Şimdi Ara

Nightmu Exp:4000 lvl reset 1000 oldu Res atinca Herşey kaliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu yapamazlar cunku site server pcsinde deil sql e baglaması gerek onu malatyada sanırım bu bilgiye sahip deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

onu yapamazlar cunku site server pcsinde deil sql e baglaması gerek onu malatyada sanırım bu bilgiye sahip deil

Evet Sql bilgim fazla yok ama bana kimse ögretmedi a~town yani osirisden bahsediyorum
    5 Tane spot koydm stada Dolaşin çok güzel oldu
  • malatya sanki hayatımı da osiris yazdı tobe tobe senin kafada valla bi bisiler var adama bak yaw anlamıyormusun evladım reset sistemini osiris yaptı oky ne yalan sölicem tobe tobe Allah bilir benim pcyide o almıstır serveride o kurmustur
  • ayrıca sadece reset sistemi 99b de vardı baska versionlar sırf benim eserim ve kendi emegimdir ilk serverimi kurarken ben tek tek forumlarda dolasarak kurdum yani toplam 3 ayımı aldı ve hicte ugrastıgıma pisman deilim cunku adamlar karsıma gectiginde serverimi kendim kurdum diyebiliyorum ayrıca bizim ole muserver dan anlayan arkadasımız yoktu
  • quote:

malatya sanki hayatımı da osiris yazdı tobe tobe senin kafada valla bi bisiler var adama bak yaw anlamıyormusun evladım reset sistemini osiris yaptı oky ne yalan sölicem tobe tobe Allah bilir benim pcyide o almıstır serveride o kurmustur

Sql sana ögreten osiris
  • ha anlamadım sql i osiris mi ogretti nesini ogretti bi solermisin? reset sistemimi?
  • osiris buraya gelde gör malatyanın neler dediklerini reset sistemi fln onları saydık adam dior sql i sana osiris ogretti ??? bu nedir acıklama istiyorum bu fikirleri katan senmisin malatyaya ???
  • simdide emegimize el koyuyorlar muarchangel acılalı 9 ay oldu ve 10. aya dogru gidiyor ben osiris ile nezman tanıstım ben muarchangel i kurarken osiris falan yoktu kısın ortasında ocakta fln tanıstık orisi ile ozan (alienware) ile tanısmıslıgımız 11 ay fln oluyor o bilir muserver kurarken birisi yardım ettimi ben kendi ugraslarımla kurdum serveri ben ozana bazı muserverlar ve yardımcıları (mueditor) fln söylüyordum o arıyıp bana gonderiyor bizde serveri kurmayı tekrar deniyorduk siz ne diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 18 Nisan 2006; 20:01:06 >
  • night mu Stadium spot hakkında görüşlerim:

Nightmu Exp:4000 lvl reset 1000 oldu Res atinca Herşey kaliyor

bu arada bahadır serverla ilgilenemiyorum gm charımı sil farketmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLieNWa®E

night mu Stadium spot hakkında görüşlerim:

valla güzel yapmışsın ve sana aynen katılıyorum
  • ser suan neden offline ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

quote:

Orjinalden alıntı: aLieNWa®E

night mu Stadium spot hakkında görüşlerim:

valla güzel yapmışsın ve sana aynen katılıyorum

Sagolun Daha iyi yapicam Zaman Oldugunda Server kapanma Sebebi tam 2-3 haftaya yakin Bilg. kapatmadim bugunluk bi kapayim dedim

• quote:

malatya sanki hayatımı da osiris yazdı tobe tobe senin kafada valla bi bisiler var adama bak yaw anlamıyormusun evladım reset sistemini osiris yaptı oky ne yalan sölicem tobe tobe Allah bilir benim pcyide o almıstır serveride o kurmustur

kurmadi o gelmedi geldiyse ta ................ tamam mı ama sana sql o ögrettiyse ögretmedi diyenin taaaaaa aa......... tamam mı
  • malatya hemşerim uğraşma sen yaw bnlarla

serverını düzenlemeye bak kafayı yorma bu konularla

resimdeki gibi yapabilirsen çok iyi olur ayrıca stadiuma sol en üst köşeye red dragon king lerden ( golden dragon un golden olmayanı ) koyarsan normal darkside hurri falan bulma şansımız artar
  • zaten dun onun için ugrastim red dragon koydm dediklerin çikmasi içinn zaten ayni düşünmüşüz ayrica Drakan Ve giant draknda koydm Tam Sol üst köşeye 20 116
  • abi su red dragon kingleri nasıl guclendirdin anlayamadım 3520 defans war bana tek atıyolar dusun artık abi onların gucunu bence biraz azalt
  • quote:

Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]

zaten dun onun için ugrastim red dragon koydm dediklerin çikmasi içinn zaten ayni düşünmüşüz ayrica Drakan Ve giant draknda koydm Tam Sol üst köşeye 20 116

iyi yere koymussunda bide kesebilsek
    daha ii olcak
  • ben keseyirum %200 kusurluk ms yi atıyorum hepsi yerde genelde +4 magus +4 hurri +4 dark side item dusuyor
  • horror oyundaki nicin ne=?
  • Arkadaslar Exc Grand Soul pant helm boot ve gloves alınır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.