Şimdi Ara

Nickinizi nasıl keşfettiniz ? YARDIR DH (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
4
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bleach adlı animeden geliyor efendim 2. espadanın bir tekniği ispanyolca zaten türkçesi ölüm fısıltısı anlamına geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

Gel de açıkla @Anus Destroyer

tatile çıkmak istemiyorum yapma

adam,madam hepsi dahil mi onu soyle bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

Uchiha madara tanrısal power up alinca tapanlara madarist deniyodu

naruto oynuyorum.o madara uchuchi çok komik seslendirmeside iyi aynı 1974 lerde killing diye bir türk dizisi vardı onun gibi killing geliyor pencereden kız diyorki aa killing oda ne zannetin yavrum.tabikide killing diyor.ama söyleyişi baya bir iyi.madara da narutonun ailesinin içine halletti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

Gel de açıkla @Anus Destroyer

tatile çıkmak istemiyorum yapma

adam,madam hepsi dahil mi onu soyle bari

bağyanlar

• Kişiliğimi yansıtıyor
  • Küçüklüğümde böyle bi at vardı babam at yarışı oynardı ordan biliyorum ve kuzenim arada böyle hitap ediyor bana o yüzden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

nickimi oluşturmadan 1 sene önce derin düşüncelere başladım. o 1 sene neler neler yaşadım. bazılarına hala anlam verememiş durumdayım. ilk başlarda nickimin oluşumu ve ilhamı için uzakdoğuya yolculuğa koyuldum. japonya nın ve çin in mistik yerlerini özellikle budist rahipleri ziyaret ettim. onlar bana içdünyama ulaşmam için sevdiğim yemekleri yememi ve erkeğin midesine giden yol kalbinden geçer dediler. anladım budist üstadım diyerek selamladım ve kebapçı aramak için yola koyuldum. maalesef heryerde kızarmış fare ve çekirge vardı. benim kültürüme ve ağız tadıma uygun olmadığı için tercih etmedim. sonra çince yazılmış şekilde turkish kebab yazısını gördüm. sa dedim girdim içeri. baktım restorantın sahibi çinli. tabi çat pat çincem var. okumasını biliyom ama konuşmasını beceremiyom. zar zor anlattım derdimi. kebap resmini gösterip, ben şu kebaptan istemek. sen bana kebap ver. tabi adam anladı heralde eliyle para işareti yaptı. bende para yok, nickimin anlamını öğrenmek dedim. koydu tekmeyi, attı dışarı. baktım yemek yemek için paraya ihtiyaç var o zaman bende para kazanmalıyım dedim. bi inşaata amele olarak girdim ve çalışmaya başladım. hergün it gibi 14 saat çalışıyorduk ve günde 1 dolara tekabül edecek kadar kazanıyorduk. 1 aylık çalışmam sonucunda yemek paramı biriktirdikten sonra tekrar o kebapçıya gittim. gene sordu para var mı diye çıkardım hepsini yüzüne fırlattım. al lan hepsini dedim. yaptığı hatanın farkına varmış olacak ki aptalca bi gülümseme attı ve yere saçılan paraları toplayıp koynuna soktu. kebabımı yedim ve üstadımın bulunduğu yang zung dağlarına tırmanmak için tekrar yola koyuldum. budist tapınağına girerken diğer budistlerin ağlayarak ve bağırarak etrafta koşuştuklarını gördüm. hemen koşa koşa budist hocamın odasına gittim. içeri girdiğimde katanayla sırtından kesilerek öldürüldüğünü gördüm. bi kaç budist rahip arkadaşımı da katletmişlerdi. sinirden çıldırmış bi vaziyette nedeeennnn diye bağırdım ve intikamımı almak için yola koyuldum...

Hikayen sürükleyici ve serinmiş kardeş bu üslubu nasıl bu kadar geliştirdin hayret ettim basarılarının devamını dilerim.

• Belli değil mi
  • A harfiyle başlayan nickleri he sevmişimdir buda benden türedi.

Amorcalient

Absinthe

Anarchy
  • ben sherlock holmes izliyordum sherlock hoşuma gitti sonuna s koyunca daha bi bi hoş oldu öle çıktı ama degiştirmek istiyom ne yapacam
  • Açıklamama gerek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 12 Mayıs 2014; 17:59:43 >
  • Mızıka çalıyorum (Harmonica) ve erkeğim (Man)
  • aklıma düzgün birşey gelmedi kayıt olurken
  • Kuro+Kuroko+Otoko

• Her yaz gittiğim köyün eski ismi biraz modifikasyon var tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Küçüklüğümde böyle bi at vardı babam at yarışı oynardı ordan biliyorum ve kuzenim arada böyle hitap ediyor bana o yüzden :D

neemiş? Dediğin olmuyor miu kardeş hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Remoan

adımın tersten yazılışı ve soyadımın ilk ve son harfi

Enteresan. Benim de imzam el yazısıyla Runo şeklindedir mesela.
  • Anlayamazsınız...
  • mcskinsearch.com dan bulduğum Minecraft nickim :D
  • X matematikte bilinmeyen olduğu için. by_x seçtim TR de bilindiği üzre türkiye anlamları taşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.