Şimdi Ara

nick ve char önerileri acill !!! ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eos serverına geçicez arkadaşlarla bir iki güne sp farm a başlicaz hem güzel bi nick hemde xbow wizard arasında tereddütte kaldım.medusa show yapıcak ve pwp dede kolay lokma olmayacak bi şey gerek.birde eos un yeni server olduğunu öne sürerek düşünelim arkadaşlar.çok güzel şeyler çıkıcak bekliyorum ;)

• Ben Sana Nick Ve Buildde Önem Veriim
    Nick:Fortran,Smile2Die,YourSelF,HeaveN
    Build Ch:Nuker,Bow
    Build Eu:Regue/Warlock,Wizard/Cleric...
    İşte Benim İşlerim Bunlar Hee Bide Unutmadan Charın Female Olsun Charlara İtem Düştüğünde %51 Female Oluyo
  • eywallah kardeşim diğer arkadaşlardan öneriler bekliyorum.warlock hiç kullanmadım xbow cleric düşünüyodum kafamda o vardı ama 100 lwl ff düşünüyorum wiz cleric mi xbow clericmi harcar medusayı karar veremiyorum bir türlü nickler bomba ayrıca her okuyan bi yorum yazsın yorumsuz bırakmayın arkadaşlar
  • 17 kişi bakmış bakanlar yorumsuz bırakmasın arkadaşlar
  • Ben yeni char açmayı düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim. aklımda
    nick: Pompei ve Frankestain vardı
    build: ch-bow eu- xbow vardı

xbow un en büyük özelliği isteğine göre charı int veya str olarak kullanabiliyo olman
  • karekök nasıl
  • bence wizard ve xbow diğer buildlere göre kasılması daha kolay buildler hazır sp kasacak eleman varken tank bi build kasmanıöneririmtabi kendi bilecegin iş.. mesela warrior cleric^^ sp farmı bitirince sadece iş lvl kasmaya bakar oda full skillerle çok külfetli olmayacaktır..

nick olarakta bence kendine özgü bi nick kullan yoksa çabuk sıkılırsın.. kolay gelsin
  • eywallah kardeşim bi nick bulayım o zaman ben uniq te xbow pwp de dagger nokta budur wiz çok kullandım pwp denen olay vasat ^^ saolun konu kilitlenebilir kskLeeTurk den en anlamlı cevabı buldum BAN
  • Nick :

Smile2Too
    Smile2Death
    Smile2Fun
    Smile2Play
    Play4Fun
    YouseF
    H0T_WaR3
    _TiKiJaN_
    _PiPiCaN_
    Warrior_Fesa
    RockTheWorLd

Build :

CH : full STR BLADER,Hybird Nuker,Force Bow,
    Eu : Wizard/warlock (fazla Sp ister fakat aşırı derecede Damage vurursun özellikle 100 patchinde bladerler aşırı saqLam olacaqı için Warlockla division vs vs qibi bufları vurup uyutup Wiz+Life Control ile Aşırı Deişik şeyLer yapabilirsin . . . ),Warrior / warlock, Warrior/roque qibi vsvsvs....
  • nick snootz , waexive, cyber, snitzy,... çar olarak da chinese olarak bow.. europe olarak xbow.. (xbow çok zevkli kardeş)
  • nick:UndeRTakeR
    Buıld:Wiz/Cleric
  • başkasının ürettiği isimle başkasının sevdiği charla :D sen charmı acıcan aglıyorum sana
  • PrezerLatif
    MasturBaston
  • isim vermiymde bow açma

Eularda warrior+cleric yada
    warrior+warlock
  • Nickde başında sonunda tr olmasın ve başında ortasinda sonunda _ olmasın:)
    Ayrica bir büyük bir küçük yazma.
    Sade bir nick kullan bence.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.