Dediğim şu, aynen yazacağım. Kanınız donacak:

Kız: Dinle. Ben o bayraklarla babama mesaj gönderiyordum. Aslında bence seni bana o gönderdi. Çünkü buna inanmak istiyorum, anladın mı?
    Ben sana aşığım Jun.

Erkek: Umi...

Kız: Kan bağımızda olsa, kardeşimde olsan hislerim hiç değişmeyecek.

(Birbirlerinin gözlerine bakarken erkek, kızın elini tutar)

Erkek: İnan bana ben de öyle hissediyorum.

Yok ağa, her ideolojide, her görüşte bu yeni nesiller sapkın. Evlat Goro filmi mahvetmiş, benimsemeyi bırak midem bulandı.

Neredesin Hayao Miyazaki?

• Bu sene içinde plusa gelecek bir oyun bence.
  • quote:

Yok kaptan, o sahneyi demiyorum. O sahne başlarıydı. Dediğim şu, aynen yazacağım. Kanınız donacak:

Kız: Dinle. Ben o bayraklarla babama mesaj gönderiyordum. Aslında bence seni bana o gönderdi. Çünkü buna inanmak istiyorum, anladın mı?
    Ben sana aşığım Jun.

Erkek: Umi...

Kız: Kan bağımızda olsa, kardeşimde olsan hislerim hiç değişmeyecek.

(Birbirlerinin gözlerine bakarken erkek, kızın elini tutar)

Erkek: İnan bana ben de öyle hissediyorum.

Yok ağa, her ideolojide, her görüşte bu yeni nesiller sapkın. Evlat Goro filmi mahvetmiş, benimsemeyi bırak midem bulandı.

Neredesin Hayao Miyazaki?

Yabanciya gitmesin reis bosver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teleport noktalarını nasıl kullanacağız ? İlk şehirde ki bazı yan görevleri yapmadan ana senaryoya devam ettim 2.şehirdeki kız görevinide bitirdim babasıyla bana katıldı ama ilk şehre geri dönüp yan görevleri yapmak istiyorum nasıl döncez ? Yürüyerek demeyin sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Sanırsın ulu kraliyet soyundan geliyorlar Sikko reis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Teleport noktalarını nasıl kullanacağız ? İlk şehirde ki bazı yan görevleri yapmadan ana senaryoya devam ettim 2.şehirdeki kız görevinide bitirdim babasıyla bana katıldı ama ilk şehre geri dönüp yan görevleri yapmak istiyorum nasıl döncez ? Yürüyerek demeyin sakın

Işınlanma ileride açılacak. O düşünce bende de olmuştu lakin ilerlemeye devam ederseniz ileride dönebileceksiniz geriye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Sanırsın ulu kraliyet soyundan geliyorlar Sikko reis.

Hahahahaa bende birsey anlamadim ki reis nasil muhabbetse tabi birsey hissedicen kardesin sonuçta da onlar kotu hissediyor. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görev zone'larına gitmeden önce HP ve MP veren yiyecek deposu mu yapmak gerek ? Yanardağ görevine geldim arkadaş her fight'ta mana bitiyor adım başına yaratık koymuşlar nasıl gidilcek böyle devamlı mana bitiyor geri gidip doldurmak istesen 2 saniye sonra öldürdüğün yaratıklar respawn oluyor. Bazen gerçekten baygınlık geçirtiyor oyun.
  • ekostros kullanıcısına yanıt

Neden büyü yapıyorsunuz ki, boss'a kadar mana kullanmayı gerektirecek bir yaratık hatırlamıyorum. Familiar'ınızla dövüşerek geçin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Neden büyü yapıyorsunuz ki, boss'a kadar mana kullanmayı gerektirecek bir yaratık hatırlamıyorum. Familiar'ınızla dövüşerek geçin.

Hp bitiyor bu seferde. Familiar çok damage yiyor nasıl olacak bilemedim. Volkanik boss'a geldim çantada ne hp nede mp potion var elde var sıfır. Fight'ın daha başında mana bitiyor 5 dakika kaçarak mana düşmesini bekliyorum bu sırada devamlı roar mı öyle bir saldırı yapıyor defans yapınca 13 damage yiyorum nadiren düşen manaylada healing yapıyorum az önce 3.denememi yaptım 45 dk fight böyle devam etti yine öldüm her ölüşümde de para gidiyo. Geriye dönmeye kalksam potion almak için volkanik dağdan taa şehre kafayı yerim yolda. Tıkandım kaldım böyle

• Neden o kadar zorladı oralar anlamadım.Normalde hiç zorlanmamıştım ben oyunun sonlarına kadar.Biraz grind yapın isterseniz.Kasın familiar ları azcık öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Neden o kadar zorladı oralar anlamadım.Normalde hiç zorlanmamıştım ben oyunun sonlarına kadar.Biraz grind yapın isterseniz.Kasın familiar ları azcık öyle deneyin.

Youtube'dan Walkthrough baktım volkanik boss'ta oliver 18 level. Ben 13'üm. 5 level gerideyim bumu acaba sebep. Oyunda level'ın geri düşmesi gibi bir durum var mı ? Bir ara 13 olduğumu hatırlıyorum nightmare boss'tan önceydi tamda emin değilim ama fight bitti 5-10 dk sonra baktım level 11'im. yanımda ki kızda boss fight'larında hemen ölüyor saldırma,healing yap gibi farklı taktiklerde işe yaramıyo gidip boss'un dibinde duruyo defans yapması gereken saldırılar başlayınca ölüyo
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.