Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımın bir köşesinde yer etmişti bu oyun, oynamadım. 18 TL'lik Plus fiyatı ile al beni diyor. Hazır PS4 alamamışten henüz alsam mı diyorum ama 16 GB boyutu. Ben bu inene kadar PS4 alırım. Bilemedim.
  • 1 hafta olmadı başlayalı oyun sürem 40 saati geçmiş durumda. Feci bağımlılık yaptı 5-6 gündür uyku düzenim bozuldu 1 level daha atlıyım, evolve edeyim,sandık toplıyım,farm yapayım vs... derken geçiyor saatler
  • Oyunu aldım PC üzerinden ama 5.9 GB ve 15.9 GB boyutlarında iki ayrı dosya olarak görünüyor?

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu
  • Bende de aynı şekildeydi tüm dosyaları indire basıp yatmıştım gece sabah baktığımda 5.9 ve 16'lık 2 dosya gözüküyordu menüde yüklenmeye hazır durumda ikisinide yükledim. 5.9'luğun neyin nesi olduğunu bilmiyorum ama
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    ikisininde inmesi gerekiyo
  • Oyuna bu hafta sonu başlayacağım ama dikkat edilmesi gereken bir şeyler var mıdır? Daha önceki yorumlarınızda bazı yerlere geri dönmenin çok zor olduğu yazılmış. Yani her bölümü - bölgeyi %100 bitirip mi yeni yerlere geçmemiz gerekiyor?
  • HeadShot... :S Ben 16 GB boyutu var diye alıp almamakta karaksız kalmışken bir de 6 GB çıktı. Sağolun.
  • ekostros

Konuyu-oyunu resmen popüler ettin. Sen başardın, sen.

Ekleme: Haberder et özelliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 8 Ocak 2014; 15:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

Oyuna bu hafta sonu başlayacağım ama dikkat edilmesi gereken bir şeyler var mıdır? Daha önceki yorumlarınızda bazı yerlere geri dönmenin çok zor olduğu yazılmış. Yani her bölümü - bölgeyi %100 bitirip mi yeni yerlere geçmemiz gerekiyor?

Oyunun belli bir seviyesinden sonra travel(teleport) büyüsü geliyor o büyü ile haritada ki tüm şehir ve boss zone'larının olduğu yerlere ışınlanabiliyorsun. Yani %100 yaparak ilerleme zorunluluğu diye bir şey yok, aslında yan görevlerin kazandırdığı hayati bir özellikte yok ama faydası var illaki. Para kazanıyorsun arada sırada güzel item'lar veriyor,haritayı keşfediyorsun,haritada parıldayan noktalardan toplayacağın materyaller ileride işinede yarayacak,görevlere giderken yol üzerinde karşına çıkan düşmanlarla savaşmak durumunda olman hem xp artışını hızlandırıyo,hemde oyunda ki familiar'ları tanımış oluyorsun. Her yeni şehirde Bounty hunts görevleri oluyor onları mutlaka yap sağlam coins ve çok iyi item'lar veriyor. Şehir içlerinde parıldayan tüm kavanozları ve sandıkları topla içlerinden skill boost'lar ve potion'lar çıkıyor bunlar bence önemli parayla almaya kalkınca ciddi paralar gidebilir. Sık sık save yap. Her boss savaşından önce mutlaka save yap hatta her görevden sonrada yapman daha iyi olur. Ölünce devam etmek için paranın %10'unu kesiyor o nedenle sık save at ölürsen devam deme ana menüye dön load yap. Bende oyunda yeniyim aslında ama baya hızlı oynadım ufak tefek kendimce tavsiye vericek seviyedeyim fakat oyunu yalayıp yutmuş üstatlarda daha faydalı bilgiler verir mesajını görünce.

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederim. Bana çizdiğiniz yoldan ilerleyeceğim. :)
  • Aslında 17 TL'lik fiyat sayesinde oldu biraz hiç aklında olmayanlarda almaya başladı ki bu oyun çok daha fazlasını hak eden kutulu alınması gereken bir oyunmuş,oyun değil bir eser. Ben konuya sık yazıyorum aktif olsun keşfedilcek çok şey var muhabbet edelim sohbet edelim şöyle pilavlısından. Şu müzik bile yeter tüm negatif enerjiyi alıyor macera dolu bir yolculuğa çıkma isteği veriyor dinleyince çanta ve haritayı al gözünü kapa, bir nokta seç ve yolculuk başlasın

