Şimdi Ara

Nihayet itouch4!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süre önce konu açıp itouch alacağımı söylemiştim.:)Ötelene ötelene bu tarihe kadar beklemek zorunda kaldım.
    8gblık alacaktım fakat okudugum yorumlar vb. seyler üzerine yetmeyeceğine düşünerek 32gblık bir ipod almayı uygun buldum ve babamla beraber apple mağazasına gittik:)
    32 gblık itouch'a 730 lira para ödemesi yaptım.
    Fakat 32 gblık ellerinde olmadıgı ıcın 2 gun bekleyecegım.

forumda cevapları vardır elbette ama cok karısık oldugundan burda sorularımı sormak istiyorum.

İlk olarak ne yapmak gerekir?

jailbreak nedir,zarar verme ihtimali nedir,herkes yapabilir mi?

iTunes' kurulumu ve uygulaması zor olan bir program mıdır?

iTouch için burda en ucuz kılıfı 35 lıraya buldum ama pahalı oldugunu dusunuyorum?

• Öncelikle hayırlı olsun.

İlk yapman gereken pc'ye bağlayıp iTunes ile cihazı aktifleştirmek.

JB kaba tabiriyle ücretli uygulamaları bedava indirmek için cihazı hack'lemek. (Forumda anlatımlar mevcut, basit bir işlem, dikkatli yapınca bir şey olmaz.)

iTunes'a alışırsın, basit bir program.

GG gibi sitelere bakabilirsin kılıf için. Ben öncelikle bodyguardz ile kaplamanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 10 Mayıs 2011; 22:56:36 >
  • ÇOK PARA 32 GB SIFIR 500 LİRAYA ALDIM.. ama genede hayırlı olsun ilk iş jb sonra her şey bedava
  • Forumda yüzlerce kez anlatılmış jb ama.Al sana En kolay jb klavuzu...
    http://pwnmyi.com/gui/
    Sıkılırsan bir şey yanlıs giderse de restore edersin biter.gerçi ikisi de çok zor
  • arkadaslar muvit jelatin koruma aldım ama uygulayamıyorum ya sanırım cok cahilim :D
  • arkadaşım hayırlı olsun sana.bende almayı düşünüyorum 32 gb.benimde aklımda sorular var hiç birşey anlamıyorum ya çok cahilim ya da çok karışık:))senin başlığının altında soracağım sorularımı inşallah bir mahsuru yoktur.

Arkadaşlar şimdi aldık bu makineyi apple store a girdim orada uygulamalar var harika şeyler fakat çoğu ücretli o uygulamaları kullanmak iin para vermek zorundayı< galiba.Benim şu an en çok kafamı karıştıran bu zaten makina çok pahalı bi de o uygulamalara para vermek beni aşar.
  • arkadasım o cok basit .
    Jailbreak denen bir olay var ben bugun ipodumu elıme aldım ve ılk yaptıgım ıs o oldu . Jailbreak sayesınde iPod'una CYDİA denen APPSTORE benzerı bı program gelıyo boylece cogu uygulama ucretsız oluyor.Jailbreak cok basıt bı ıslem ben bıle ılk kullanımda yaptım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android'den Iphone "geçememe" maceram
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jailbreak tan sonra hicbirseye para vermek yok anladigim kadariyla o zaman supermis bu :)) peki jailbreak yapmak garantiyi yok ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asli07

jailbreak tan sonra hicbirseye para vermek yok anladigim kadariyla o zaman supermis bu :)) peki jailbreak yapmak garantiyi yok ediyor mu?

Jailbreak den sonra cydia veya installous tarzı programlar var installous da appstore daki tüm uygulamalar var ve ücretsiz garantiye yollamadan önce restore çekersen fark etmiyolar garanti geçerli oluyor yani .
  • çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için çok yararlı oldu.çok güzelmiş o zaman garantide gitmiyo süper.Alanlar güle güle kullansın darısı benim başıma:))
  • arkadaşlar bu alette kitap okurken internete bağlı olmak zorunda mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asli07
    arkadaşlar bu alette kitap okurken internete bağlı olmak zorunda mıyız?

Hayır zorunlu değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.