Şimdi Ara

Nightmu Exp:4000 lvl reset 1000 oldu Res atinca Herşey kaliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malatya server guzelde hic jewel bulamadım kanat basmak istiyom ama chaos um bile yoq bide soulda satsanız olmazmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

malatya server guzelde hic jewel bulamadım kanat basmak istiyom ama chaos um bile yoq bide soulda satsanız olmazmı???

katılıyorum.soul satılmalı.

mariachi beni oyunda bul sana chaos veririm merak etme

oyunun sexy elfi LeGoLaS
  • BU OYUN OYNANMAZ 1000 DE RES ATİLİYOR ÜSTELİK YENİ BAŞLAYANLARA HİÇ BİR ŞEY YOK LOSTTOWER BOŞ LOSTTOWER ^5 BOŞ DAVİASTA DOLU CANAVAR VAR HEMEN GEBERİYON

3 GUNDEN BERİ 1 RES ATAMADİM SOUL U BOŞVER HERYER SOUL DOLU AMA YENİ BAŞLAYANLARA YARDİM BİLE ETMİYOLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 12 Nisan 2006; 15:26:16 >
  • sabron soul doluysa biraz bizi gör
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

BU OYUN OYNANMAZ 1000 DE RES ATİLİYOR ÜSTELİK YENİ BAŞLAYANLARA HİÇ BİR ŞEY YOK LOSTTOWER BOŞ LOSTTOWER ^5 BOŞ DAVİASTA DOLU CANAVAR VAR HEMEN GEBERİYON

3 GUNDEN BERİ 1 RES ATAMADİM SOUL U BOŞVER HERYER SOUL DOLU AMA YENİ BAŞLAYANLARA YARDİM BİLE ETMİYOLAR

len sen oynamayı bilmiosan ben napam 2 gunde 3 res attim ben
  • Sabron losttower7 yaratik var icarus git oradada losttower7 yaratiklari war davias 20 20 git ordada büssürü yer war stad desen yine dolu sen ne istiyon daha ben anlamadim Herkes atio bi sen atamiosun enteresan
  • server kapaLı ve hiç bi adminin msn si açık değil
  • Para Derdi, EkmeK Derdi, Cin insanlarla uğraşma derdi Cömert Yarabbim banA verMiş Her DerDi

Ama bir tek çözüm vermemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 13 Nisan 2006; 14:26:01 >
  • malatya kardeş sözüm sana

stadium da full dolu diyosun stadium da kasmalık sadece 3 kaliteli spot var diğerlerinde 500 e kadar anca kasarsın
    o 3 spota da birileri gelip el koyuyo ks yapıolar
    stadiumdaki her kafese bc6 monsters koyun daha iyi olur

gelelim diğer spotlara (lt7-icarus-davias)
    buralarda da en fazla 600 e kadar kasılır
    stadiuma yeni spotlar koyun
    ayrıca drop düşük onuda söleyim
  • ya lost ta da canawar olsun bide kundun +34 de satilsin baska bisi istemiyom

saygılar

...
  • kundun +34 mü? o ne yaw
  • kundun +3 +4 diyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 13 Nisan 2006; 19:10:24 >
  • arkadaşlar muonlinede kelime yanlıslarına sinir oluyorum adamlar tutturmuslar deişik deişik laflar üretiyorlar KUNDUN A kundum kumdum kudnum diorlar sacma sapan kelimeler üretmeyin
  • tamam kizma düzeltiriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLieNWa®E

malatya kardeş sözüm sana

stadium da full dolu diyosun stadium da kasmalık sadece 3 kaliteli spot var diğerlerinde 500 e kadar anca kasarsın
    o 3 spota da birileri gelip el koyuyo ks yapıolar
    stadiumdaki her kafese bc6 monsters koyun daha iyi olur

gelelim diğer spotlara (lt7-icarus-davias)
    buralarda da en fazla 600 e kadar kasılır
    stadiuma yeni spotlar koyun
    ayrıca drop düşük onuda söleyim

Seni Zorla Tuttugumuz Yok ister kasarsin ister kasmazsin bu senin zevkine kalmiş hemde bi sen bana böle bi şikayetle geldin herkes resini atio herşeyden memnun bi sen degilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [MaLaTYa] -- 13 Nisan 2006; 21:55:37 >
  • ya ustume gelmeyin ben sizin kadar iyi bilmiyom serverlerle içli dişli degilim
  • insanlara bişeyy önermek bile suç oldu hemen köpürüyolar

sanki coook sey biliyolarmiş gibi
  • Bak ben server acıldıgında usenmeyıp kastıysam ıstedıgım yerede gıdıp KS mı yaparım ıstedıgım kısıyıde ıstedıgım yerde keserım.Ben ıcarus phonıxlerde kasıorum cok da delı lvl gelior.oyunu kasmasını bılmıonuz...
  • ya kasaları geri getrin lutfen ya elimde bi ton item kaldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

ya kasaları geri getrin lutfen ya elimde bi ton item kaldi

Su An icin kasalari yerine koymiycagim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.