Hemşehrim Ahmet KURAL'ın bu güzel dizisi hakkında sorularınızı merakla bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hemşehrim Ahmet KURAL'ın bu güzel dizisi hakkında sorularınızı merakla bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 23 Ocak 2025; 23:38:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
vergilerimizle dönen devlet kanalının, ücretli dijital platform kurup millete dizi satması ne kadar doğru? |
Bende izledim ama para vernedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forum kurallarına göre, bölüm dışı konu açmak yasak ve cezası 15 gün diye biliyorum. |
Asla öyle bir şey yok tamamen ölüm gerçeğinden bahsetmiş, ama insanın ölümü düşünmek istemediği için insanın psikolojisi bozuluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende ücretsiz izledim, nasıl beğendiniz mi diziyi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 24 Ocak 2025; 15:26:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İşte bende Kütahyalı olduğunu bilsinler diye paylaştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Six Feet Under gibi mi hocam |
Bahsettiğiniz yabancı diziyi hiç duymadım ve hiç izlemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet çok güzel di. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |