madrid'de yine bişeyler karıştırıyorlar bunlar.. ben forlan ve t.direktör flores diyorum..
El Clasico 'da olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: ...BJK...
Sonuçta Nihat buraya silah zoruyla getirilmedi.MAdemki Beşiktaş'ı bu kadar seviyordu neden astronomik ücretle teklifi kabul etti.Kimsenin içinde BJK sevgisi kalmamış.Toplasan 3-4 oyuncu.Diğerleri para için herşeyini satar.Bize Necip gibi paragöz olmayan savaşan gençler lazım.
Neden kimse Q7'ye laf etmiyor çünkü aldığı parayı sonuna dek hakediyor.Maçları izleyenler bilir.Adam yırtınıyor.Boşversenize herşey ortada zaten
nihati formsuzlukla elestiren kisiler, acaba butun sezon oynamayan adam 1 macta nasil form tutar hic dusundunuzmu ? sen adami 2 senedir oynatma sonra 1 macta harikalar yaratmasini bekle. nihat eger yerinde ve devamli olarak kullanilmis olsaydi takimin kesinlikle en etkili adami olurdu. yazik olacak goreceksiniz, ispanyada izlerken iciniz gidecek !!!
Süper haber.
quote:
Orijinalden alıntı: Feint-TR
Çok saçma işler yapıyo BJK yönetimi..İki futbolcu sahada tartıştı diye biri kovulur mu takımdan ki bence Nihat haklı....İbrahim Üzülmezde benzer olay atacaksan ikisnide at..
nihat bunun içinmi gitti zannediyorsun saha dışındakı hareketi ve daha önemlisi zaten kendisi gitmek istemiş daha önceden kafasında bitirmiş yonetıme bunu iletmişler yonetimde kolaylık gosteririz demiş gitmek isteyeni kim niye tutsun
quote:
Sonuçta Nihat buraya silah zoruyla getirilmedi.MAdemki Beşiktaş'ı bu kadar seviyordu neden astronomik ücretle teklifi kabul etti.Kimsenin içinde BJK sevgisi kalmamış.Toplasan 3-4 oyuncu.Diğerleri para için herşeyini satar.Bize Necip gibi paragöz olmayan savaşan gençler lazım.
Neden kimse Q7'ye laf etmiyor çünkü aldığı parayı sonuna dek hakediyor.Maçları izleyenler bilir.Adam yırtınıyor.Boşversenize herşey ortada zaten
aynen katılıyorum
yönetimin kupa finali üstü böyle bi rezillik yapacağını düşünmüyorum.
İyi olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
yönetimin kupa finali üstü böyle bi rezillik yapacağını düşünmüyorum.
gondermezlerse rezillik olur. dingonun ahiri degil burasi.
Gerek degildi zaten, kar ettigimiz 3.5 milyon euro ya sevinelim bence... karsilkli feshedildiyse sonucta bir tazminat ta verilmeyecek... zaten kendisi de ispanyaya gitmek istiyorud.. 2-3 sene takilir orada birakir futbolu..
Onumuze bakalim biz... butun dis gucler takimimizi dagitmak istiyorlar cunku cekemiyorlar... Almeida nin uzerine oyunlar oynaniyor simdi de..
Giden gider kalan saglar bizimdir arkadaslar..
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
Büyük aptallıklar yapılıyor yine.
naptı ki nihat 2 senedir.porto golü haricinde
quote:
Orijinalden alıntı: wesker7
quote:
aynen katılıyorum
Aynen. Nihat Beşiktaşın çocuğudur geyiğine gerek yok. Sözleşme şartları belli. Metin Ali Feyyazlar boş mukaveleye imza atarlardı. Nihatın sözleşmesi garanti, en ufak bir hata yok Banka Teminatı neden koydurdu?
Bütün futbolcular kafasına göre davranıyor yahu. Bu takımın şu anki kadroyla seneye asla geleceği yok. Herkes muallakta, forma için mi para için mi sorusunu soruyorlar kendilerine. Bu takımda alnının akıyla formayı ve parayı hak eden sayılı futbolcu var.
Söylenecek çok şey var aslında da, daha sonra artık..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme