Şimdi Ara

Nihat Kahveci gitt..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twitter'dan sabri ugan yazdı şimdi nihat kahveci'nin sözleşmesi feshedilmiş..

• hayırlı olsun, burda nihat'a sayıp sövmenin anlamı yok nihat'ın geçmişi tartışılmaz, ilk geldiğinde tüm beşiktaşlılar çok sevimişti ama tekrar dönüş tutmadı..
    porto'ya attığı golü unutmayacağım..

yolu açık olsun..
  • baya doğrulandı galiba.. ajansspor haber yapmış..

Nihat gitti !..

Beşiktaş'ta beklenen gelişme yaşandı, Konyaspor maçı sırasında ve sonrasında gerginlikler yaşayan Nihat Kahveci'nin sözleşmesi feshedildiği belirtildi..

Lig TV'nin haberine göre; Konyaspor maçı içinde Quaresma ve maç sonrası da gazeteci Turgay Demir ile tartışma yaşayan Nihat Kahveci'nin sözleşmesi feshedildi.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110427/nihat_gitti_.html
  • Büyük aptallıklar yapılıyor yine.
  • Yanlış başlığa atmışım doğru yer burası olacaktı.

"Nihat bile İspanya'ya oynamaya gidecekse eğer diğer yıldızlar ne diye takımımızda kalsınlar?

4 maç kalmış, gidecekse, gönderilecekse bile bekleyin sezon sonunu. Valla kızdım yine!
    Takım da konsantrasyon filan bırakmaz böyle saçma sapan işler! Kupayı da alamayacaklar bu gidişle."
  • Beşiktaş Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı son günlerde yaşadıklarıyla gündemden düşmeyen Nihat Kahveci'ye sahip çıkarak, "Gerekli cezayı vereceğiz ama birileri istedi diye onu yedirmeyeceğiz" diye konuştu.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Konyaspor maçında saha içinde ve dışında yaşadığı olaylar yüzünden eleştirilen Nihat Kahveci için Lig TV'ye özel açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, "Nihat'ın menajeri Murat Kuş bundan iki hafta önce bize geldi ve Nihat'ın mutsuz olduğunu, ayrılmak istediğini söyledi. Bu teklifi değerlendirmeye alacağız çünkü mutlu olmayan bir futbolcuyu kadroda tutamayız. Ancak yaşadığı olaylar yüzünden Nihat Kahveci'yi kimseye yem etmek istemiyoruz. O Beşiktaş'ın önemli değerlerinden birisidir. Gereken cezayı alacak" ifadelerini kullandı..

Serdal Adalı, gündemden düşmeyen Diego Forlan konusuna da açıklık getirerek, Atletico Madrid'in istediği şartlarda bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını dile getirdi.

Serdal Adalı, Uruguaylı futbolcunun maliyetinin yüksek olduğunu belirterek, "Forlan'ın bonservis bedeli 12 milyon Euro. Kendisi yılda 4.5 milyon Euro alıyor. Bu şartlarda transfer hayal olur. Ancak biz de teklifimizi yaptık. yeni bir teklifle daha gideceğiz. Bizim dediğimiz şartlar gelişirse Forlan'ı alabiliriz yoksa mümkün değil" diye konuştu.

Bu arada Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Almanya'ya giderek bazı Türk futbolcular ve menajerleriyle masaya oturdular. Beşiktaşlı iki yöneticinin listesinde 5 futbolcunun bulunduğu ve bu oyuncuların sadece kendileriyle değil aileleriyle de görüştükleri belirtildi.

http://spor.milliyet.com.tr/nihat-gonderilecek-mi-/spor/spordetay/27.04.2011/1383104/default.htm

Herkes mutsuz... Niye? N'oldu?

• "
    -MUTSUZ KADRO SİZİN ESERİNİZ..-
    Nihayetinde mutsuz bir kadro oluştu Beşiktaş’ta..
    Biz mutsuzluğu son olarak sahada gördük; Nihat’la - Quaresma arasındaki tartışmada..
    Ancak sadece bunlar mı ?
    Guti gitmek istiyor.. Almeida gitmek istediğini belirten açıklamalar yapıyor..
    Takımda mutsuz yabancılar, geleceğinden emin olmayan yerliler var..

