Şimdi Ara

Nightblue TSM'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oddone yaşladı abi artık. Hani oyun için gerçekten yaşı ilerledi. Geleceğe yönelik bir hareket olabilir. Tabi ki stream izleyicilerini Tsm e çekmek olayın ana konusudur ama bence Oddone tarzı junglerların pek işi kalmadı yeni metada. Nasıl Meteos ortalığı kasıp kavurduysa Nb de çok rahat bunu yapabilir bence. Tsm Lol'ün Real Madrid i olma yolunda ilerliyor zaten.
  • general'in yerini alabileceğini düşünmüyorum bence şuanda bjerg-oddone arasında muazzam gözle görülür bir uyum var herkes bjergsen'in bütün na mid laner'larını her maç ezdiğini konuşuyor ama oddone'ın ilk 15 dk kampları es geçilecek tarz da değil özellikle elise ile buna karşın bjergsen'in kda'sı ortada soloq-teamwork arasında dağlar denizler var.aklıma şu geldi clg hotshot'u tekrar koç pozisyonuna yollayıp link'i koridoruna,dexter gelene kadar idare olarak nb3 jungle'a alsa bu kadar maç kaybetmezdi.
  • Nightbluedan profesyonel oyuncu falan olmaz. Tipik soloQ soloCarry kafasında adam. Oddone'ın tırnağı kadar turnuva oyuncusu olmayacağını ikisini de azıcık izleyen insan görür zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzicdR

adamın +20.000 kişi izleyici var twitch.tv de tsm'de bundan faydalanmak istemiş maksat reklam.As kadroya girebilme ihtimali yok soloq çok farklı lcs gibi ortamlar çok farklı

+1 Ben de reklam için diye düşünüyorum.
  • nightblue o lee sin oyunuyla lcsde zor iş yapar
  • odd artık o kadar iyi değil takımın yenilenmeye ihtiyacı vardı ama night bu tarz takım oyunlarına alışık biri değil bjergsen gibi değil yani başta çok zorlanır ama daha iyi durumda

özetle: night takım oyuncusu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 28 Ocak 2014; 9:04:32 >
  • Yayınlarını arada izliyorum Turtle karşı takıma geldi birkaç kez hani baya iş yaptı turtle kasamadı camplanmaktan hatta son maç skarner oynuyordu godmode halinde 0 death bitirdi maçı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzicdR

adamın +20.000 kişi izleyici var twitch.tv de tsm'de bundan faydalanmak istemiş maksat reklam.As kadroya girebilme ihtimali yok soloq çok farklı lcs gibi ortamlar çok farklı

Soloq ve lcs çok farklı olsada bunlar bireysel yetenekleri çok üstün oyuncular.Takım oyununa adapte olmaları çok zor olmasa gerek.Sonuçta Gümüş 2 deki adamı almamışlar takıma.

Bana kalırsa oddone'ın yerini asla alamaz ki takımı bırakıcagınıda düşünmüyorum.Aile gibi oldular resmen chaox gittiğinde dyrus ne hale gelmişti oddone gidicek olursa olacakları düşünemiyorum.
  • nightblue'dan 30 kat daha iyi junglerlar var amerikada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

nightblue'dan 30 kat daha iyi junglerlar var amerikada

zaten as kadroda theoddonein yerini tutamaz onu sadece 30 k izleyicisi oldugu icin aldilar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oddone yerine bi jungler alacak olsalar zaten turnuva tecrübesi olan birini alırlardı sadece izleyici kitlesinden faydalanmak için aldılar.
  • Bireysel olarak iyi bi player oldugunu dusunuyorum. Bu cikarimim izledigim 3-4 stream yayinina dayali.

• Oddone o takımdaki en iyi eleman (belki bjergsen daha iyidir) yerini alacağını sanmıyorum.
  • Çok fazla haters varmış burda konudan bu anlaşılıyor.Çok iyi bi jungler ama meteos ile karşılıklı oynadıkları bir maçta meteos baya ezmişti o maç hala kafamdan gitmez o yüzden şüphelerim var.
  • Turtle Oddone'ın yerine oynayamaz bence eklam amaclıdır

• Niye izleyici kitlesi için almış olsunlar ki sonuçta TSM'den biri stream yaparken 25k 30k rahat görüyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acheron XII

Oldu, streamer adam gelip kac turnuva tecrubesi olan adamin yerini alacak

Yazın bjerking'in streamini izlerdim hey gidi hey. Şimdi lcsde tsmyi taşıyor. Boş laf yapmayın bence ^^
  • Soloq xj9 efsanesi vardı hatırlayanlar olacaktır. O da soloqda estirirdi ancak takım oyununda etkisizdi. Nightblueyu sık sık takip ederim, tarzı çok iyi, tek başına rahatlıkla taşıyor taşıtıyor oyunları ancak lcs gibi turnuvalarda napar orası meçhul.

Robertxlee var, soloda estirip turnuvalarda duvara toslayan.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhaulu

quote:

Yazın bjerking'in streamini izlerdim hey gidi hey. Şimdi lcsde tsmyi taşıyor. Boş laf yapmayın bence ^^

bjergsen uzun zamandır profesyonel oyuncu da ondan. nightblue gibi soloq noob değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 28 Ocak 2014; 14:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: talhaulu

quote:

bjergsen uzun zamandır profesyonel oyuncu da ondan. nightblue gibi soloq noob değil

Beğenmişler ki teklif etmişler o da kabul etmiş. Seni geren nedir ben onu anlamadım. Böyle senin gibi ne oldumcu kendini bir bok sanan kibir saçan veletlere de ayar olurum hep. Ergenlik başa bela canım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.