Şimdi Ara

Nightblue TSM'de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

turnuvada jungle oynamak soloq da jungle oynamaya benzemez. sanmıyorum as kadroya girebileceğini.

Yapma hocam adam çilincır low elo playerı değilki

ne alakası var?
  • Wildturtle Abi iyi oyuncu da bencil.
  • Gün gelecek o listede sadece wildturtle ın hesapları olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightblue'yu amma kucuk goruyorsunuz adam na'da 3. challengerdi s3'te. oynadigi takimlardaki adamlarda gold plat nooblari degil. burda nightblue'yu kotuleyenler isterse sanki na'da challenger olabilecek gibiymis konusmasinlar. ben na'da daimond 1 - 3 arasinda dolaniyorum lcs'te oynayan cogu stream yapanlarla ayni oyuna denk geldim onlarin yapamadigini bu eleman yapiyorsa haterliga gerek yok tebrik etme erdemide gosterin.takim oyunu soloq farkida o kadar abartilacak birsey degil kisa zamanla asabilir. zaten soloq oynarkende her maci challenger adamlarla geciyor

• DAT ELISE!
  • Yedek bile olamaz ne zaman izlesem kaybediyor generalin yarısı etmez tsm her zamanki gibi reklam için yaptı böyle solo q streamlere devam ederlerse c9 çakmaya devam edecek tsm e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa
    ben yıllardır oddone'ın fanboyuyum şimdi neden random adamı kıskanayım kıskanılacak o kadar adam varken? ben sadece bi jungler olarak bu adamı beğenmiyorum iyi oyuncu değil. justin bieber'i kıskandığınız için sevmiyosunuz diyen ergen kızlardan farkın kalmadı şu an. bana gelirsek ben şimdiye kadar kendim istemediğim için herhangi bi takıma girmedim, westte diamond 1 olan adamlara teklif gelmediğini mi sanıyorsun?

Kendinle çelişip insanlara noob damgası vurmandan bahsediyorum sadece. Sende 2 güne kadar soloq jungle oyuncusuydun ama şimdi bir takıma girdin sanadamı tecrübesiz soloq noobu dememiz lazımdı? Bahsettiğimiz adamda bence oddonedan bireysel manada çok daha iyi bir oyuncu zamanla yerine geçse hiç yadırgamam.
  • iyi oyuncuda tipik MiMeR buda soloQ'da estiriyor takım oynunu görmek lazım belli olmaz
  • Amaç reklam diye düşünüyorum. Nightblueyu severim o ayrı

• Bence herkes Oddonea laf edilmesine kızdı. Oddonesuz bir TSM düsünemiyorum.Oddoneun fanboyuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneshotgg -- 1 Şubat 2014; 0:48:27 >
  • Gövde gösterisi bu, Nightblue'nun Challenger'da 3'üncü olması ve stream'inin çok izlenmesi gibi nedenlerden dolayı alındı takıma yedek olarak.

OddOne'ın değişme gibi bi' şansı yok.

OddOne Regi'nin ağzına bakan bi' tip herhangi bi' ters hareketi olmazsa atılmaz takımdan.

(bkz.: Chaox)
  • Ne zaman stream açsalar twitch 1. sırasında tsm oyuncuları var, reklam için alındığını düşünmüyorum. Pek takip etmedim bu adamı ama küçük düşündüklerini de sanmıyorum. Neyse güzel olmuş rekabet olur biraz tsm içinde seviyorum bu takımı.
  • Nightblue'yu severim ama reklam kokusu yok değil. Kaç tane yedek jungler'ı var TSM'in yahu? 3 tane sub var, iki tanesi (diğeri Ninjaken) jungler. Team Solo Jungle?
  • bana göre Gambit Diamond'dan daha iyi ama bencilliğini ortadan kaldırması lazım. Artık ölümüne TSM'liyim yalnız aşırı sevindim bu habere ben.
  • WildTurtle önlerden demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

bana göre Gambit Diamond'dan daha iyi ama bencilliğini ortadan kaldırması lazım. Artık ölümüne TSM'liyim yalnız aşırı sevindim bu habere ben.

diamond dan daha mı iyi? şaka mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

quote:

bana göre Gambit Diamond'dan daha iyi ama bencilliğini ortadan kaldırması lazım. Artık ölümüne TSM'liyim yalnız aşırı sevindim bu habere ben.

diamond dan daha mı iyi? şaka mı bu?

Abartmış olabilirim ya futbol terimiyle açıklayacam Barcelona'ya Xavi'nin yerini doldurabilecek taze bir kan geldi ama şüpheler fazla.
  • quote:

yavaş ol 5 tane nightblue 1 tane diamondprox etmez
  • Adamın oyun tecrübesine güvenip sub olarak aldılar. Stream ile popüler oldu tsm de sub olarak kaptı öteye gider mi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.