Şimdi Ara

Ni No Kuni / *Wrath of the White Witch* Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
3
Favori
17.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır aklımdaydı bu oyun. Konusu ve grafikleri çok hoşuma gitti. PSN'de indirime girdiğinde 21.7 GB olduğu için almadım, sonunda dün disk versiyonunu uygun fiyata buldum ve aldım.

Sorun şu ki J-RPG beceremiyorum pek. Yani eminim oyunda biraz ilerleyeceğim ve 3-4 saat sonra savaşlarda tokatlamaya başlayacaklar Konuyu baştan sona okuyacağım bir ara, yardımı dokunur elbet.
  • 4BSO7UTION kullanıcısına yanıt
    Satarsan pusudayim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde oyun PSN hesabı şeklinde mevcut. Almayı düşünenler PM'den ulaşabilirler
    Not: 20 tl'ye bırakırım
  • Benim fikrim bu oyun sadece oynamak için değil saklamak (arşiv) için de alınmalı.
    Yani kutulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

Uzun zamandır aklımdaydı bu oyun. Konusu ve grafikleri çok hoşuma gitti. PSN'de indirime girdiğinde 21.7 GB olduğu için almadım, sonunda dün disk versiyonunu uygun fiyata buldum ve aldım.

Sorun şu ki J-RPG beceremiyorum pek. Yani eminim oyunda biraz ilerleyeceğim ve 3-4 saat sonra savaşlarda tokatlamaya başlayacaklar Konuyu baştan sona okuyacağım bir ara, yardımı dokunur elbet.

Ben de bıraktığım yerden devam etmeyi ve platinleyene kadar oynamayı düşünüyorum yakında. 4-5 boss geçtim, battle gayet kolaydı. Turn based ve real time karışımı farklı bir battle sistemi var ama zor değil. JRPG sever ve oynarım; takıldığın genel bir konu olursa yardımcı olmaya çalışayım. Spoiler vermeyelim yeter ki birbirimize yanlışlıkla :) PSN'den de ekleyebilirsin: salvogdaze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 26 Kasım 2013; 2:04:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: salvo
    Ben de bıraktığım yerden devam etmeyi ve platinleyene kadar oynamayı düşünüyorum yakında. 4-5 boss geçtim, battle gayet kolaydı. Turn based ve real time karışımı farklı bir battle sistemi var ama zor değil. JRPG sever ve oynarım; takıldığın genel bir konu olursa yardımcı olmaya çalışayım. Spoiler vermeyelim yeter ki birbirimize yanlışlıkla :) PSN'den de ekleyebilirsin: salvogdaze

Ekledim Şu neye yarıyor, bu neye yarıyor, şunu ne yapıyoruz, bunu yaptım ama olmadı vs. gibisinden bir çok soru sorabilirim

@zack06
    Daha makineye takmadım oyunu

• 4BSO7UTION kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Oyunun içinde birçok yanıtı kolayca bulacaksın zaten merak etme, zor bir oyun değil. Sadece biraz grind gerektirecektir her JRPG gibi :)
  • Oyun indirime girdi şu anda 19.47 TL, Plus üyesiyseniz 17.52 TL. Kaçırmayın derim.
  • Çakma pokemon diyorlar aslı var mı?
    Tarz olarak yakın olması bile benim için alma sebebidir.
    Detaylı bakmasam da baştaki videolar baya hoş geldi yakın zamanda alırım sanırım.
  • Arsenic kullanıcısına yanıt
    Sayılır, etraftan yaratıkları toplayıp, güçlendiriyorsun ve yerine göre doğru olan elemanları kullanman lazım. Ek olarak partideki elemanları da kullanabiliyorsun istersen, onlarda büyü yaparak katkı da bulunuyorlar.
    Çok hoş bir oyun, ucuzken kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Çakma pokemon diyorlar aslı var mı?
    Detaylı bakmasam da baştaki videolar baya hoş geldi yakın zamanda alırım sanırım.

Çakma pokemon diyen arkadaşlar hayatlarında bu oyunu oynanamış insanlar olsa gerek.
  • Evet işleyiş tam istediğim gibiymiş, zaten anime fanı sayılırım o sebeple çizimler çok hoşuma gitti.
    Ayrıca Plus üyesiyim orada ekstradan da indirim varmış diye duydum, bu şartlarda almak kaçınılmaz oldu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Çakma pokemon diyorlar aslı var mı?

Çakma pokemon diyen arkadaşlar hayatlarında bu oyunu oynanamış insanlar olsa gerek.

Forumlarda gördüğüm o şekilde, ısrarla bu şekilde yorum yazan kişiler vardı.
    Ben aslında anime tarzı grafikleri görünce araştırmaya başladım pokemon mevzusunu sonra gördüm, 1-2 trailer dışında bilgi sahibi olmadığımdan yorum yapamıyorum o konuda.
    Herneyse oyunu beğenmeyen birisine henüz rastlamadım önemli olan da bu, yıl sonu oyun anketlerinde de oyunun ismine denk geldim demekki kaliteli bir yapım, gerisi teferruat.

• Arsenic kullanıcısına yanıt
    Çok kaliteli hem de her yönden. Demosu var PSN de bildiğim kadarıyla, deneyip görebilirsiniz. Savaş tarzı biraz değişik sadece alışmak zaman alıyor.
  • Bu oyun değil, sanat eseri, tabii Miyazaki gibi bir adamın adını duymayan birisinden her türlü yorum normaldir.

@Arsenic sana değil abicim yazdıklarım yazdıklarım yanlış anlaşılmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 27 Aralık 2013; 23:23:53 >
  • Siberarmi sağolun hocam demosu da varsa daha güzel deneme şansı olur, nedense demosu yoktur diye bakmadım.

Bu arada Zack nasıl her oyundan haberin oluyor senin konuyu sen açmışsın, bir de bana niye bu oyundan bahsetmedin sen.
  • Miyazaki? Ben bu detayı nasıl görmedim peki, yarım yamalak bakarsak olacağı bu işte. Princess Mononoke DVD'sini halen arşivimde saklamaktayım. Artık demosuna bakmama da gerek kalmadı PSN'e ilk girişimde alırım direk.

Bu arada hocam anime olayından uzak kişilerin Miyazaki'yi duymasını beklememek lazım, ben sırf Japonca'dan hazzetmediği için animeden nefret edenler dahi biliyorum, misal Dizimag'ten Pokemon izleyeyim dedim Japonca bölümler için denilmeyen kalmamış (ne iğrenç dil, böyle çizgifilm mi izlenir, bu dille devam ederse izlemeyi bırakırım vs tarzı yorumlar) sonra kalanlar İngilizce yayınlanmış, İngilizce animemi izlenir, ben de oturup Japoncasını aramıştım. Anime ile çizgifilm arasındaki farkı bilmeyen Miyazaki'yi de bilmez normaldir.

Konuyla alakasız olacak ama o kadar animeden bahsedince birden Elfen Lied izleyesim geldi, tekrar izleyip eski günleri yad edeyim en iyisi.

• Bir yandan alayim diyorum diger yandan pas gec kutulu versiyonu alirsin diyorum. Ne zamandir aklimda oyun. Bilemedim yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daemonville -- 28 Aralık 2013; 3:52:07 >
  • Bu fiyata düşünmeden direk dijital versiyonunu öneririm, ne akar, ne kokar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 28 Aralık 2013; 3:56:47 >
  • GOTY 2013 diyorum yahu... Alın artık şu oyunu :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.