Şimdi Ara

Nickinizi nasıl keşfettiniz ? YARDIR DH (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5e5 ranked gamelerde arkadaslarla muhabbetler esnasinda cikti. Iyi bi hareket yaptigim zaman astroyuno yunothekid vs diyolardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickimi oluşturmadan 1 sene önce derin düşüncelere başladım. o 1 sene neler neler yaşadım. bazılarına hala anlam verememiş durumdayım. ilk başlarda nickimin oluşumu ve ilhamı için uzakdoğuya yolculuğa koyuldum. japonya nın ve çin in mistik yerlerini özellikle budist rahipleri ziyaret ettim. onlar bana içdünyama ulaşmam için sevdiğim yemekleri yememi ve erkeğin midesine giden yol kalbinden geçer dediler. anladım budist üstadım diyerek selamladım ve kebapçı aramak için yola koyuldum. maalesef heryerde kızarmış fare ve çekirge vardı. benim kültürüme ve ağız tadıma uygun olmadığı için tercih etmedim. sonra çince yazılmış şekilde turkish kebab yazısını gördüm. sa dedim girdim içeri. baktım restorantın sahibi çinli. tabi çat pat çincem var. okumasını biliyom ama konuşmasını beceremiyom. zar zor anlattım derdimi. kebap resmini gösterip, ben şu kebaptan istemek. sen bana kebap ver. tabi adam anladı heralde eliyle para işareti yaptı. bende para yok, nickimin anlamını öğrenmek dedim. koydu tekmeyi, attı dışarı. baktım yemek yemek için paraya ihtiyaç var o zaman bende para kazanmalıyım dedim. bi inşaata amele olarak girdim ve çalışmaya başladım. hergün it gibi 14 saat çalışıyorduk ve günde 1 dolara tekabül edecek kadar kazanıyorduk. 1 aylık çalışmam sonucunda yemek paramı biriktirdikten sonra tekrar o kebapçıya gittim. gene sordu para var mı diye çıkardım hepsini yüzüne fırlattım. al lan hepsini dedim. yaptığı hatanın farkına varmış olacak ki aptalca bi gülümseme attı ve yere saçılan paraları toplayıp koynuna soktu. kebabımı yedim ve üstadımın bulunduğu yang zung dağlarına tırmanmak için tekrar yola koyuldum. budist tapınağına girerken diğer budistlerin ağlayarak ve bağırarak etrafta koşuştuklarını gördüm. hemen koşa koşa budist hocamın odasına gittim. içeri girdiğimde katanayla sırtından kesilerek öldürüldüğünü gördüm. bi kaç budist rahip arkadaşımı da katletmişlerdi. sinirden çıldırmış bi vaziyette nedeeennnn diye bağırdım ve intikamımı almak için yola koyuldum...

• jetixin
    2mukemmeli vardir
    afacan louie
    andy larkin

• Bar Filozofu kullanıcısına yanıt
    Vay be bu forumda bizi de tanıyan bilen varmış demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teyzeme sormak lazım
  • Anlatıyım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

Vay be bu forumda bizi de tanıyan bilen varmış demek ki

Ygs-Lys forumundan hocam.

• Acaba nerden keşfettim bende bilmiyorum ki.
  • Nickim Deadpool'un lakabı gibi birşey
    Geveze paralı asker demek.
    Deadpool Marvel karakteridir, paralı askerdir ve çok gevezedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 12 Mayıs 2014; 13:49:27 >
  • Sayılı plajlarımızdan ve kelimenin aliterasyonu mükemmel.
  • Yardırarak

• Tool diye bir grup, ölümüne sevdiğim ve hiç sıkılmadığım bir gruptur kendisi, forever de zaten açıklamaya gerek yok :)

daima tool
    sonsuza dek tool
  • Avatarimdaki karakterin adini koyacaktim olmayinca silahinin adini koydum.

• Adim ve ogrenci numarasinin ilk 6 hanesi

Butun hesaplarimin sifresi ayni zamanda nick sifre uyumu

Saka saka

• adımın ilk harfleri ile adım bir olayı yok yani

• Uykusuz Dergisi'nde Alpay Erdem,in bir tiplemesi

• Diziden izleyen bilir

• Nacho cips markasi :)

• Adım Onur, 1989'luyum. TR de Türkiye kısaltması. Al sana Onur89TR.
  • Rahmetli babamın çocukluk lakabıydı. En sevdiği numara da 11di.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.