Şimdi Ara

Nihat Bilgin çözenlerin fikrini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler bilen gören vardır ben 1 k isteyen bir Dh üyesiyim fizikte tek kaynak video izleyip direk Nihat’a geçiyorum kafama takıldı tork ve denge konusunda 4-5 dk alan sorular oldu yani konu belli tork ve denge ne kadar zor olabilir ki diyorum ister istemez bir soru işareti oluyor kafada yani 130-140 soru var vektörden tork dengeye kadar son 20-30soru zaten 2dk falan aldı zaten arada da 4-5 soru böyle dediğim gibiydi çözenler iyi sıralama isteyenler sizce nasıl uğraştırıcı mı gerçekten yoksa bana mı öyle geldi zor değil uğraştırıcı 4-5skru var 8-9testte çözülüyor çoğu kolay ayt de süre de çok Fakat yine de insan kuşkulanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dereceiçinomuzomuza -- 7 Şubat 2019; 11:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nb nin son testleri güzel oluyo konu ne olursa olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nb kolay kitap sen bi de yayındenizi çöz

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Nb kolay kitap sen bi de yayındenizi çöz
    Nb kolay bir kitap degil bence.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Tyt/Ayt sinden bahsediyorsak kolay bence. 9 10 11 12 kitapları gayet iyi denemesi de muhteşem ama tyt ayt si kolay. Özellikle basit makineler, iş enerji momentum vs çok yüzeysel geldi bana

• 5-6 tane uğraştırıcı 20küsür de orta üstü diyebileceğimiz sorular var yayın denizi daha kolay geldi (arkadaşta var) illa uğraştırıcı vardır onda da ama baktım bu konulara Nihat’ta güzel şeyler var ayt diye 3-4 dk vakit olur böyle kaç soru gelir ki kişiye göre değişiyor o zaman bu kitaplar

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Tyt ayt tek kitap olduğu için ve forumda da meşhur olması da eklenince aldım bunu videoyu dinleyince eski bildiler de geliyor belleğe sonra direk giriyorum 130-140soru konu çalışması ile beraber (tork denge kuvvet karışık 140 soru) 2gün sürdü 3saat gidiyorum günlük çalışmam bu 6saat yani iyi bir süre totalde gibi ama 4-5 soru 20dk yedi zaten çok şükür bitti mekanik falan bu kadar uğraştırmadı demekki daha iyi dinlemişim onları lisede😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam tork dengeyi ben hicbir zaman halledemiyorum palmede bile cozemiyorum nbye de dokunamiyorum oyle olunca 😥 bu konu nasil hallolur ne yapayim ne edeyim bir onerisi olan var mi video izliyorum tamam anladim diyorum 2 soru anca cozebiliyorum ve her denemede istisnasiz cikiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nb piyasadaki en iyi fizik kitabı (bence)
  • hocam güzel yorum soruları varda nb de tork dengede zorlandıysanız sıkıntı yok, geçen sene gelen tork sorusu malum. Ve kitap ve denemeleri harikadır ki bana göre en iyi fizik kaynaklarıdır
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    1 soru boş gerisi doğru ama yorum değil de 4-5 soru var hep. birşey eklemeyi unutuyorum 4-5 dk geçiyor eksik vektörü çizene kadar 130-140 soru Da 5 tane böyle zaman yiyen vardı ben 1 gün konu 1 gün soru yaptım belki üst üste 130-140 soru çözdüm diye olabilir ayt de süre var o dert değil de yani ilk1000istediğim için de tereddüt etmişimdir

• Yeni basım çok mu farklı yaw bende geçen seneki var hiç o kadar zorlamadı
  • Nb’nin tork dengesi bence olması gerekenden fazla zor. Geçen sene denge durumunda torkların oranı ne olur gibi bir soru geldikten sonra fazla da takılmamaya başladım yapamayınca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crysis123 kullanıcısına yanıt
    Zor değil de uğraştırıcı diyelim o açıları gereken yere getirmek bile işkence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.