ne zamandan beri okuyodun baştan sona kadar okudun mu okumadıysan almıyolar he direk fake oluyosun bizim gibi
quote:Orjinalden alıntı: jogo_bc sen almışsın,yetmezzmii quote:Orjinalden alıntı: dayanamıyorum KEŞKE BİRDE FAKE ALSAYDIN.. BENDE BİR TANE DİİLKİ 8 TANE.. FORUMUN EN VUKUATLI ADAMIYIZ
quote:Orjinalden alıntı: dayanamıyorum KEŞKE BİRDE FAKE ALSAYDIN.. Yuh lan öğüte bak!! olm dur lan çocuk daa yeni girmiş aklını bulandırma!!
aferin sana,takım falan mı kurucan quote:Orjinalden alıntı: dayanamıyorum quote:Orjinalden alıntı: jogo_bc sen almışsın,yetmezzmii quote:Orjinalden alıntı: dayanamıyorum KEŞKE BİRDE FAKE ALSAYDIN.. BENDE BİR TANE DİİLKİ 8 TANE.. FORUMUN EN VUKUATLI ADAMIYIZ
quote:Orjinalden alıntı: FAKElinTER quote:Orjinalden alıntı: dayanamıyorum KEŞKE BİRDE FAKE ALSAYDIN.. Yuh lan öğüte bak!! olm dur lan çocuk daa yeni girmiş aklını bulandırma!! ABİSİ BİZLER YOL GÖSTERCEZ ONLARA ÇOCUK OKUYUNCA BUNLARI NELER HİSSETCEK ACABA..
quote:Orjinalden alıntı: sakaryalı54 Selam arkadaslar forumları okudum ve bende üye oldum hoşgeldin kardeş Allah kurtarsın buraya giren bi daha çıkmaıoda
quote:Orjinalden alıntı: dayanamıyorum quote:Orjinalden alıntı: FAKElinTER quote:Orjinalden alıntı: dayanamıyorum KEŞKE BİRDE FAKE ALSAYDIN.. Yuh lan öğüte bak!! olm dur lan çocuk daa yeni girmiş aklını bulandırma!! ABİSİ BİZLER YOL GÖSTERCEZ ONLARA ÇOCUK OKUYUNCA BUNLARI NELER HİSSETCEK ACABA.. ''Ulan kimlerin arasına düştüm ben!!! '' muhtemelen..
ÇOCUKTAN SES SEDA YOK.. LEM BU ARADA FAKE OLMASIN.. HATIRLAYIN İLK ÜYE OLDUĞUNUZ ZAMANI.. KONUDIŞINA AÇILIR BU TÜR ŞEYLER.. YENİ OLDUĞUNUZ ZAMAN... BU NASIL GEREKSİZLERE AÇILDIĞINI BİLİYOR..
ama senin fake olduğun bariz quote:Orjinalden alıntı: dayanamıyorum ÇOCUKTAN SES SEDA YOK.. LEM BU ARADA FAKE OLMASIN.. HATIRLAYIN İLK ÜYE OLDUĞUNUZ ZAMANI.. KONUDIŞINA AÇILIR BU TÜR ŞEYLER.. YENİ OLDUĞUNUZ ZAMAN... BU NASIL GEREKSİZLERE AÇILDIĞINI BİLİYOR..
quote:Orjinalden alıntı: The©em hoşgeldin kardeş Allah kurtarsın buraya giren bi daha çıkmaıoda bu da fake - feyk ne şaka ir yana hoşgeldin len bu da fake çıkarsa