Şimdi Ara

Nightblue3 Unranked to Diamond in 24 Hours Stream Live

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an yaklaşık olarak 15 saati kaldı 9w/1L Gold 3 e yerleşti. Kaybettiği maç lee sin support oynadığı maçtı.

Şu anda 12-1 olarak devam etmekte. Elohellcilere, haketmediği ligte olanlara, karşı takıma sürekli proların kendi takımına noobların geldiğini savunanlara duyrulur. (Ortalama 70 ping ile oynuyor bu arada 9 pingçiler gelmeden)

• Yeni moda mi oldu bu 24 saat te diamond yapmak?
  • Şu an oynadığı hesabın Lolking'i. Şu an tek rün sayfası var gördüğünüz gibi +9 armor 15.3 Damage +8 magic resist %2,5 cd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winscode -- 19 Ekim 2014; 22:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winscode

Şu an oynadığı hesabın Lolking'i. Şu an tek rün sayfası var gördüğünüz gibi +9 armor 15.3 Damage +8 magic resist %2,5 cd
    box box 5k dolar kazanınca nb durur mu hiç 3 güne 1 yapar hatta
  • quote:

Şu an oynadığı hesabın Lolking'i. Şu an tek rün sayfası var gördüğünüz gibi +9 armor 15.3 Damage +8 magic resist %2,5 cd
    Bu hızla biraz zor gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

Yeni moda mi oldu bu 24 saat te diamond yapmak?

Amaçları; herkes hak ettiği ligdedir ^^
  • Tqrr kullanıcısına yanıt
    Win streak'i bozmazsa 2 şer 2 şer gider gibi geliyo bana.
  • quote:

Win streak'i bozmazsa 2 şer 2 şer gider gibi geliyo bana.
    Boxbox efsane kalıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Boxbox efsane kalıcak

Alıntıları Göster
    Boxbox efsane kalıncak diyorsunuz da ilk bunu NB3 yapmamış mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BannedAccount

Alıntıları Göster
    west challenger olucam dedi olamadı na rank 1 olucam dedi olamadı şimdi unranked to diamond stream yapıyo bu adam baya komik tepeye showing you how to gain elo yazıp her maç ağlayan, flameleyen ve feedleyen, şansı sayesinde maç kazanan birinin 50000 izleyicisinin olması daha komik. bi şeyler öğrenmek isteyen crumbz veya oddone izlesin adam gibi oynayıp düzenli stream yapan bi bu ikisi var

• Auspexa kullanıcısına yanıt
    Şu olaya biraz daha profesyonel bakarsan senin haricinde kaç kişi west challenger olamadığını yada na rank 1 olamadığını umursuyor şu an? 50.000 izleyiciye ulaşabiliyor mu şu an? Evet! Show business mantığında bakmaya çalış bir de buna, kazanç tonla subs ve donateler, ortada bir iddaa var olur yada olmaz ama bu dediklerime ulaşabiliyor mu? Evet! Sorun ne ki o zaman? Ulaşırsa helal olsun, ulaşamazsa subs ve donateler yarasın. Bunu diyip geçiceksin bu kadar.
  • quote:

Şu olaya biraz daha profesyonel bakarsan senin haricinde kaç kişi west challenger olamadığını yada na rank 1 olamadığını umursuyor şu an? 50.000 izleyiciye ulaşabiliyor mu şu an? Evet! Show business mantığında bakmaya çalış bir de buna, kazanç tonla subs ve donateler, ortada bir iddaa var olur yada olmaz ama bu dediklerime ulaşabiliyor mu? Evet! Sorun ne ki o zaman? Ulaşırsa helal olsun, ulaşamazsa subs ve donateler yarasın. Bunu diyip geçiceksin bu kadar.
    kank seni niye almadılar ace'ye
  • Auspexa kullanıcısına yanıt
    valla apdo izlemekten kendimi alamıyorum bu aralar adam her lanede her heroyla döktürüyor ama oddone da dedigin gibi kaliteli baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

valla apdo izlemekten kendimi alamıyorum bu aralar adam her lanede her heroyla döktürüyor ama oddone da dedigin gibi kaliteli baya.
    Boxbox sağlam para kaldırdı, o yüzden benzerleri türev.

İlk yapan da NB3'ydu deniyor, bilemedim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 20 Ekim 2014; 3:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Boxbox sağlam para kaldırdı, o yüzden benzerleri türev.

İlk yapan da NB3'ydu deniyor, bilemedim şimdi

Alıntıları Göster
    Sezon 3'te yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam izlemeye o zaman başlamıştım NB3'ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

Apdo'yu nasıl izliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaib

24 Saatlik yapmıyordu. 1 Haftada bronz to Challenger yaptıktan sonra ilgi çekmeyi başardı.
  • 24 saat oyun mu oynanır bu nasıl manyaklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

24 saat oyun mu oynanır bu nasıl manyaklik

Boxbox 37 saat araliksiz oynadi uyumadan, pc basinda yemek başında yiyerek falan

Gercekten cok zararli bencede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: diego26

24 saat oyun mu oynanır bu nasıl manyaklik

Boxbox 37 saat araliksiz oynadi uyumadan, pc basinda yemek başında yiyerek falan

Gercekten cok zararli bencede...

Alıntıları Göster
    Şu anda 22 saat geçmiş ve hala golddan çıkamamış,hatta oyunları taşımakta oldukça zorlanıyor.Çok takip etmedim ama riot sanırım lig atlama olaylarını değiştirdi.Eskiden bu nigtblue bronz5 bir hesabı alıp 20 maç üst üste kazanınca elosu tavan yapıyordu ve seri maçı yapmadan 2 lig birden atlıyordu.Şimdi sanırım 2 lig atlama ve seri maçı atlamadan atlama olayı kalkmış baya zorlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 20 Ekim 2014; 11:54:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.