Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun tipik J-rpg sonuçta.Level olayları önemli.Dediğim gibi grind yapın , rahat kasılabileceğiniz yerlerde kasın biraz.Hem level düşük hızlı kasarsınız.İlerde böyle bir şeyle karşılaşırsanız internette toko toko ları araştırın anlarısınız.Ama şimdilik erken toko lar için.
  • Aynen, grind yapmadan JRPG'lerde zorlanmanız normal. Henüz 10-11 saat oynadım ama gördüğüm kadarıyla Level 5 o kadar çok yan görev sunuyor ki grind'ın bir kısmını bunları yaparken sağlıyorsunuz zaten. Oyun çok temiz bir JRPG olmuş kesinlikle.
    Level düşmesi diye bir şey yok bu arada.
    Baştaki boss'larda hala zorlanırsanız:

İlk dört boss'u neredeyse tamamen Oliver'la büyü/defend yaparak ve sürekli boss'tan uzak ve hareketli kalarak kolayca geçmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri dönüp grind yapmadan son bir kez daha denedim Level 13 volkanik boss'u öldürdüm sonunda. Biraz çılgınca bir fight oldu uzun sürdü baya. Sadece boss'tan düşen hp-mp'leri toplaya toplaya 1 heal 1 damage şeklinde yarım saatte öldürdüm. Beynim sulandı hehe. Oyunun aslında en güzel taraflarından biride bu j-rpg'lere çok hakim değilim hepsinde böyle mi yoksa bu oyuna mı özgü bilmiyorum ama genel olarak mesela volkanik boss'a youtube'dan bakıyorum 20 level'da gelmişler çantaları potion dolu buna rağmen zorlanarak öldürüyorlar ben 13 level potion olmadan geldim ve bu şekilde de öldürülebilir olması güzel bir olay. Oyunda ki fight taktikleri gerçekten fark yaratıyor
  • Tabii action - turn based karışımı combat olunca taktik önemli oluyor. Dediğim gibi dört boss geçtim henüz ama hiçbiri 5 dakikadan fazla zaman almamıştır. İleride zor boss'lar vardır ama muhakkak. Oynadığım oyun bitince döneceğim ben de Ni no Kuni'ye, araya sıkışsın istemiyorum :)

• Oyun belli bir süreden sonra gerçekten zorlaşıyor , ama bu zorlaşma dümdüz ilerlemekten.Spoiler olacağı için bir şey söyleyemiyorum ama genel olarak arada grind lazım en azından savaşların daha rahat geçmesi için.Ben genel olarak grind severim.Ni no kuni de grind yapmak sizi oyunun kralı yapıyor.Son 3 boss kala sıradakinin oyunun son boss u sandığım için uzun süreli bir grind yapmıştım.Sonuç son boss a 6 atmam ile son bulmuştu.Yani grind yaparsanız oyun müthiş kolay oluyor.Özellikle bir seviyeye geldiğinizde büyük ihtimal yakalayacağınız bir familiar , çok broken bir familiar.Boss dışındaki her savaşta tek atmasıyla ünlüdür kendisi.

Birkaç da taktik vereyim.Her zaman bir tank,bir magic,bir melee atacker ınız olsun.Özellikle tankınız çok güçlü olsun,en basit örnek monolith.Mesela Oliver kullandığında güçlü olan bir fam. , kız kullandığında güçsüz olabiliyor.Buna istatistiklerden bakın anlarsınız.Naja Oliver ın elinde çok başarılı.Purrloiner,early game de çok güçlü , Oliver veya kıza verebilirsiniz ikisinde de iyi iş yapar.Ama 60 level dan sonra çok güçsüzleşiyor.

Şimdiden tavsiye hiçbir karakterin eğer aşırı bağlanmadıysanız main fam. lerini kullanmayın.Gerçekten çok kötüler.Sadece şu maymunumsu şey fena değil ama o da mid game de çöp kalıyor.

Eğer spoiler olarak görmezseniz size kendi familiar setimi yazayım.Yani senaryo ile alakalı değil sonuçta.İlerde göreceğiniz familiarlar.Parantez içindekiler ilk halleri.

Oliver - Catastroceros(Dinoceros)aoe atacker ım , Najapatra(Naja) melee dps , tank rastgele bir şeydi.Magic dps ihitiyacı yok çünkü kendi zaten magic dps Oliver'ın.

Esther - Puss in Boats(Purrloiner) melee dps, Wimpeafowl(Sleepafowl) magic dps , Wildwood(Lumberwood) tank,aşırı iyidir,hem heal var,hem de ölmesi imkansız.

Swaine - Bone Baron(Bonehead)late game e kadar çöp,hem de aşırı çöp . Başka bir şey bulun yerine.90 olmadan hiçbir şey. , Phantasma(Girlfiend) magic dps , Paleolith(Monolith) tam bir tank , oyunun her aşamasında ölmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokuchi Toua -- 3 Ocak 2014; 23:55:30 >

• 19 tl fiyat psn de çok iyiymiş insan keşke kutulu takıntım olmasa diyor
  • Bilgiler için sağol dostum bende familier arayışındayım gerçi daha oyunun başlarında sayılırım ama yinede memnun değilim 1 tanesi işime yarıyor diğer ikisi fasulye. Senin önerdiğiklerin sanırım şu an bulunduğum zone'da yok sadece monolith var galiba. Gemiye gitmem gereken liman görevine vardım 18 level oldum.
    Orada magic word girince gelen fight'ın sonlarında boss kavanoza girip etrafı patlatıyor geri çıktığı gibi salisesinde tekrar giriyor ve tekrar... geri kılıç veya şemsiyeye dönmüyor nasıl geçilcek o kısım youtube'dan baktım patlama olayını 1 defa yaptı geri kılıca dönüp eskisi gibi devam ediyor bende öyle olmuyo aralıksız girip patlıyo.
  • Tokuchi Toua kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler, döndüğümde bakayım setlere. Bayağı garantici olduğum için epey grind kasmadan ilerlemem genel olarak ama familiar'lar konusunda henüz pek bilgim yoktu.

