Şimdi Ara

Niğdeyi kazananlar | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gelin tanışalım kaynaşalım niğde nasıl bir yer sizce?
    iktisat kazandım.

• up
  • up lan yokmu
  • bende kazandım kardeşim iktisat normal öğretim. Ankaradan sen nerden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagry06

bende kazandım kardeşim iktisat normal öğretim. Ankaradan sen nerden ?

bende ankaradan iktisat kazandım i.ö :)
  • Niğde makina Sonunda açıldı şu konu. Bakınıp duruyordum
  • hayırlısı olsun. ben ankara Elvankent
  • Niğde pek yok anlaşılan
  • :) geçmiş olsun sizlere
  • Arkadaşlar, ben Niğdeliyim fakat Ankara'da okuyorum. Şehir hakkında sorularınız olursa sorabilirsiniz.
  • Moralinizi bozmak gibi olmasın niğde çok küçüktür İlçe gibidir neredeyse
  • bende niğdeliyim ankarada yaşıyorum çok beklentiniz olmasın 1 tane ana cadde var ne varsa o caddede var.alışveriş merkezi gibi bişey var ama hiç gezmedim içini.üniversite şehirin dışında ama 10dk sürmez sanırım.

gezilecek yerler hiç yok niğde kalesi var sadece

demirkazık'a gidebilirsiniz kışın orda tesis var.aladağlar milli parkı var muazzam bir yer ama ulaşım çok sıkıntı olur öğrenci için.bu dediim yerler merkezden 100km uzaklıkta.

niğde şehir olarak fazla iyi olmasada okunabilecek bir şehir bence.birde yeni otoban yapıldı mersine daha da yaklaştı merkezden :) manisa gibi anlıcanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suuuuuuuu

Moralinizi bozmak gibi olmasın niğde çok küçüktür İlçe gibidir neredeyse

Adana ve konya yakinda oldugu icin problem degil ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niğde küçük ama gelişmekte olan bir şehirdir en işlek caddesi mecburiyet caddesidir, Mado, özsüt, Burgerking, pizza pizza, BHU vs hepsi bu cadde üzerinde sıralanmaktadır. kampüs niğde-bor arasında merkeze dolmuş ile 15dk uzaklıkta hala bir bölümünde inşaatı devam etmekte kocaman bir kapısı bulunmaktadır akkaya göletinin hemen kenarındadır göletderken eskiden niğdenin atık suları oraya boşaltılırdı yazın koku yapar, sosyal olarak yapacağınız birçok şey bulabilirsiniz köy gibi dediklerine aldırmayın, kiralar vs son yıllara göre bir hayli yüksek birde kolayca öğrenciye ev yok aramanız lazım kampüs yakınlarında toki var tokinin evlerinde 3+1 350-400tl civarlarında kiralanabilir genelde öğrenciler oturur zaten, Niğde halkı genel olarak öğrenciyi çok sevmez biraz tutucudurlar.
  • Canım sıkıldı bir bakıyım dedim Niğde de ne var ne yok filan diye bu konuya rastladım neyse, Niğde öğrencinin en çok sevildiği şehirdir. Yürüyen banka olarak görürler ve onlara çalışırlar, bazı yerler tutucu olsa da 2 3 yıl önce bulunduğum yerde şehrin göbeği aile apartmanı ama ara ara öğrenciler var öğrenciler her türlü kız olayına giriyorlar evde ama kimsenin sesi çıkmıyor o yüzden tutucu filan palavra merkezde deniz filan olsa kızlar bikini ile bile gezerler o derece açıyorlar kimsede bir şey demiyor, üniversite olarak da kampüsün üniversitenin yerleşkelerine olan mesafeleri çok iyi zaman kaybı yaratmaz. Üniversitenin o 700 milyar harcadıkları dendiği (ne kadar doğru bilmiyorum) kapısından başka etkileyici bir tarafı yok pek fazla. Birde halkını kötülemek olmasın ama hırsızlık ta vardır az da olsa gündemde de zaten gördüyseniz Niğde köyleri 600 bin lira borç yapmıştır devlete elektrik borcu olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.