peki o zaman malatya kardes benim MariachiSM die bi char war ondaki Dewil wingi nemim diger car olan El Mariachi Ye koyarmisin
malatya saol energyimi 32000 e düşürdün ama mana gene patlak
malatya hemşerim sorun yok ta serverda stadiumda spot azlığı var ama stadiumda az sadece
kaliteli spot 3-4 tane var oralar da hep dolu oluyo
stadiumun sag tarafındaki yolu spotla doldurursan daha iyi olur herkes açısından
@iceman üzerinde increase mana lı item varsa çıkar onlar patlatıyo manayı
evt spot koy malatya kardes millet birbirini kesio curcuna oluyo orası biraz daha spot koy
quote:
Orjinalden alıntı: aLieNWa®E
malatya hemşerim sorun yok ta serverda stadiumda spot azlığı var ama stadiumda az sadece
kaliteli spot 3-4 tane var oralar da hep dolu oluyo
stadiumun sag tarafındaki yolu spotla doldurursan daha iyi olur herkes açısından
@iceman üzerinde increase mana lı item varsa çıkar onlar patlatıyo manayı
saolasın oZan kardeş spot konusunda haklısın 3 tane kaliteli spot war artırılırsa ii olur
ben hala kasa istiyom
yaw bk lar bu serverde nerde kasior stadda onlara gore spot yok
Tamam arkdaslara ayarlamaya calisicagim ama hata werior onu düzeltmeye çalişiyorum
malatya okadar serveri harab etmeye gerek yok deistir 44405 portunu baska bisi yap ona görede launcher build et tamamdır ne dupe ne mupiex ha baska türlü yaparlarsa onu bilemem hahamu haricinde ama hahamu ve mupiex istemiyorsan 44405 i deistir tamamdır
quote:
Orjinalden alıntı: A~town
malatya okadar serveri harab etmeye gerek yok deistir 44405 portunu baska bisi yap ona görede launcher build et tamamdır ne dupe ne mupiex ha baska türlü yaparlarsa onu bilemem hahamu haricinde ama hahamu ve mupiex istemiyorsan 44405 i deistir tamamdır
Hms Saol Deniyecegim
malatya kardes sm karizmanın oyunda etmediği küfür yok bykezza ya yolladım ss sini ama banlamadiniz ayrıca sm karizma charının sahibi mayonezmiş
küfürler havada uçuşuyoR
kardeş ben oyuna yeni giriyorum connect dedimmi hata veriyo neden dir?şimdiden teşekkür ederim
server dısa kapalıdır ondan hata alıyosundur sindi girmeyi dene
ya stadium a biraz daha spot ekleseniz
abi hala dc diyoya nasıl olcak açıklar mıınız
malatya kardes ya ben artiik sikildim 940 oldum kasacak yer yoq lvl atliyamiyom lutfen daha cok spot
quote:
Orjinalden alıntı: El Mariachi
malatya kardes ya ben artiik sikildim 940 oldum kasacak yer yoq lvl atliyamiyom lutfen daha cok spot
TAMAM KOYACAGIM SIZ UYURKEN BEN CALISIYORUM AMA:)
quote:
Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]
quote:
Orjinalden alıntı: El Mariachi