• O olayı tam anlamadım ama bug galiba.Çünkü ben de öyle bir şey olmamıştı.

Monolith ve Purrloiner i görmüş olman gerekiyor eğer oradaysan.Naja o zone a gelmeden önceki dungeon da.Geri gidip bulabilirsin yani.Bonehead i de görmüş olman lazım ama yakalama onu,90 level a kadar çöp.Diğerleri gerçekten büyük uğraşlar sonucu bulunuyorlar.Özellikle Lumberwood ve Dinoceros bulması sıkıntı.Ben şansıma Lumberwood u ilk denemem de Dino yu 12-13. denememde bulmuştum.Eğer yine bir yerde takılırsan özel mesaj olarak at.Oyunu ezberlemiş biri olarak yardım ederim.

Oyunun bu dediklerim sonucu nasıl kolaylaştığını şöyle açıklıyım.Final boss dahil çoğu boss ta yanımdakilere sadece düz vuruş yap komutuyla kullandım.Hatta çoğu zaman ben bile spell atmadım.Zaten göreceksiniz bir zamandan sonra Oliver çok güçleniyor ve familiar sız bile yeterince hasar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokuchi Toua -- 4 Ocak 2014; 1:52:32 >

• Cok gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla oyunda 70 saate yakın süre harcadım. Fazlasıyla grind yaptığım için son boss da dahil hiçbir boss ta zorlanmadım.

Tabi toko mevzusu çok iyi olmakla beraber hızlı level arttırma nedeniyle çok kötü olmuş aynı zamanda.

Yan görevlerin %90 ını yapmıştım. Oyunda sadece oyun bittikten sonra post game kısmında
    Guardian of the Worlds
    isimli tüm hikayenin temelinin yattığı çok önemli bir opsiyonel bir boss var. Sadece onu keserken zorlandığım için toko kısmına kasmıştım.
  • oynuyoruz bakalım
  • limanın önünde dün geceden beri farm yapıyorum emberstone için hala düşmedi. Liman içinde alchemy görevi kaldı. Bu arada gemiye bindik ana göreve devam etmeden yan adaya indim level 22 olarak orada geberip gidince geri döndüm grind yapmaya devam ediyorum. İsimleri aklımda değil ama monolit,-ilk şehirde ki mağradan yılanı ve liman önündeki kedi'yi yakaladım 3'üde gerçekten faydalı

Monolith şu an 13 level megalith 2.formunda defans 185 robinson island'ın orada ki büyük kaya npc bounty görevinde megalith tank görevi gördü yediği darbelerden sadece 1 damage alıyo bu megalith bi havika. Oyun başından beri yaptığım en kolay fight oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 4 Ocak 2014; 23:48:54 >
  • 3.şehire geldim bi göreve youtube'dan bakıyordum bende olmayan büyüler olduğunu gördüm. Yani ana görevler dışında kazanılan büyülerde var demekki. Atlamışım ben.
  • Şimdiye kadar hiç J-RPG oynamadım arkadaşlar hep bir önyargıyla yaklaştım.Yorumlara bakıyorumda oyun çok beğenilmiş, alırsam bu oyunu beğenme şansım var mı hiç j-rpg oynamamış ve neredeyse hiç anime izlememiş biri olarak ?
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Hayalet çocuk var, onunla her şehirde konuşup öğrenmen gerekliydi bazı büyüleri. İlk başladığın şehirde duruyordur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Ocak 2014; 14:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottway

Şimdiye kadar hiç J-RPG oynamadım arkadaşlar hep bir önyargıyla yaklaştım.Yorumlara bakıyorumda oyun çok beğenilmiş, alırsam bu oyunu beğenme şansım var mı hiç j-rpg oynamamış ve neredeyse hiç anime izlememiş biri olarak ?

Ben de aynı durumdayım, var mı bizim gibi olupta oyunu beğenen? Ben beğeneceğimizi düşünüyorum gerçi.
  • Başlayacak daha iyi JRPGler var. Ama basit olsun falan diyorsanız buna başlayın.

Ben hiç beğenmedim büyük beklentilerim vardı ama yapay Zeka ve yakalanan yaratıkların ilgi çekici olmamaları bile yeterince soğuttu.
  • Dostum selam. Hamelin şehri bitti level 34'üm familiars lazım 1 tane çok yüksek oranlarda fiziksel damage almayacak ama sağlam fiziksel damage vuran bir familiar var mı acaba yakalayabilceğim şu an için. Ne önerirsin. Şu an başlangıçta gelen 3 taneside son formlarında. Kızdan kendime aldığım gogo(kuş büyücü) ve maymun u kullanıyorum çoğunlukla ama maymunda yakın dövüşte çok damage yiyo. İlaveten kedi ve yılan'da var şu an 2.formlarındalar
  • Arkadaşlar, oyun içeriğiyle ilgili mesajlarınızı spoiler kutusuna alın lütfen. Hikaye temelli oyun olduğu için bilmeyen birinin okuyup hikayeyi öğrenmesini istemezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.