http://www.youtube.com/watch?v=lVck0U5H7CM

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Aslında 17 TL'lik fiyat sayesinde oldu biraz hiç aklında olmayanlarda almaya başladı ki bu oyun çok daha fazlasını hak eden kutulu alınması gereken bir oyunmuş,oyun değil bir eser. Ben konuya sık yazıyorum aktif olsun keşfedilcek çok şey var muhabbet edelim sohbet edelim şöyle pilavlısından. Şu müzik bile yeter tüm negatif enerjiyi alıyor macera dolu bir yolculuğa çıkma isteği veriyor dinleyince çanta ve haritayı al gözünü kapa, bir nokta seç ve yolculuk başlasın

http://www.youtube.com/watch?v=lVck0U5H7CM

Bence de kutulu alınması gereken bir eser. Zaten sırf bu yüzden oyunu PSN'den almıyorum.

Müzik ise güzelmiş.

• Level 36 olarak ulk'u devirmek istedim ve yendim 2.300 xp verdi 2 level atladım. Fight 20 dakikaya yakın sürdü seviyem çok düşüktü ulk için ama defans olayını kaçırmadan yapabilir yanınızda gerekli potion'lar olunca yenmek mümkün. Ulk'un zıpladığı ve ışın attığı(adukete benziyo) 2 önemli saldırısı var ışın attığına yakalanırsanız ölümle sonuçlanabiliyo. Fight'ın en kilit noktası ise takım arkadaşlarınızı doğru anlarda attack ve defans kordinesinde yönetmek. İçlerinden biri ölürse yenme şansınız kalmaz Ulk'u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 9 Ocak 2014; 10:25:19 >

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Spoiler düğmesi diyorum, kullanın diyorum. Konunun canlanması güzel ama dev spoiler doldu konu, lütfen biraz dikkat edin.
  • Oyunun sonu çok bomba. Yalnız oyunu hikaye olarak bitirince bırakmayın. Geriye kalan bounty görevleri dışında bir adet hikayenin temelini anlatan opsiyonel bir boss savaşı var. Yalnız o boss la kapışmak için yapmanız gereken bazı yan görevler olacak.

Not: O boss la kapışıp yenmek istiyorsanız karakterlerin levellarını en az 90 yapın
  • şu durumda 3.kalp nasıl tamamlanıcak ? Limit 20/20 boost verince fullness artıyor ama stats doğal olarak artmıyor , bu şekilde vermeye devam ettim fullness'ı doldurdum ama kalp oluşumunu etkilemedi. Ve ilaveten dinoceros'un attack speed'i 1 yıldız. 1 atak turn'ünde 1 kere vurabiliyor anca onunda 2'sinden biri miss geçiyo. Statsları iyi ama şimdilik nette bahsi geçtiği kadar bir faydasını göremedim. Son formunda ne olur bilmiyorum move ve atak speed biraz çoğalırsa süper olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 9 Ocak 2014; 21:33:10 >
  • Oyunun trophy zorluğu sadece 3/10 ama 80 saatten fazla sürüyormuş platin kupayı almak.

http://www.playstationtrophies.org/forum/ni-no-kuni-wrath-white-witch/187406-ni-no-kuni-wrath-white-witch-trophy-guide-roadmap-na-eu.html

Hiç platin alan var mı?

• Bu toko'nun güç bakımından bir özelliği mi var ?. level 2'den 3'e 32.000 xp istiyor. Sanırım oyunda ki en zor gelişen familiar olsa gerek. Statslarıda şimdilik normal gözüküyor ama herhalde bir özelliği olmalı bu kadar zor geliştiğine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu toko'nun güç bakımından bir özelliği mi var ?. level 2'den 3'e 32.000 xp istiyor. Sanırım oyunda ki en zor gelişen familiar olsa gerek. Statslarıda şimdilik normal gözüküyor ama herhalde bir özelliği olmalı bu kadar zor geliştiğine göre

Tokolar geliştiğinde en sağlam olan grup. Tabi XP aralıkları çok fazla. Bu yüzden tokolar için xp kasarken sadece tokoları indirmeye bak. Tokolar resmen oyun bug ı olmuş. O yüzden tokoları ilerisi için sakla
  • Shadar fight'ını bitirdim az önce. Uzun, zorlu ama keyifli bir fight oldu. Son kısımda özellikle baya zorlandım mana dayanmıyor potion'da almadan girmişim nevermore'a. Bu arada oyun sürem 52 saat oldu muhtemelende 100 saati geçerim. Zaman geçirmek isteyen sıkılanlar için çok iyi bir tercih olucaktır Ni no Kuni. Bu oyun cidden kült bir oyun olmuş. Yıllar sonra adını unutmayacağım efsanelerden biri olarak adını anacağım bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.