Şimdi Ara

nidalee ;(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nidalee çok güçsüzleşti acil buff lazım yoksa nidalee da artık tarihe gömülcek .

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gömülsün zaten çok iyiydi bekliyodum bunu 2 levelde aslan olur 3 levelde bi mızrak atar yarı can gider buff gelse zaten 18 de kafamıza atom bombası atardı o

• daha 3 gun once nida aldım top icin oda nerf yedi adaletmi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Zimbob

gömülsün zaten çok iyiydi bekliyodum bunu 2 levelde aslan olur 3 levelde bi mızrak atar yarı can gider buff gelse zaten 18 de kafamıza atom bombası atardı o
     nidalee ;(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanrevann

nidalee ;(

Alıntıları Göster
    İyi oldu nerf yemesi, Q tutturduktan sonra tek atıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantomex

Alıntıları Göster
    AP oyna ozaman :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski haline dönsün... Master of nidalee ne alemde bilen varmı denk gelmedim hiç

• Bu nerflere gerek yoktu. Sadece atlarken stunlanabilmesi yeterliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantomex

q tutturduktan sonrası ? yok öyle bir şey q tek atıyor zaten sonrasıyla da minimum triple , bir ihtimal penta doymadıysa kendi takımını da keser
  • ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi im keko

ok
    ap off tank bi buildle iyi yerlere gelebilir ama farm alırken cougar modda kalması gerekiyor poke gücünü kaybeder.Build Roa iceborn core itemi yapar gerisini maokai gibi kasabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneaky Step

ap off tank bi buildle iyi yerlere gelebilir ama farm alırken cougar modda kalması gerekiyor poke gücünü kaybeder.Build Roa iceborn core itemi yapar gerisini maokai gibi kasabilir

Alıntıları Göster
    ya abi adam bir warmoıng alıyo etki bile etmiyo q su ayrıca eskiden q attık tan sonra hoplayıp alıyorduk şimdi hopluyoz sonra mal gibi kalıyoz bi bok canı gitmiyo güçsüz off tank çıkıyorum bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembaris

ya abi adam bir warmoıng alıyo etki bile etmiyo q su ayrıca eskiden q attık tan sonra hoplayıp alıyorduk şimdi hopluyoz sonra mal gibi kalıyoz bi bok canı gitmiyo güçsüz off tank çıkıyorum bu arada

Alıntıları Göster
    Ap güzel oluyor hala
  • Ap yi özlemişim valla. O mizragin yarı can aldigindaki keyfi bilmez ad nidaleeciler. Bir deneyin. Mizrak tutturmak zor ama yapan yapıyor.

• Bu nerf çok gerekliydi aşırı abartı güçteydi daha da nerf gelebilir hemen ağlamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Eski haline dönsün... Master of nidalee ne alemde bilen varmı denk gelmedim hiç

Oynuyor hala, izleyicisi epey azaldı bu aralar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norf gelmesi iyi bisey oyuna denge sağlıyor o Q varya tekliyordu bide Türklerde skin direk kafa atma var kacisi olmuyordu boyle daha iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: mertumutguven

Norf gelmesi iyi bisey oyuna denge sağlıyor o Q varya tekliyordu bide Türklerde skin direk kafa atma var kacisi olmuyordu boyle daha iyi olmuş
    Az önce bi Nidalee oynayayım dedim. Tek atamayınca oturdum ağladım... Çok garipsedim ..
  • eski hali gerçekten çok abartıydı. Q yiyen karşı takım oyuncusu base atmak zorunda kalıyordu. diyeceksiniz ki hiç mi dodge layamıyorsun. cd si düşük 5-6 sn de bir atıyordu. yani haksız bi rekabet ortamıydı. şimdide o kadar kötü oldugunu düşünmüyorum. belki insan formu olmayabilir ama kaplan formunda iyi hasarlar cıkarabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.