Takımdaki sevgi ortamının olmadığını hep söyledik.. Burada Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na yine iki çift lafım var. Takım içerisinde sevgi saygıyı artık oturtun. Dilimizde tüy bitti. Takımda kavgalar oluyor, gitmek isteyenler ayyuka çıkıyor, siz ise bunları çözemiyorsunuz.. Bu sıkıntılar oluyorsa, sizin takımı sahiplenmemenizden kaynaklanıyor.. İbrahim Üzülmez olayı, Nihat olayı vs..
    Böyle sürerse bunların devamı da gelir.. Artık sevgi ortamını takıma yaşatın.. Takım içerisinde sevgi ve sahiplenmeyi yaşatmazsanız bu süreç böyle devam edecek !… "

http://www.ajansspor.com/yazarlar/hayriulgen/h/20110427/nihat_kahveciyi_ve_degerlerini_silmek.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kupadan çok az ümidim vardı, artık o da yok, resmen takımı dağıttılar, giden gidene
  • bu kafayla sene 10. olsak iyidir.
  • Yolu açık olsun.
  • abi gitsin gitsin diyordunuz ne oldu, kim gitsin konularında ilk başa yazıyordunuz aha gitti işte..
    şimdi de üzülüyorsunuz giden gidiyor diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

abi gitsin gitsin diyordunuz ne oldu, kim gitsin konularında ilk başa yazıyordunuz aha gitti işte..

Yoo ben yazmıyordum, benim listem en iyi liste bence gidecekler açısından
  • Çok saçma işler yapıyo BJK yönetimi..İki futbolcu sahada tartıştı diye biri kovulur mu takımdan ki bence Nihat haklı....İbrahim Üzülmezde benzer olay atacaksan ikisnide at..
  • Fenerbahçe ile görüştüğü için alınmıştı iyide yapılmadı.
  • nihat saha içinde yapması gerekenleri yapamayınca saha dısında yapmaması gerekenleri yapıyor
    sen 1 sezon boyunca yat sonra gel takımın en iyisi en mücadelesi Q7 ye çat...defol bu takımdan nihat
  • Cengiz Zülfikaroglu ile Madrid'de bulunan Adalı "Nihat konusundaki gerçekleri sizin vasıtanızla Beşiktaş taraftarlarına bildiriyorum. Nihat benim çok sevdigim bir kardeşimdir. Ancak maç sonra yaptiklarının elle tutulur bir yanı yok. Başından sonuna kadar hatalı. Kendisi ile yollarımız büyük bir ihtimalle ayrılacak, fakat bu ayrılığın sebebi kesinlikle gazeteci Turgay Demir degildir. Sayın Demir şunu bilmeli ki, şerefli Beşiktaş formasını kimin giyip kimin giyemeyeceğine Beşiktaş yönetim kurulu karar verir. Kimse Beşiktaş yönetim kurulundan büyük degildir ve kimse Beşiktaş yönetimine ne yapacağını öğretemez. Nihat'ın menajeri bundan 10 gün önce bana geldi ve sezon sonunda Nihat'ın takımdan ayrılmak istediğini, İspanya'da bazi kulüplerle gorüşme halinde olduklarını, bize de yardımcı olup olamayacağımızı sordu. Bende kendisine 10 gün once Nihat'ın kararına saygı duyduğumu ve gerekli kolaylığı yapacağımızı bildirdim. Pazartesi yapılacak yönetim kurulu toplantısında konuyu degerlendireceğiz " diyerek sözlerini tamamladı.

Olayın kavgayla falan alakası yok.Tamamen Nihat'ın kişisel isteği.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Cengiz Zülfikaroglu ile Madrid'de bulunan Adalı "

madrid'de yine bişeyler karıştırıyorlar bunlar..
    ben forlan ve t.direktör flores diyorum..
  • Sonuçta Nihat buraya silah zoruyla getirilmedi.MAdemki Beşiktaş'ı bu kadar seviyordu neden astronomik ücretle teklifi kabul etti.Kimsenin içinde BJK sevgisi kalmamış.Toplasan 3-4 oyuncu.Diğerleri para için herşeyini satar.Bize Necip gibi paragöz olmayan savaşan gençler lazım.

Neden kimse Q7'ye laf etmiyor çünkü aldığı parayı sonuna dek hakediyor.Maçları izleyenler bilir.Adam yırtınıyor.Boşversenize herşey ortada zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

abi gitsin gitsin diyordunuz ne oldu, kim gitsin konularında ilk başa yazıyordunuz aha gitti işte..

Hocam her şeyin bir yolu yordamı ve de zamanı vardır.
    Hiçbir şekilde Beşiktaş'a yakışmıyor.

Bir adamı gönderecekseniz bile sene sonunda bunu yapabilirsiniz. Nedir bu acele?
    Yangından mal mı kaçırılıyor? Vallahi anlamak mümkün değil.

Hayır önümüzde Kupa finali gibi bizler açısından çok önemli bir maç varken ne gerek var bu tarz gerginliklere?
    Takımdaki diğer oyuncuları etkilenir bu olaylardan.

İyice birilerinin çiftliği gibi yönetilmeye başlandı takım.

• Deli Ibo diyorum ya RUH'unla oynuyordu :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.