Şimdi Ara

Nicolas Gaitan ve Gameiro Atmde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhteşem iki oyuncu alında tam Atm tarzında pozisyon başarı yüzdeleri iyi takım savunmasına etkin destek olan kontracı oyuncular Atm bu sene yine döktürecektir.

2014 yılında kadro genişliği sıkıntılıydı diego gibi sosa gibi Atm ayarında olmayan adamlarla lig şampiyonluğu ve cl finali yaptılar.Şimdi Stoperden tutun forvete kadar her yer bol alternatifli oldu.Ve şuan ki takım 2014 e göre daha büyük bir imaj taşıyor daha yıldız izlenimi veriyor oyuncular.

Oblak-Godin-Savic-Gimenez-Filipe Luis-Juanfran-Gabi-Koke-Saul niguez-Agusto Fernandez-Tiago-Carrasco-Gaitan-Thomsen(siyahi orta saha adı böylemiydi hatırlayamadım)Gameiro-Griezman-Torres

bunlar dikkat çeken oyuncular

2014 deki kadroya bakıyorum bir miktar kişi aynı lakin Curtois oblaktan daha mı iyi hayır Miranda Savicten daha mı iyiydi hayır Arda Carrascodan daha mı iyiydi hayır.Costa Torresden daha mı iyiydi bence hayır(Çünkü costa daha iyiydi diycekler ciddi oranda çıkacaktır)Raul Garsia Gaitandan daha mı iyiydi hayır

şuanki kadro çok daha iyi ve artık başarı almaları gerek atm nin counterı clde Real son 3 yılda Atmyi 3 kere Real eledi ne barça ne bayern nede niceleri Atm yi eleyemedi

Defans futbolunu kötülemeyide kesin ben defans futbolunu seven birisiyim Atmyi izlerken mutlu olabiliyorum.Benide barça maçları sıkıyor barça hucüm oynamasın lanet takım mı diyim sizin gibi

Atm Real Barça şun dünyanın en güçlü 3 takımıdır ardındanda bayern gelir İspanyollar zirvede olmaya devam

• DIEGO SIMONE > ALL
  • "Gameiro PSGde kesin! yazın bi kenara." diye konu açıp, "niye böyle bi konu açtın? ne alaka?" diyenlere laf atan da sen değil miydin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 30 Temmuz 2016; 14:59:26 >
  • Yurtdışında bir arkadaşımdan kesin olduğunu yazmıştı fransız basınının bu konuyu konuştuğunu forumlarında yazılıp çizlidiğini söylemişti Gamieronun Atm yi tercih ettiği belirtiliyormuş Psgyi red etmiş
  • Bana kalırsa Gameiro doğru kararı vermiş ama keşke o kadar kendinden emin konuşmasaydın.
    Atletico çok daha tehlikeli olucak seneye valla çok iyi kadroları var.
  • Ya birader sana harbi bi ban lazım ya. Ota b*ka niye konu açıyorsun ATM taraftarları bölümü ne için?
  • Valla Atm araya girmese bence garanti giderdi Psg ye arkadaşıma ve fransız basınına çok güvendim Atm gameiroyu alabilceği hiç aklıma gelmedi birde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    O zaman Blockla görme konularımı girmne mesaj atıp üstde tutma sıkıntın mı var senin arkadaş git gs bölümüne takıl orda ordakilerle uğraş
  • Adam haklı, her transfere başlık açılırsa bölümün hali ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Adam haklı, her transfere başlık açılırsa bölümün hali ne olur ?

Taraftar konuları bunun içğn var zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Valla Atm araya girmese bence garanti giderdi Psg ye arkadaşıma ve fransız basınına çok güvendim Atm gameiroyu alabilceği hiç aklıma gelmedi birde

Şaşırmamak gerekir 32 milyon euroya gitmiş. Bu fiyat Atletico için oldukça uygun. Zamanında Falcao için 40 milyon vermişlerdi.
    Aslında Gonzalo Higuaín'i çok istiyorlardı ancak fiyatı çok yüksek geldi.
  • Sağlam ballı bir takım ATM, futbol anlayışından da nefret ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Higuaini alamayınca tabi ama iyi transfer atletico için
  • Transfer politikası en iyi takımlardan biri Sevilla'dır belki de en iyisi. Adamlar çöp oyuncu almıyor transfer konusunda çok iyiler. Kevin'i 32'ye okutup ben yedder gibi adamı 9 milyon'a kapatmışlar. O adam için 9 milyon euro çerez parası. Lacazette'i almaya kalksan belki 50 milyon euro isterler ama ben yedder belki bir tık altı falandır lacazette'in. Yaşlıları gönderip genç oyunculara yöneliyorlar ve hepsi nokta atışı.

Ganso
    Hiroshi Kiyotake
    Joaquín Correa
    Franco Vázquez

hepsi iyi oyuncular ama bu kadar forvet arkasını ne yapacaklar orasını anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 30 Temmuz 2016; 23:30:54 >
  • Simione'ye CL kupası yakışır artık
  • gameiro ya o para oha
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Hıguaınden ıyıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.