Bildirim
Nick Değiştirme (NCS)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
premium bile olmasa yaparsın.. Power up Store dan Name Change Scroll alıosun deiştiriosun..NPC diel NCS -
o bi kere npc değil ncs
2k cash lazım bu da eşittir 20$
kolay gelsin -
NCS (name change scroll) yanlış yazmışsın -
NPC le ne alaka ki? NCS dedin sanırım. Name Change Scroll gerekiyo sırf başka ne gerekirki gitceksn Pedler hemes e değiştirceksin okdr -
npc değil ncs olacak o(name change scrool). ama yeni drake de nasıl olduğunu bilmiyorum -
Peki "Name Change Scrool" ne kadardır ? -
valla zamanında elimde 10 tane vardı ama hiç kullanmadım hep sattım ama pre değil de normal ddirek değiştirebilyomuşsun ve artık tezgaha koyamıosun.D eskiden parasız kaldımmı onlardan cekerdim hemen:D -
Adam akıllı cevap veren olmadı !
Premium şart mı ? Şartsa hangi tür ?
Bu kağıt oyun parasıyla ne kadardır ? -
Sordugun Sekilde Yanitlayayim Madem..
Premium Lazim Diil Ama 2000 Cash Alman Gerekiyor.. Ve PowerUpStoreden NCS Scrol Alman Gerekior.. Ve Suan PowerUp S. Itemler Satılamadigi İcin Oyun Parasi İle Bulamassin Her Halukarda 20$ a 2000 Cash Almak Zorundasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLC -- 13 Ağustos 2006; 20:49:53 > -
Al sana adam akıllı cevap.
Gereken şey premium değil knight cash denen puan.
Bu puanlar en az 500 er olarak alınır ve 1000 Knight Cash 10$ a denk gelir.
Name Change Scroll un değeri 20$ yani 2000 Knight Cash tir.
Merchanta koyulamaz.
Eskiden konulabiliyordu artık konulamıyor çünkü power up store itemleri dupe yapılmaya başlanmıştı bunun önüne geçmek için sadece alabilirsin satamaz yada bir başkasından alamazsın.
Eskiden kalma bir resim ayrıca...
http://img70.imageshack.us/img70/1241/goldpremiumservicena2.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 13 Ağustos 2006; 20:51:54 > -
Teşekkürler cevaplarınız için.. -
Bu arada ben kullandım ncs yi...Clanından çıkman gerekiodu...Yani eskiden öleydi...Bide bütün Friend List deki herkes silinio senin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X