Şimdi Ara

NightmarE_6 ÜYE HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün NightmarE_6 nickli arkdaştan heco victa 101 hoparlör aldım hoparlör kırık çizik içinde geldi sağ hoparlör içini açtığımda 2 ye ayrılmış olduğunu gördüm çalmıyor kargoda üzerinde kırılır ibaresi bile yapıştırılmamış hoparlörün vidaları yeirnden çıkmış resimlerde görülüyor

hiç bir şekilde iadesini kabul etmiyor

ben şimdi neden kırık bozuk hoparlörü kabul ediyim

herşeyi geçtim içindeki hoparlör çalışmıyor

fotoğrafları çekip arkadaşa gönderdim kesinlikle böyle değildi kargoda oldu diyor

buda ilanı
    https://forum.donanimhaber.com/heco-victa-center-101--141284396?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

70tl kargo parası ödedim 370 tl ye geldi

NightmarE_6 ÜYE HAKKINDA

NightmarE_6 ÜYE HAKKINDANightmarE_6 ÜYE HAKKINDANightmarE_6 ÜYE HAKKINDANightmarE_6 ÜYE HAKKINDANightmarE_6 ÜYE HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironpump -- 17 Haziran 2020; 22:50:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam öncelikle konuyu sorunlu alışverişlere açmanız gerektiğini bildiğiniz halde buraya açmak bencilce.

İkincisi bu tarz konular kesinlikle alışverişin başında konuşulacak şeyler. konuşulmazsa böyle şeylerin yaşanması çok doğal. Ben alırken kargodaki tüm sorumluluğu satıcı üstleniyorsa bir ürün alırım. Satarken de tabi ki aynı şeyi yapıyorum. Sormaya bile gerek yok. İlanlarımda da yazıyorum artık. Ürün alıcısına ulaşana kadar alıcının yapabileceği hiçbir şey yok çünkü. Niye alıcı bedel ödesin. Akıl var mantık var. Hangi firma yolda kırılmış diyebilir sıfır ürün için? Firma ile bizim bu konuda farkımız olamaz bence. ürün satıyoruz para alıyoruz. Bir alışveriş gerçekleşiyor. Araba alacağız, adam gelirken kaza yapsa biz mi ödeyeceğiz bedelini? Biz ne yapabiliriz ki? Bu hoparlör 10'a da bölünebilir en ufak çiziksiz de gelebilir. Paketlemeye bağlı. Siz bu konuyu baştan konuşmayınca satıcı arkadaş da baştan savma paketlemiş olabilir. Nasılsa parasını aldım ve yolladım gerisi banane... Ahlak meselesi. Siz kendinizi korumayı bileceksiniz.

Geçmiş olsun, çözüme ulaşırsınız inşaallah ama önce siz saygılı olun kurallara, sonra da saygı bekleyin derim. Konuyu doğru yere açın mesela :)

• Öncelikle geçmiş olsun ve arkadaşında dediği gibi konuyu doğru yere açmak lazım.

Sebep ne olursa olsun satıcı başta belirtmiyor sa kargo sorumluluğunu almam diye (büyük şehirler dışında satması çok zor) sonrasında sinsiliğe yatması şaşırtıcı ki birde formun eski üyelerinden biri olması!!!

Forumda artık bu tip konular çok yaşanmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.