Şimdi Ara

Nightmu Exp:4000 lvl reset 1000 oldu Res atinca Herşey kaliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki o zaman malatya kardes benim MariachiSM die bi char war ondaki Dewil wingi nemim diger car olan El Mariachi Ye koyarmisin
  • malatya saol energyimi 32000 e düşürdün ama mana gene patlak
  • malatya hemşerim sorun yok ta serverda stadiumda spot azlığı var ama stadiumda az sadece

kaliteli spot 3-4 tane var oralar da hep dolu oluyo

stadiumun sag tarafındaki yolu spotla doldurursan daha iyi olur herkes açısından

@iceman üzerinde increase mana lı item varsa çıkar onlar patlatıyo manayı
  • evt spot koy malatya kardes millet birbirini kesio curcuna oluyo orası biraz daha spot koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLieNWa®E

malatya hemşerim sorun yok ta serverda stadiumda spot azlığı var ama stadiumda az sadece

kaliteli spot 3-4 tane var oralar da hep dolu oluyo

stadiumun sag tarafındaki yolu spotla doldurursan daha iyi olur herkes açısından

@iceman üzerinde increase mana lı item varsa çıkar onlar patlatıyo manayı

saolasın oZan kardeş spot konusunda haklısın 3 tane kaliteli spot war artırılırsa ii olur
  • ben hala kasa istiyom
  • yaw bk lar bu serverde nerde kasior stadda onlara gore spot yok
  • Tamam arkdaslara ayarlamaya calisicagim ama hata werior onu düzeltmeye çalişiyorum
  • malatya okadar serveri harab etmeye gerek yok deistir 44405 portunu baska bisi yap ona görede launcher build et tamamdır ne dupe ne mupiex ha baska türlü yaparlarsa onu bilemem hahamu haricinde ama hahamu ve mupiex istemiyorsan 44405 i deistir tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: A~town

malatya okadar serveri harab etmeye gerek yok deistir 44405 portunu baska bisi yap ona görede launcher build et tamamdır ne dupe ne mupiex ha baska türlü yaparlarsa onu bilemem hahamu haricinde ama hahamu ve mupiex istemiyorsan 44405 i deistir tamamdır

Hms Saol Deniyecegim
  • malatya kardes sm karizmanın oyunda etmediği küfür yok bykezza ya yolladım ss sini ama banlamadiniz ayrıca sm karizma charının sahibi mayonezmiş
  • küfürler havada uçuşuyoR
  • kardeş ben oyuna yeni giriyorum connect dedimmi hata veriyo neden dir?şimdiden teşekkür ederim
  • server dısa kapalıdır ondan hata alıyosundur sindi girmeyi dene
  • ya stadium a biraz daha spot ekleseniz
  • abi hala dc diyoya nasıl olcak açıklar mıınız
  • malatya kardes ya ben artiik sikildim 940 oldum kasacak yer yoq lvl atliyamiyom lutfen daha cok spot
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

malatya kardes ya ben artiik sikildim 940 oldum kasacak yer yoq lvl atliyamiyom lutfen daha cok spot

TAMAM KOYACAGIM SIZ UYURKEN BEN CALISIYORUM AMA:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]

quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

malatya kardes ya ben artiik sikildim 940 oldum kasacak yer yoq lvl atliyamiyom lutfen daha cok spot

TAMAM KOYACAGIM SIZ UYURKEN BEN CALISIYORUM AMA:)

saol adminim sen cok yasa
  • adminim bide siteye stat ekleme bölümmü koysanız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.