Şimdi Ara

Nick değişince puan sıfırlanması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nickimi değiştirdim Diamond 4 45 puandaydım 0 a düştü. Normal mi böyle olması ticket atmalı mıyım ?

Ana fikir : Diamondum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztrk10

Nickimi değiştirdim Diamond 4 45 puandaydım 0 a düştü. Normal mi böyle olması ticket atmalı mıyım ?

Hayır kendiliginden geliyor puanın tickete gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakdısıstem

quote:

Nickimi değiştirdim Diamond 4 45 puandaydım 0 a düştü. Normal mi böyle olması ticket atmalı mıyım ?

+1 .Gelir birazdan.
  • quote:

quote:

Teşekkürler.
  • baba fikir : daymındım ama nubum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglargra

baba fikir : daymındım ama nubum

Westin silveri trnin diamonduna eşit demeyi unutmuşsun qnq. Sen süpersin en iyisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitepuller

ofsayt!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitepuller -- 19 Ağustos 2013; 10:15:22 >
  • quote:

quote:

Westin silveri trnin diamonduna eşit demeyi unutmuşsun qnq. Sen süpersin en iyisin.

westin unrankedı tr nin çelıngırına eşit
  • quote:

quote:

quote:

Boş yapıyosunuz west bir hic daha az afk var onun dısında 0

• Arkadaşların dedikleri şöyle dursun fakat Faint şu yazdığını tekrar oku lütfen. West sunucusunda 10 oyun at sonra gir TR sunucusunda 10 oyun at. Sonra gel tekrar konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extuin

Arkadaşların dedikleri şöyle dursun fakat Faint şu yazdığını tekrar oku lütfen. West sunucusunda 10 oyun at sonra gir TR sunucusunda 10 oyun at. Sonra gel tekrar konuşalım.

westte küfürbaz fransız veletleriyle oynarsın trde küfürbaz türk veletleriyle ama onlar ingilizce konuşmak istemediği için onların ettiği küfürleri anlamazsın

Ana fikir: Fransızca biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDiary

quote:

Orijinalden alıntı: Extuin

Arkadaşların dedikleri şöyle dursun fakat Faint şu yazdığını tekrar oku lütfen. West sunucusunda 10 oyun at sonra gir TR sunucusunda 10 oyun at. Sonra gel tekrar konuşalım.

westte küfürbaz fransız veletleriyle oynarsın trde küfürbaz türk veletleriyle ama onlar ingilizce konuşmak istemediği için onların ettiği küfürleri anlamazsın

Ana fikir: Fransızca biliyorum.

fransızca "at sikine kelebek" diyebiliyor musun ?

Ana fikir: Diyebilen arkadaşım var.
  • Sen olayı neden sadece küfür olarak düşündün?

İnan dillerini anlamadığım Fransız veletlerini bizim sadece kendilerinin bildiklerini doğru kabul eden Türk veletlerine tercih ederim. Bak trolleyecek adam her yerde trollüyor fakat Türk insanı öyle dediğim dedik insanlar ki doğruyu söyleyip onlara yardımcı olmana rağmen her şeyin en iyisini bildiklerini düşünüyorlar ve aksi için ikna edemiyorsun. Fransız veletleri dediğin insanlar gayet düzgün İngilizce konuşuyorlar. Sadece benim memleketimde bulunan gençlerin yabancı dil ile ilgili sorunları var bundan emin olabilirsin. Geri kalan istisnai durumlar elbette mevcut. Gerçekten West ile TR sunucusu arasında in-game olarak fark görmeyen bir insana oturup laf anlatmak bana hiç çekici gelmiyor. Her maç Akali , Darius görmekten zevk alıyorsanız bir şey diyemem. Şimdi bana kalkıp high elo muhabbetlerine girme. Senin high elo dediğin adamlar en çok oyunu bildiklerini zanneden tipler. West sunucusunun Gold veya Plat oyuncuları inan Tr serverinin Challenger seviyesindeki oyunculardan daha iyi. Ben artık full ap giden Nidalee support görmek istemiyorum arkadaşım. Full ap gidip 12 armor ile başlayan Sona support istemiyorum yanıma. Türkiye sunucusunda her 10 oyunun 8i böyle iken West sunucusunda 10 oyunun 2 si böyle. O kadarının olmamasını istiyorsan West Challenger , Tr Challenger olacaksın. TR sunucusunun savunulacak hiçbir yanı yok. Çoluk çocuk eğlensin diye açılıp tamamen kar markajlı bir hareketten başka bir şey değil. Kabul ediyorum Türkiye için e-sport gelişimine çok fayda sağladı. Pro players hariç zaman kaybı.

• quote:

quote:

quote:

Unranked olduğun için böyle düşünmen normal tabii.
  • Valla high eloda felan değilimde full ap giden supportlar felan 10 maçın 2 sinde felan geliyo
    Bilmiyorum lig atladıkçamı insanlar trollüyo ama bronze 1 de pek yok
    Geçen ap şako vardı ama supportta o istisna :)
    Adamlara farm yaptırmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

quote:

quote:

+1 .Gelir birazdan.

Aynen kendiliğinden geliyor.Banada olmuştu çok korkmuştum 82 puandaydım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.