|
Nick Değiştirme
-
-
Premium üyelik lazım reis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi profilinizden değiştirebilirsiniz, mobilde neredeyse hiçbir tuş/işlem çalışmıyor. O da var...
-
Hocam merhaba,
ben daha önce 1 defasında kullanıcı adımı değiştirmiştim.
Şimdi tekrar değiştirmek istiyorum, belli başlı sebepleri var. (Beni forumda tanıyan çevremden birkaç insan var, ben olduklarımı bilmesinler istiyorum. )
Bu yüzden Premium üyelik almadan, Kullanıcı adımı tekrar değiştirebilir miyim ?
bir sınırı varmı acaba bunun ?
Hocam, sizi çağırdığım için kusura bakmayın. Kullanıcı adı "WISDOM" olan admin hemen cevap vermedi, bu yüzden sizi çağırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 7 Şubat 2022; 0:46:31 >
-
Aylık 29.90$ olan pakette isim değişikliği hakkı mevcut . Bununla yapabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yani Premium üyelik almadan, tekrar değiştiremez miyim Hocam ?
sınırı mı var bunun ?
-
Malesef hocam . En düşük bahsettiğim fiyatdan değişebilirsiniz
Hocam, şuan kullanıcı adı değiştirme linki bende açık (yani girilebiliyor. )
Tekrardan kullanıcı adımı değiştirmeye kalksam, başıma neler gelir? bir fikriniz var mı bu konuda ?
-
Dolandırıcılıktan size dava açılabilir . Sonuçta belli bi ödemesi olan hizmet . Yani uygulama açığı bulup istifade ederseniz bu durum farkedildiğinde sorun olabilir. Ama en fazla sizden sadece hizmet ücreti talep ederler . Yani 29.90$
Hocam, madem ücret ödemeden değiştiremeyeceğim, bazı nickli üyeler görüyorum, Nickleri şuna benzer : "Guest0157B" vs.
yani üyelerin nickleri sıfırlanmış/Hesapları kapatılmış, bu şekilde nickimi sıfırlayıp, nasıl hesabımı kapatabilirim acaba ?
-
Sen de mi gidiyon fearless
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eğer kullanıcı adımı, tekrardan, ücret ödemeden değiştiremezsem, evet, gideceğim hocam.
-
6 ayda bir değiştirebiliyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam siz diyorsunuz ki 6 ayda 1 değiştirilebiliyor diye,
yukarıda farklı bir üye, ücret ödemeden değiştiremezsin diyor.
kime inanacağım bilmiyorum vallahi.
-
6ay hocam bende değiştirecektim değiştiremedim
Link paylaşılmış ama ben yine de koyayım:
https://forum.donanimhaber.com/nick_report.asp
Minimum altı ay bekleme kaydıyla nick değiştirebilirsiniz. O sebeple nickinizi iyi belirleyin. Aksi halde 6 ay nick değiştiremez; 6 aydan önce değiştirilmesine ikna etseniz bile 15 gün uzaklaştırma yaptırımıyla değiştirilir. @FeaRLe$$
6 önce nick değiştirmek istiyorum her türlü yaptırıma razıyım gereğinin yapılmasını arz ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X