arkadaşlar eos serverına geçicez arkadaşlarla bir iki güne sp farm a başlicaz hem güzel bi nick hemde xbow wizard arasında tereddütte kaldım.medusa show yapıcak ve pwp dede kolay lokma olmayacak bi şey gerek.birde eos un yeni server olduğunu öne sürerek düşünelim arkadaşlar.çok güzel şeyler çıkıcak bekliyorum ;)
Ben Sana Nick Ve Buildde Önem Veriim Nick:Fortran,Smile2Die,YourSelF,HeaveN Build Ch:Nuker,Bow Build Eu:Regue/Warlock,Wizard/Cleric... İşte Benim İşlerim Bunlar Hee Bide Unutmadan Charın Female Olsun Charlara İtem Düştüğünde %51 Female Oluyo
eywallah kardeşim diğer arkadaşlardan öneriler bekliyorum.warlock hiç kullanmadım xbow cleric düşünüyodum kafamda o vardı ama 100 lwl ff düşünüyorum wiz cleric mi xbow clericmi harcar medusayı karar veremiyorum bir türlü nickler bomba ayrıca her okuyan bi yorum yazsın yorumsuz bırakmayın arkadaşlar
17 kişi bakmış bakanlar yorumsuz bırakmasın arkadaşlar
Ben yeni char açmayı düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim. aklımda nick: Pompei ve Frankestain vardı build: ch-bow eu- xbow vardı
xbow un en büyük özelliği isteğine göre charı int veya str olarak kullanabiliyo olman
karekök nasıl
bence wizard ve xbow diğer buildlere göre kasılması daha kolay buildler hazır sp kasacak eleman varken tank bi build kasmanıöneririmtabi kendi bilecegin iş.. mesela warrior cleric^^ sp farmı bitirince sadece iş lvl kasmaya bakar oda full skillerle çok külfetli olmayacaktır..
nick olarakta bence kendine özgü bi nick kullan yoksa çabuk sıkılırsın.. kolay gelsin
eywallah kardeşim bi nick bulayım o zaman ben uniq te xbow pwp de dagger nokta budur wiz çok kullandım pwp denen olay vasat ^^ saolun konu kilitlenebilir kskLeeTurk den en anlamlı cevabı buldum BAN
CH : full STR BLADER,Hybird Nuker,Force Bow, Eu : Wizard/warlock (fazla Sp ister fakat aşırı derecede Damage vurursun özellikle 100 patchinde bladerler aşırı saqLam olacaqı için Warlockla division vs vs qibi bufları vurup uyutup Wiz+Life Control ile Aşırı Deişik şeyLer yapabilirsin . . . ),Warrior / warlock, Warrior/roque qibi vsvsvs....
nick snootz , waexive, cyber, snitzy,... çar olarak da chinese olarak bow.. europe olarak xbow.. (xbow çok zevkli kardeş)
nick:UndeRTakeR Buıld:Wiz/Cleric
başkasının ürettiği isimle başkasının sevdiği charla :D sen charmı acıcan aglıyorum sana
PrezerLatif MasturBaston
isim vermiymde bow açma
Eularda warrior+cleric yada warrior+warlock
Nickde başında sonunda tr olmasın ve başında ortasinda sonunda _ olmasın:) Ayrica bir büyük bir küçük yazma. Sade bir nick kullan bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme